Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bojíš se, že by kondom mohl prasknout a radši používáš Pharmatex???
Vždyť u něj je vyšší riziko otěhotnění. Jinak pokud nemáš nějaké potíže s vag. mikroflórou, tak by to ničemu vadit nemělo. Kdybys měla opakované a časté mykózy nebo záněty, tak by bylo dobré na chvíli přestat, než se dá vag. prostředí dokupy.
Ja pri nem otehotnela a to ho taky manzel vyndaval.Ted jsme na kondomu a nehormonal. telisku
@Majulis píše:
Stoprocentní je nesouložit, ale jinak na netu udávají, že Pharmatex je 10× spolehlivější jak kondom.
Kamarádka ho používala a otěhotněla 5 měsíců po porodu. No, nelánovaně ![]()
Mně řekl gyndař, že je Pharmatex spolehlivý tak na 70%. No, nechala jsem si pak napsat antiko
![]()
@Majulis píše:
HA nemůžu, měla jsem náběh na trombózu, tak musím vymyslet nějakou alternativu.
T
Já ji nedávno prodělala, tak jsem si koupila Pharmatex. Ještě jsme nepoužili, ale snad se dá věřit tomuhle z netu:
Spolehlivost Pharmatexu je pri spravnem pouziti vice nez 97,6, vyjadreno Pearlovym indexem 2,42, cimz se tato metoda stava druhou… Spolehlivost Spolehlivost Pharmatexu je při správném použití více než 97,6 %, vyjádřeno Pearlovým indexem 2,42, čímž se tato metoda… Další výhodou Pharmatexu je fakt, že na rozdíl od choroboplodných mikroorganismů neničí laktobacily, které zajišťují ochranu pochvy, a její přirozenou mikroflóru. Použití Pharmatexu Tobolka se zavádí před pohlavním stykem hluboko do pochvy (nejlépe vleže). Upozornění Aby byla zachována vysoká účinnost Pharmatexu, je nezbytné dodržovat při použití správný postup.
Taky používáme čípky Pharmatex a zatím je spolehlivý, cca rok. Nesmí se nějaké dvě hodiny před a dvě po použít mýdlo, to by už spolehlivé nebylo.
.
Příspěvek upraven 23.07.14 v 14:57