Antikoncepce a možnost otěhotnění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.7.14 19:47

Antikoncepce moznost otehotneni

Dobry vecer, zajimalo by me jestli je mozne otehotnet s antikoncepci.Beru ji pravidelne, nemocna jsem nebyla.Nyni je to 4den co jsem dobrala platicko a ms nikde.Od vcera me poboliva podbrisek a porad nic.Dnes jen hustej hlen. Zacinam byt celkem nervozni. Antinu beru 3mesice.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
13.7.14 19:49

Antikoncepce není 100% ale je hodně malá pravděpodobnost že přes pravidelné braní otěhotníš… Zkusit test případně dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
13.7.14 19:50

Těhotná být můžeš, a to břicho může i znamenat, že to teprve dostaneš.. :think: nejjistější budeš mít těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
13.7.14 19:50

Ano, můžeš být těhotná. Ale nemusíš. Přes internet ti to nikdo neřekne. :nevim: šup pro test nebo k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.7.14 19:59

Možný je všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
13.7.14 20:01

Ja poprvé otěhotněla při antikoncepci. brala jsem ji opravdu poctivě skoro rok, páč jsem v 19 nestála o to být těhu bez zázemí apod. a stejně se zadařilo. nemocná ani žádné jiné problémy jsem v té době neměla. šok pro všechny ale na potrat bych nikdy nešla.
a takových holek co při ní otěhotněly znám několik.

Příspěvek upraven 13.07.14 v 20:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
13.7.14 20:10
@Anonymní píše:
Dobry vecer, zajimalo by me jestli je mozne otehotnet s antikoncepci.Beru ji pravidelne, nemocna jsem nebyla.Nyni je to 4den co jsem dobrala platicko a ms nikde.Od vcera me poboliva podbrisek a porad nic.Dnes jen hustej hlen. Zacinam byt celkem nervozni. Antinu beru 3mesice.

za sebe z mých zkušeností bych řekla, že pokud dodržuješ to co je v příbalovém letáku tak NE. Podle vetšiny uživatelek JO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
13.7.14 20:19

Šance je hodně malá, ale stát se může. Zde na emiminu mi teda přijde, že přes HA je těhotná „každá druhá“. Je potřeba dodržovat co je v letáku. Jooo spousta lidí neví, že antibiotika, průjem, zvracení atd. dost snižuje její účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
13.7.14 20:44

Klid, já po dobrání platička začínám mít MS až 5-6 den, i když v příbalovém letáku zmiňuji už 3 den. Každé tělo reaguje jinak. Takže ještě 2 dny počkej a pak testuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 20:31

dotaz

Dobry den, chci ze zeptat na moznost otehotneni. Samovolne sem potratila v 6tt a dostala injekcni antikocepci je to 2 mesice. Jaka je moznost i přes to otěhotnět?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.15 23:53

Sex a antikoncepce

Ahoj, jsem s mým přítelem 8 měsíců. Je to můj první a po 3 měsících vztahu jsme měli první sex, ale doteď jsme nezkusili aby se do me „udělal“. Problém je v tom, že se bojím, že otěhotním.. Beru HA 6 měsíců poctivě. Myslíte, že mám důvod se strachovat a raději to nezkoušet, nebo je vse v poradku? Děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
6
24.8.18 13:55

Ahoj,chtěla bych se zeptat, 10 měsíců beru antikoncepci a je to 5 dní,co jsem měla dostat ms a nic. S přítelem jsem spala cca před dvema týdny,jinou ochranu než HA a ejakulaci mimo pochvu jsme nepoužili. Myslíte,že bych mohla být těhotná?? Již se mi jednou stalo,že ms nedorazila vůbec a na gynekologii mi řekli,že je vše v pořádku. Momentálně jsem na dovolené a vracím se v neděli a udělám si TT,jen bych se ještě ráda zeptala,zda nevadí,že už v sobotu mám brát další prášek HA.
Děkuji Nikol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.8.18 14:10

@Nikol668 v případě pochybnosti si vždy před dalším platem Ha dělám test. Skakni pro sichr nekam do lékárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.8.18 15:18

Ja znam i ze sveho okoli nekolik zen co otehotnely pres prasky. Pres kondom ani jedna.

Pokud mas opravdu panic strach doporucuju prasky a kondom.

• Citovat
  • Upravit
6
24.8.18 17:30

@Tichošlápek Dobře,díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat