Antikoncepce Marvelon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
611
7.11.12 13:21

Antikoncepce Marvelon

Používáte někdo tuto antikoncepci? Jaké s ní máte zkušenosti? Já s ní budu začínat příští týden a mám strach, aby mi sedla, hlavně po ní nechci přibrat a hlavně nechci, aby se mi prsa zvětšila, což jsem se dočetla na jiném foru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5269
7.11.12 13:25

Ahoj, marvelon jsem používala cca 4 roky a naprosto bez jakéhokoliv problému, naopak jsem měla slabší ms, méně bolestivnou a na hodinu přesnou, nepřibrala jsem ani kilo. žádné nevolnosti nic,, za mě jedině doporučuji, pak jsem na doporučení kožní změnila na jinou kvůli akné tuším jeanine ale nevím to jistě a děs, náladovost, nechuť k sexu.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
7.11.12 13:28

Já ji brala 6 let a byla jsem spokojená ;) Sice jsem přibrala, ale to možná ani tím nebylo :mrgreen: Za mě velice účinná a bez vedlejších účinků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
7.11.12 13:28

Já ji brala několik let a naprostá spokojenost. Pak jsem přešla k jinému doktorovi a ten mi ji změnil, protože prý na můj věk a váhu je zbytečně silná, ale s HA které následovaly jsem už tak spokojená nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.11.12 15:36

@Via a jak moc jsi prosím přibrala (pokud to tedy bylo z HA)? Pokud bych přibrala 1 - 2 kg, tak to nebude tak hrozné…ale mám strach, že to bude víc kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
7.11.12 15:51

Jak jsem ji začala brát tak 6kg :roll: Myslím si že to bylo z toho, protože vše začalo braním HA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.11.12 15:55

@Via a pak jsi je shodila, nebo ti těch 6kg zůstalo? Poznát to hned po dobrání prvního plátýnka, jestli mi Marvelon sedí nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.11.12 16:23

A ještě mě napadá…je Marvelon nízkohormonální antikoncepce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
7.11.12 16:32

@hanitscha bohužel už mi zůstaly a k něm se přidaly ještě další, ale to už byl jiný příběh :mrgreen: Nejsme si jistá, je to už přece jenom dávno, ale myslím že jsem přibrala v průběhu těch třech plátíček a potom váha stála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.11.12 16:41

@Via je fakt, že na každého působí antikoncepce jinak a mě třeba sedne. Po žádné antikoncepci jsem nikdy nepřibrala, ale i tak mám z toho obavy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.12 16:57

Tak ono se to nedá nijak obecně říct, někomu to sedne, někomu ne, a tak je to se vším. Ale já ji brala 3 roky a neměla jsem žádný nežádoucí účinky. Váha zůstala stejná, prsa byly spíš jen pevnější, než větší, prostě nebyl problém. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.11.12 10:45

Snad se mé obavy nenaplní a antikoncepce mi sedne  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dragoone
13.11.12 19:58

marvelon

Ahoj. Marvelon beru 15 let a jsem nesmírně spokojená. Zhubla jsem po něm 3kg, po celou dobu vážím 52kg, není mi špatně, měsíčky na minutu přesně. jen v 7 denní pauze mě bolí hlava ale ta mě bolela už v 15letech, vždy když jsem to dostala. Minulý týden mi gynekolog napsal poprvé recept na slabší antikoncepci, že prý mi bude 40 tak je lepší hormony ubrat a já mám ted taky obavy, co když přiberu? sedne mi stejně jako marvelon? budu mít od stejného výrobce -mercilon, tak snad to bude stejně v pohodě. marvelon beru ráno, někdy si vzpomenu odpoledne a nevadí to.po pauze beru v sobotu a v pátek večer pravidelně sex a bez ochrany, i poslední den pauzy marvelon spolehlivě chrání před otěhotněním. tak se ho nebojte, mějte se a at vám sedne jako mně

• Citovat
  • Upravit
dragoone
13.11.12 20:07

marvelon

Jinak marvelon je nízkohormonální, nemusíte se bát. opravdu nepřiberete, věřte mi já ji doporučila tolika holčinám a jsou jako proutky. stejně si myslím, že kdo jí tlusté bůčky, hamburgery a jiné tak se nemůže divit, ale když budete jíst normálně pak není co řešit. já napráklad miluji sladké a to denně a mám 52kg. Jí s antikoncepcí začala až po dětech a opravdu v pohodě. jsem zvědavá na mercilon, bránila jsem se ale dr.mi řekl, že když hormony ubírá nemůžu nabrat, co si myslíte vy?

• Citovat
  • Upravit
611
13.11.12 20:20
@dragoone píše:
Jinak marvelon je nízkohormonální, nemusíte se bát. opravdu nepřiberete, věřte mi já ji doporučila tolika holčinám a jsou jako proutky. stejně si myslím, že kdo jí tlusté bůčky, hamburgery a jiné tak se nemůže divit, ale když budete jíst normálně pak není co řešit. já napráklad miluji sladké a to denně a mám 52kg. Jí s antikoncepcí začala až po dětech a opravdu v pohodě. jsem zvědavá na mercilon, bránila jsem se ale dr.mi řekl, že když hormony ubírá nemůžu nabrat, co si myslíte vy?

děkuji za vyčerpávající informace. Pokud je antikoncepce nízkohormonální, přibírat by se po ní nemělo, ale taky mám z toho obavy, i když jsem po dítěti jako proutek s 55kg :lol: Mercilon neznám, tak snad vám sedne a nebudete muset měnit :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí