Antikoncepce Ebelia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.6.22 08:44

Antikoncepce Ebelia

Ahoj.. vím, že to bude znít hloupě a možná i směšně, ale píšu si o radu. Mám antikoncepci Ebelia, a přijde mi, že skoro pořád špiním a už mě to v celku nebaví pořád řešit. Zítra chceme mít s přítelem sex, tak se chci zeptat. Pomohlo by kdybych si místo jedné pilulky vzala třeba dvě aby krvácení přestalo? Nebo jak to mám řešit. Předem děkuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
493
21.6.22 08:58

Jak dlouho antikoncepci bereš? Mělo by to být napsané na příbaláku, nebo by ti to měla říct sama doktorka. Já jsem tehdy čekala snad 14 dní, než jsem měla sex bez kondomu.
Ono je docela normální, že se ze začátku trochu špiní. A nebo je problém ten, že je na tebe Ebelya moc slabá. Když jsem v pubertě brala prášky, tak jsem vystřídala tak 3 druhy, než mi ty poslední - právě Ebelya - sedly, protože ostatní na mě byly slabé a špinila jsem :)
Dvě pilulky si určitě neber!! To je blbý nápad. Řeš to s gynekoložkou, ale jak říkám, záleží jak dlouho tu antiko máš nasazenou. Může to trvat klidně i 3 měsíce, než si to s tvým tělem sedne. Ale pokud se ti to nezdá, zajdi za ní a popros o jinou atk. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35497
21.6.22 09:02

Ne, 2 neber. Jak dlouho ji bereš? Řešila bych to s gynekologem, asi ti nesedí jestli to trvá už dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.22 09:25

@Teaveg moc děkuju za radu. Je to právě už rok co jí mám, a začali mi nějaké potíže s tím a bohužel to byla chyba, protože jsem to nijak neřešila. Dnes se teda stavím za paní gynekoložkou. A budu doufat, že se to vyřeší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.22 09:26

@JancaS84 trvá to už dlouho právě. Ale myslela sem, že to třeba přestane :/ jinak je to už rok co antikoncepci mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí