Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mi povídej, dostala jsem tuhle jako svojí první antikoncepci, první pláto už jsem dobrala a nemám menstruaci…
Holky napodobne, mam dobrane cele platicko a menstruace nikde.. tak teda nevim kde je chyba
Nevím jestli mám panikařit, nebo zavolat doktorovi a nebo si udělat test… a nebo jestli ještě počkat, jestli to není běžné… Já jsem hned první týden, co jsem to začala brát dostala kvasinky a dostala jsem nějaké prášky proti špinění, ale taky jsou na oddálení MS… takže nevím no ![]()
Taky nevim, co dělat. Já jsem si jistá, že těhotná nejsem, ale nechápu, proč jsem je nedostala. Já mám zase už tak týden zánět močáku, tak kdoví, jestli to tomu nepřispělo. Ted navečer už to vypadalo, že je dostanu, začala sem lehce špinit, ale nic, tak nevim
Hlavně že je to nějaká novinka na trhu, fakt super. Doufám že mi naroste druhá hlava ![]()
Taky si nemyslím, že bych byla těhotná, je mi blbě akorát tak z toho, že jsem vynervovaná
Dneska jsem začala s novým plátem a uvidím, asi to nechám tak a tak za týden si udělám test a pak se zorganizuju podle toho… nenapadá mě žádné jiné řešení
Informace na netu o tomhle žádné, nikdo to nemá, nezná, nepoužívá a jak má člověk vědět, jak to funguje :-/
Přesně tak, dneska začínám nové plato a počkám, jak se to vyvine. Nesnáším to období čekání..
Zitra projistotu zavolám doktorce a sem zvědavá, co mi řekne. Ochotně mi napíše nějakou novinku, a nikdo s tím nemá zkušenosti, achjo ![]()
Napiš tady pak, co ti hezkého poradila, ať vím jestli volat i tomu svému…
Jako já mám nového gyndu a tohle je opravdu moje úplně první antikoncepce, tak jsem z toho na prášky ještě víc no
Ale když už v tom nejsem sama, tak jsem i klidnější a nechce se mi aspoň brečet ![]()
Určitě dám vědět
Moje je to druhá, předtím jsem brala Daylette a ta byla uplně suprová, akorát byla hodně drahá-3 plata stály přes 800,– a to se mi dávat nechtělo, tak mi napsala tuhle, že je uplně stejná, no ale nevim nevim, nevypadá to tak
Já se taky bála, ale když sem dneska ráno viděla Vaše příspěvky, takk sem si oddechla, že nejsu jedinná ![]()
Tak mám radostnou zprávu, před chvilkou sem si dala první prášek z nového balení a během chvilky se mi menstruace dostavila!! Jupíííí
A to sem si myslela, že z toho nic nebude, uff ![]()
Úplně stejně to fungovalo i u mě
To jsou mi ale podivné prášky… já ji dostala ve dvě v noci, ale dostala ![]()
Tak já vás uklidím. u předposledního prášku jsem to dostala. ale i tak si myslim že to je pozdě. pokud mi to takhle udělá i druhé plato, tak si nechám napsat něco jinýho..
a jak píšete, nikde na internetu není nic. žádná diskuse, jen tato. A ta by ani nevznikla kdybych ji nezaložila. Doufám že někomu pomůže.
Holky, mám opačný problém, už ji beru přes čtrnáct dní a pořád mám menstruaci. Předtím jsem brala YAZ! Neměla jste to tak taky některá. UPřímně mě to taky štve ![]()
Není Vám po ní špatně? Mě už 14 dní bolí břicho, občasný průjem a teď asi i zánět močových cest? Těžko říct, jestli je nyssiela hlavní příčinou? Na netu o ní toho zatím moc není…
Já mám za sebou první platíčko a řádek z druhého. Mě po ní nic není, žádné bolesti, žádné změny… ale menstruace se taky dostavila až při první prášku z nového plata.
Bere některá z vás tuhle antikoncepci? Já beru první platíčko a nějak se mi nedostavila menstruace.. Jsem z toho jelen.. Zbývají mi už poslední 3 prášky.