Kondomy praskaj a praskaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.12.13 09:47

Dík, už jsem byla trochu nervní :dance:

• Citovat
  • Upravit
72725
11.12.13 10:07
@Anonymní píše:
Dík, už jsem byla trochu nervní :dance:
:hug: tohle není nic tak vážného. Ono se to nemá kam ztratit - max můžeš zkusit výplach třeba Rosalginem :think: ale fakt bych předpokládala, že to zmizlo, aniž si toho všimneš ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.12.13 10:30

Tak mě se zas stalo že praskl…měla jsem zrovna ovulační den, tak jsem makala do lékarny pro postinor a přesto se mi narodil krásnej zdravej chlapeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
11.12.13 10:39

Taky se nám to párkrát stalo :oops: a jednou ve mně ten kousek byl asi 2 dny. To už jsem si myslela, že budu muset jít na gyndu, protože mě začlo hrozně bolet břicho. Ale naštěstí to nakonec vypadlo :)
@Malike taky dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.13 12:49

@Malike Klučík je držák :palec: Aby jste byly v obraze, jsem zakladatelka a včera jsem po dlouhé době sáhla s obavama po šprndě :cert: Přísahám, že už naposled ;)

• Citovat
  • Upravit
11439
11.12.13 15:40
@Anonymní píše:
@Malike Klučík je držák :palec: Aby jste byly v obraze, jsem zakladatelka a včera jsem po dlouhé době sáhla s obavama po šprndě :cert: Přísahám, že už naposled ;)
Šprnda je ale podprsenka, co je na ní tak děsivého? 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.13 10:45

@martina.se díky,zachránila si mě, guma se pořád držela, tak jsem si udělala výplach, rosalgin už sice nemám, ale stačil aplikátor s vodou. Dlouho to nešlo ven, sama by asi nevyšla. Tak ještě jednou díky za dobrou radu :hug: @Fjodorka Myslím,že všichni pochopily co jsem myslela šprndou ;)

• Citovat
  • Upravit
11439
12.12.13 10:53
@Anonymní píše:
@martina.se díky,zachránila si mě, guma se pořád držela, tak jsem si udělala výplach, rosalgin už sice nemám, ale stačil aplikátor s vodou. Dlouho to nešlo ven, sama by asi nevyšla. Tak ještě jednou díky za dobrou radu :hug: @Fjodorka Myslím,že všichni pochopily co jsem myslela šprndou ;)

Příště zkus třeba slovo „skříň“ nebo „krokodýl“, však oni to všichni pochopí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.13 10:54

@Fjodorka Promiň že jsem se tě tím tak dotkla :roll:

• Citovat
  • Upravit
11439
12.12.13 11:03
@Anonymní píše:
@Fjodorka Promiň že jsem se tě tím tak dotkla :roll:

Nevím, proč se urážíš, lidé fakt mají děsný problém uznat svoji chybu, hned se nafukují a pukají, když někdo na chybu upozorní :lol: (zvlášť, pokud ta chyba celkově změní význam věty na něco dost vtipného)… Tak nepraskni, anonyme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.12.13 11:21
@Anonymní píše:
@martina.se díky,zachránila si mě, guma se pořád držela, tak jsem si udělala výplach, rosalgin už sice nemám, ale stačil aplikátor s vodou. Dlouho to nešlo ven, sama by asi nevyšla. Tak ještě jednou díky za dobrou radu :hug: @Fjodorka Myslím,že všichni pochopily co jsem myslela šprndou ;)

hlavně, jak se našel :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.13 11:41

@Fjodorka Hlavně oceňuji že píšeš k tématu ;) Rýpat to jo, ale něco poradit to ne :lol: Rozhodně se nenafukuju, jestli je šprnda podprda, tak jo, jsem blb.Jen v této diskusi je od začátku řeč o něčem jiném, takže rozumný člověk pochopí. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.13 17:45

@Malike Chtěla jsem se tě zeptat, pokud ten postinor nezabere, taky jsem pro něj letěla, je nějaké ritiko, že po tom prášku bude mít miminko nějaké potíže? Myslím vyloženě jestli ten prášek nemůže mít vliv na vývoj plodu. Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1