Antikoncepce pouze 10 dní

Anonymní
30.5.23 20:40

Antikoncepce pouze 10 dní

Hezký den, nenašel by se tu někdo kdo by mi mohl poradit ohledně antikoncepce?
Sama tomu nerozumím a tak bych potřebovala poradit. Po porodu (od začátku nekojím) cca 6 měsíců jsem šla ke gynekoložce s tím, že mám menstruaci nepravidelnou a pokud ji mam, tak velmi silnou.
Lékařka mi napsala antikoncepci s tím, že ji mám začít užívat od prvního dne menstruace pouze 10 dní, poté mluvila o braní antikoncepce 16-25tý den cyklu. No zkrátka z toho nejsem moudrá a nevím, jak ji užívat. Má s tím prosím některá zkušenost a byla schopna mi to vysvětlit prosím? Tentk postup zvolila pro to, aby menstruace byla pravidelná. Moc děkuji :roll: :( :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2008
30.5.23 21:11

Co píší v příbalovém letáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
30.5.23 21:13
Tak pokud umíš psát, tak umíš i číst a všechny informace nalezneš v příbalovém letáku. Ten tam opravdu neslouží jen jako výplň krabičky.
@Anonymní píše:
Hezký den, nenašel by se tu někdo kdo by mi mohl poradit ohledně antikoncepce?
Sama tomu nerozumím a tak bych potřebovala poradit. Po porodu (od začátku nekojím) cca 6 měsíců jsem šla ke gynekoložce s tím, že mám menstruaci nepravidelnou a pokud ji mam, tak velmi silnou.
Lékařka mi napsala antikoncepci s tím, že ji mám začít užívat od prvního dne menstruace pouze 10 dní, poté mluvila o braní antikoncepce 16-25tý den cyklu. No zkrátka z toho nejsem moudrá a nevím, jak ji užívat. Má s tím prosím některá zkušenost a byla schopna mi to vysvětlit prosím? Tentk postup zvolila pro to, aby menstruace byla pravidelná. Moc děkuji :roll: :( :(
  • Citovat
  • Upravit
2
30.5.23 21:38

@dana.dv jedná se o Lindynette 20 a o tomto postupu tam není nic, právě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
31.5.23 07:18

Brát antikoncepci jen kvůli pravidelné menstruaci je blbost. Tím se nic nevyřeší, jen se problém uměle překryje.
To, že je menstruace po porodu silná a nepravidelná je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí