Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jestli v dnešní době existuje něco jako antikoncepce pro muže? Nechci už brát antikoncepci..Máme dvě děti. A další zatím neplánujeme. Přítel v pilulkách nevidí žádný problém. Tak ať si je polyká on
.Je ta možnost? Děkuji Míša
Kondom, může zkusit i polykat ![]()
Ne není, alespoň o ničem nevím.
@radkka píše:
Zatím neplánují
Jj, já vím.
Ale tak zakladatelka si o tom třeba něco načte a podle toho se doma rozhodnou. ![]()
@lovesmile píše:
Jj, já vím.Ale tak zakladatelka si o tom třeba něco načte a podle toho se doma rozhodnou.
Třeba ano ![]()
@MišKin84
Jsem myslela, že kondom je snad nejznámější druh antikoncepce ![]()
@MišKin84 píše:
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jestli v dnešní době existuje něco jako antikoncepce pro muže? Nechci už brát antikoncepci..Máme dvě děti. A další zatím neplánujeme. Přítel v pilulkách nevidí žádný problém. Tak ať si je polyká on.Je ta možnost? Děkuji Míša
Osobně jsem nikdy žádnou antikoncepci nebrala, ani manžel to po mě nevyžadoval.
Když vidím kolem sebe moje kolegyně, kamárádky, nebo v blízké rodině, jaké mají
z toho zdravotní problémy, a ještě za HA platí nemalé peníze, tak jsem velmi ráda, že jsem nic takového nebrala.Krom toho, jak jsem si na EM všimla, je tady asi nejvíce diskuzí o tom, jak někomu „zlyhala antikoncepce.“ ![]()
Mne gyn rikala, ze muzske hormonalni antikoncepce ma dost vedlejsich ucinku nez zenska + chlapi to ani nijak moc nechteji brat, neni o to zajem. Takze holt kondom, ty telistko, pilule ci neco jineho ![]()
@radkka píše:
Zatím neplánují
nechaj zamrazit, až to bude aktuální… aspoň bude určitě plánovaný a né nehoda ![]()
@Gosi píše:
nechaj zamrazit, až to bude aktuální… aspoň bude určitě plánovaný a né nehoda
To by bylo řešení ![]()
Jéééé, kdyby byly pilulky pro muže, byla by to na světě ta největší sranda. Už to vidím a úplně v barvě.
ONA: Miláčku budeme mít miminko, těšíš se?
ON: To není možné, už více jak půl roku beru antikoncepci
Děkuji všem za reakce. Když už nic, tak jsem se aspoň dobře pobavila
..A kondomy už „kupuje“ nějakej ten měsíc. Myslím to tak, že se k tomu ještě nedostal
..A je fakt, že po nějakých pilulkách by mohl být přecitlivělej
.A vykastrovat ještě nééé, co kdyby jsme chtěli třetí. Nebo by si třeba našel mladší babu. Což by kastrace byla namístě, hah ![]()