Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Antikoncepce není 100% ale je hodně malá pravděpodobnost že přes pravidelné braní otěhotníš… Zkusit test případně dr…
Těhotná být můžeš, a to břicho může i znamenat, že to teprve dostaneš..
nejjistější budeš mít těhotenský test.
Ano, můžeš být těhotná. Ale nemusíš. Přes internet ti to nikdo neřekne.
šup pro test nebo k doktorovi
Ja poprvé otěhotněla při antikoncepci. brala jsem ji opravdu poctivě skoro rok, páč jsem v 19 nestála o to být těhu bez zázemí apod. a stejně se zadařilo. nemocná ani žádné jiné problémy jsem v té době neměla. šok pro všechny ale na potrat bych nikdy nešla.
a takových holek co při ní otěhotněly znám několik.
Příspěvek upraven 13.07.14 v 20:24
@Anonymní píše:
Dobry vecer, zajimalo by me jestli je mozne otehotnet s antikoncepci.Beru ji pravidelne, nemocna jsem nebyla.Nyni je to 4den co jsem dobrala platicko a ms nikde.Od vcera me poboliva podbrisek a porad nic.Dnes jen hustej hlen. Zacinam byt celkem nervozni. Antinu beru 3mesice.
za sebe z mých zkušeností bych řekla, že pokud dodržuješ to co je v příbalovém letáku tak NE. Podle vetšiny uživatelek JO.
Šance je hodně malá, ale stát se může. Zde na emiminu mi teda přijde, že přes HA je těhotná „každá druhá“. Je potřeba dodržovat co je v letáku. Jooo spousta lidí neví, že antibiotika, průjem, zvracení atd. dost snižuje její účinky.
Klid, já po dobrání platička začínám mít MS až 5-6 den, i když v příbalovém letáku zmiňuji už 3 den. Každé tělo reaguje jinak. Takže ještě 2 dny počkej a pak testuj.
Dobry den, chci ze zeptat na moznost otehotneni. Samovolne sem potratila v 6tt a dostala injekcni antikocepci je to 2 mesice. Jaka je moznost i přes to otěhotnět?
Ahoj, jsem s mým přítelem 8 měsíců. Je to můj první a po 3 měsících vztahu jsme měli první sex, ale doteď jsme nezkusili aby se do me „udělal“. Problém je v tom, že se bojím, že otěhotním.. Beru HA 6 měsíců poctivě. Myslíte, že mám důvod se strachovat a raději to nezkoušet, nebo je vse v poradku? Děkuji za odpověd
Ahoj,chtěla bych se zeptat, 10 měsíců beru antikoncepci a je to 5 dní,co jsem měla dostat ms a nic. S přítelem jsem spala cca před dvema týdny,jinou ochranu než HA a ejakulaci mimo pochvu jsme nepoužili. Myslíte,že bych mohla být těhotná?? Již se mi jednou stalo,že ms nedorazila vůbec a na gynekologii mi řekli,že je vše v pořádku. Momentálně jsem na dovolené a vracím se v neděli a udělám si TT,jen bych se ještě ráda zeptala,zda nevadí,že už v sobotu mám brát další prášek HA.
Děkuji Nikol
@Nikol668 v případě pochybnosti si vždy před dalším platem Ha dělám test. Skakni pro sichr nekam do lékárny
Ja znam i ze sveho okoli nekolik zen co otehotnely pres prasky. Pres kondom ani jedna.
Pokud mas opravdu panic strach doporucuju prasky a kondom.
Dobry vecer, zajimalo by me jestli je mozne otehotnet s antikoncepci.Beru ji pravidelne, nemocna jsem nebyla.Nyni je to 4den co jsem dobrala platicko a ms nikde.Od vcera me poboliva podbrisek a porad nic.Dnes jen hustej hlen. Zacinam byt celkem nervozni. Antinu beru 3mesice.