Antikoncepce - krátkodobá

4.8.23 11:23

Antikoncepce - krátkodobá

Ahoj, mám takový dotaz. Budu teď spát u přítele a ráda bych se i tak nějak chránila, je možnost nějaké krátkodobé antikoncepce třeba v pilulkach? A popřípadě máte nějaký osvědčený tip?
Předem díky za odpovědi 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
4.8.23 11:28
@Jsem marná píše:
Ahoj, mám takový dotaz. Budu teď spát u přítele a ráda bych se i tak nějak chránila, je možnost nějaké krátkodobé antikoncepce třeba v pilulkach? A popřípadě máte nějaký osvědčený tip?
Předem díky za odpovědi 🙂

Krátkodobá antikoncepce je leda žádný sex nebo kondom. I s tím bacha. Poslední dobou tady čteme, že prdnou. Vše ostatní se užívá nějakou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
4.8.23 11:29
@Kelsey píše:
Krátkodobá antikoncepce je leda žádný sex nebo kondom. I s tím bacha. Poslední dobou tady čteme, že prdnou. Vše ostatní se užívá nějakou dobu.

Poslední dobou tak nějak selhává každá ochrana :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
4.8.23 11:32

Gumička a spermicid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5316
4.8.23 11:41

I tak nějak chránila? No jestli nechceš děti, doporučuju se chránit pořádně :mrgreen: Krátkodobé pilulky neexistují. Kondom, pesar, spermicid - tyhle varianty máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37073
4.8.23 12:12

Pilulky jsou jen ty co se musí brát nejlépe od prvního dne menstruace a celý plato. Nic jinýho zazracnyho neexistuje, jen běžně dostupné formy ochrany, které nejspíš znáš, jestli ne google dnes funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí