Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dík, už jsem byla trochu nervní
Tak mě se zas stalo že praskl…měla jsem zrovna ovulační den, tak jsem makala do lékarny pro postinor a přesto se mi narodil krásnej zdravej chlapeček
Taky se nám to párkrát stalo
a jednou ve mně ten kousek byl asi 2 dny. To už jsem si myslela, že budu muset jít na gyndu, protože mě začlo hrozně bolet břicho. Ale naštěstí to nakonec vypadlo ![]()
@Malike taky dobrý ![]()
@Malike Klučík je držák
Aby jste byly v obraze, jsem zakladatelka a včera jsem po dlouhé době sáhla s obavama po šprndě
Přísahám, že už naposled ![]()
@Anonymní píše:Šprnda je ale podprsenka, co je na ní tak děsivého?
@Malike Klučík je držákAby jste byly v obraze, jsem zakladatelka a včera jsem po dlouhé době sáhla s obavama po šprndě
Přísahám, že už naposled
@martina.se díky,zachránila si mě, guma se pořád držela, tak jsem si udělala výplach, rosalgin už sice nemám, ale stačil aplikátor s vodou. Dlouho to nešlo ven, sama by asi nevyšla. Tak ještě jednou díky za dobrou radu
@Fjodorka Myslím,že všichni pochopily co jsem myslela šprndou ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se díky,zachránila si mě, guma se pořád držela, tak jsem si udělala výplach, rosalgin už sice nemám, ale stačil aplikátor s vodou. Dlouho to nešlo ven, sama by asi nevyšla. Tak ještě jednou díky za dobrou radu@Fjodorka Myslím,že všichni pochopily co jsem myslela šprndou
Příště zkus třeba slovo „skříň“ nebo „krokodýl“, však oni to všichni pochopí
![]()
@Anonymní píše:
@Fjodorka Promiň že jsem se tě tím tak dotkla
Nevím, proč se urážíš, lidé fakt mají děsný problém uznat svoji chybu, hned se nafukují a pukají, když někdo na chybu upozorní
(zvlášť, pokud ta chyba celkově změní význam věty na něco dost vtipného)… Tak nepraskni, anonyme ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se díky,zachránila si mě, guma se pořád držela, tak jsem si udělala výplach, rosalgin už sice nemám, ale stačil aplikátor s vodou. Dlouho to nešlo ven, sama by asi nevyšla. Tak ještě jednou díky za dobrou radu@Fjodorka Myslím,že všichni pochopily co jsem myslela šprndou
hlavně, jak se našel
![]()
@Fjodorka Hlavně oceňuji že píšeš k tématu
Rýpat to jo, ale něco poradit to ne
Rozhodně se nenafukuju, jestli je šprnda podprda, tak jo, jsem blb.Jen v této diskusi je od začátku řeč o něčem jiném, takže rozumný člověk pochopí. ![]()
@Malike Chtěla jsem se tě zeptat, pokud ten postinor nezabere, taky jsem pro něj letěla, je nějaké ritiko, že po tom prášku bude mít miminko nějaké potíže? Myslím vyloženě jestli ten prášek nemůže mít vliv na vývoj plodu. Díky
Dík, už jsem byla trochu nervní