Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, Ahoj ![]()
Měly jsme nehodu a tak jsem musela užít tabletku"po" téměř do hodinky, poté jsem za pět dní dostala něco jako menstruaci ale trvala necelé tři dny! Přitom bych jakoby tu pravou m. měla dostat až ke konci měsíce a tahle byla na začátku…Teď už jsem ale žádnou menstruaci nedostala..měla bych si dělat starosti že bych byla těhotná?
Nebo mi to rozhází celý cyklus? Děkuji předem za odpovědi
.
@Svidra já myslím, že máš jen rozházený cyklus ![]()
Já mám tedy zkušenost s Postinorem a po něm se mi cyklus srovnával snad čtvrt roku.Pro jistotu bych si těhotenský test udělala, ale pokuď jsi tabletku „po“ užila včas, tak pravděpodobnost těhotenství je opravdu malá.
Držím palce, ať to dobře dopadne ![]()
Měla jsem to po escapelle stejně, do týdne přišla ms, trošku jiná a pak až zase za 30dní (podle cyklu)
Já mám z minulosti taky zkušenost s Postinorem, cyklus jsem měla potom taky rozházenej, a asi po roce a něco jsme se chtěli snažit o mimi a docela dlouho to nešlo, navíc jsem měla dlouhou dobu hrozně citlivý prsa, což jsem předtím nepamatovala. Nevím zda to mělo nějaké souvislosti. Ale určitě jsou tyhle tabletky pěkný chemický svinstvo, tak rozházenej cyklus na pár měsíců je asi to nejmenší, co tě může potkat…
Muzu se zeptat postinor a escapelle jsou stejny? jedu dnw lekarny a nevim co je lepsi
Doufam ze to mit budou
mam dite s rakovinou dalsi dite bych nedala
Dobrý den. před měsícem jsme měli s přítelem „nehodu“. bylo to na konci ms. vzala jsem si escapele a asi po 4 dnech jsem dostala dalsi, kratsi menstruaci. ted uz bych mela mit ms opet ale porad nic, jsem z toho hodne nervozni. nemate nekdo podobnou zkusenost? mam cyklus jen rozhozeny nebo se mam bat nejakeho problemu?
dekuji za odpoved..
Dobrý den, ahoj.
Mám takový dotaz.
S přítelem jsme měli nehodu, praskl nám kondom. Asi dvě hodiny na to jsem užila escapelle. Jenže se docela bojím, protože v ten den, mi začal právě první den ovulace. Takže mám docela nervy, jestli můžu být těhotná nebo ne.
Jak pořád dokola čtu články, že většina holek dostala tak cca 4,5 dní aspoň slabou MS, ale já pořád nic. Tak se docela bojím. Na jedné straně čtu, že to bude v klidu, ale na té druhé mám strach, že mi začala ovulace.
Prosím poraďte, jestli máte někdo stejnou zkušenost?
Těhotenský test byl negativní, ale to je asi ještě brzo si ho dělat.
![]()
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, min. týden nám praskl kondom, užila jsem cca do 24 hod Escapelle, prášek jsem užila 21 dnes je 28 a začínám špinit a mám příznaky MS, přitom MS bych mela mít až mezi 10-15.8.Je to tedy možné po použití tablety? Volala jsem své gyn.,ale nebere to tak nechci zbytečně plašit, děkuji
Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat, před přesně týdnem jsem si vzala prášek escapelle ale nejsem si jistá jestli zabral. Neměla bych potom dostat MS? Jako bolí mě trošku prsa a v podbříšku ale necítím se že to hned tak dostanu. Nebo mam MS očekávat až v termínu?
Ahoj chtela bych se zeptat
3.3. se nam stala s přítelem nehoda. Druhý den na to jsem užila Escapelle do 27 hodin. Do týdne se dostavilo krvácení přitom mám mít MS 20.3.. Myslíte, že mohu být těhotná i po tom krvácení? Děkuji
@Anonymní píše:
Ahoj chtela bych se zeptat
3.3. se nam stala s přítelem nehoda. Druhý den na to jsem užila Escapelle do 27 hodin. Do týdne se dostavilo krvácení přitom mám mít MS 20.3.. Myslíte, že mohu být těhotná i po tom krvácení? Děkuji