Antikoncepce Nyssiela a nedostavená MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naunet
7.10.13 11:27

Holky, já beru Nyssielu 3 týden a pořád špiním. :roll: Před tím jsem brala asi 3 roky Minervu… Na gyndě mi řekli, že je to normální, protože tělo bylo zvyklé na jiné hormony a že se to časem srovná. Prý to může trvat i 3 měsíce (samozřejmě pokud to není silné krvácní ale opravdu jen špinění a menstruace probíhá normálně ;) ). Je blbé, že je toho na netu tak málo. :think:

• Citovat
  • Upravit
PEETA27
8.10.13 14:39

Holky já mám před sebou poslední 2 bílé tablety z prvního platíčka a taky nic. Před tím sem brala Lunafem. Nevím jestli se mám bát jestli sem těhotná nebo vyčkávat dále a lámat si hlavu. Kdybych tohle věděla tak bych tenbhle zázrak nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
Denyyy
8.10.13 17:59

Prosim Vás mužete mi pomoct? Doktor mi předepsal novou antikoncepci Nyssielu teď si čtu příbalový létak a vůbec tomu nerozumím. Předtím jsem brala Minisiston bylo tam 21 prášků a měla jsem týden pauzu. A tady těch nových je 28 a já nevím jak je brát jestli dohromady s těma bílyma nebo ty bílé až na konec? Jsem z toho jelen. A je tam nějaká pauza? Nebo po dobrání prvního pláta si mám vzít další prášek hned další den? Nechci se hned ptát doktora.

• Citovat
  • Upravit
PEETA27
8.10.13 18:33

A ještě sem se chtěla zeptat kdo ste předtím měl jinou antikoncepci jak ste začaly brát tuhle? Já sem jí začala brát normálně po pauze a nevím zda je to dobře. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
PEETA27
9.10.13 17:04

Holky tak sem si oddechla. Dostala sem to dnes před užitm posledního bílého prášku. Ale byly to nervy teda.
Jinak k tomu užívání. Postupně se berou ty růžové tablety a když se doberou tak se začínají brát ty bílé a během jejich užívání by se měla dostavit mentruace.Po dobrání posledního bílého prášku se opět začíná brát další platíčko a začíná se zase růzovými tabletami. Takže bez pauzy…ale žádná sláva tahle antikoncepce. :D

• Citovat
  • Upravit
ChrisC19
14.10.13 19:52

Tak děvčeta, report po třech měsících užívání (přibližně) :D
Dneska jsem si šla pro druhé balení těhto prášků.
Po prvním celkem velkém dramatu s příchodem menstruace, další měsíc přišla úplně bez problémů a včas (asi to chtělo jen se uklidnit a nestresovat se)
Za celé tři měsíce jsem nepřibrala ani deko a ani jsem se nemusela hlídat v jídle. Prsa neporostla ani o cenťák :D
Jen mám takový pocit, že jsem znova chytla kvasinky podruhé za tři měsíce a může to být jako vedlejší účinek těch prášků, takže na to jediné bych si dávala bacha. :-)

• Citovat
  • Upravit
8
21.10.13 10:40

Zdravím, tak já si včera vzala první pilulku, a po přečtení téhle diskuze mám trochu obavy :D Takže holky přispívejte s novinkama a postřehama, ať se o téhle novince na trhu něco ví…fakt nikde nic není :,( přibíráte po ní některá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilly1918
21.10.13 21:49

Ahoj.. potřebovala bych pomoct :-D moc jsem to nepochopila..Gynekolog mi napsal prášky Nyssiela.. nikdy předtím jsem prášky nebrala. A vlastně začnu první den MS červenými pilulkami jak doberu 24prášek tak na drhý den si vezmu bílý a to by se měla dostavit MS?? a 4 dny bílé a pak hned začnu brát zas červene? :D mám v tom trochu zmatek :( :D

• Citovat
  • Upravit
PEETA27
22.10.13 11:33

Přesně tak nejdřív 24 pilulek červených a pak ty 4 bílé a během nich by se měla dostavit MS a pak se hned jede dál. Takže užívání bez pauzy. Já mám ale jiný problém.
Mám vybránejch asi 10 prášků z druhého plata a z ničeho nic sem začala špinit. Ale třeba jen jeden den a pak nic a včera večer a dnes taky už dobrý..Nevím zda je tohle normální než si třeba na ty prášky zvyknu nebo není. Nemáte stím některá prosím zkušenost? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
ChrisC19
22.10.13 11:56

Peeta27: Zajdi si na gyndu, dá ti prášky proti špinění… :) taky jsem hned někdy ze začátku špinila, ale dal mi prášky a zabraly za chvilku :)

• Citovat
  • Upravit
PEETA27
22.10.13 12:14

Děkuji..a berou se v kuse nebo stačí nějaká doba?

• Citovat
  • Upravit
ChrisC19
22.10.13 13:07

Jak jako v kuse? :-O Ty prášky na špinění jsem brala do té doby než jsem je nedobrala… Nyssiela se bere pořád v kuse… :D

• Citovat
  • Upravit
PEETA27
22.10.13 13:46

No to sem myslela. Takže je dobereš a pak už je brát nemusíš a pak už se to neobjeví jo při začátku dalšího platíčka Nissyely?

• Citovat
  • Upravit
ChrisC19
22.10.13 18:27

Přesně tak :) dobereš a už nešpiníš… jako přestaneš špinit tak po dvou třech dnech, ale pak se to bere do konce ať se to vyléčí na pořád… :) mě doktor říkal, že mi prostě jenom nesedla na 100% ta antikoncepce a je třeba to trošku poupravit… a dobré :) už si nestěžuju, ms mi chodí pravidelně a všechno je dobré :)

• Citovat
  • Upravit
Aneta1234
23.10.13 22:58

Tak nevím, při posledním býlém prášku začlo asi něco jako menstruace, ale fakt slaboulince, spíš špinění a trvalo to 2 dny, tak nevím vůbec, co si o tom myslet :nevim: Je fakt, že přecházím z jiných prášků, tak je to asi tím, ale i tak mám akorát nervy. Měl to někdo podobně?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1