Předepisuje doktor antikoncepci automaticky?

115
28.10.15 09:11

Předepisuje doktor antikoncepci automaticky?

Mám na mysli antikoncepci po porodu, šestinedělí.. jen by mě zajímalo, jestli ji předepíše automaticky nebo bych ji mohla případně odmítnout..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
28.10.15 09:12

Co to je za otázku? Tak snad když řekneš, že ji napsat nechceš, tak ti ji doktor cpát nebude, ne? A i kdyby ti ji cpal, tak ji brát nemusíš. Copak je to povinný? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
28.10.15 09:13

Samozřejmě, že můžeš odmítnout, jak by tě donutil ji brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515

Můj se ptá, jestli chci. Nevidím důvod, proč bys nemohla odmítnou. Při nejhorším prostě recept hodíš do koše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
@Monyszek píše:
Mám na mysli antikoncepci po porodu, šestinedělí.. jen by mě zajímalo, jestli ji předepíše automaticky nebo bych ji mohla případně odmítnout..?

Jestli kojis tak ti ji tezko predepise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
28.10.15 09:14
@Dojcanis píše:
Jestli kojis tak ti ji tezko predepise.

Jsou antikoncepce, který se berou i při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.10.15 09:15

@Monyszek myslíš jako v rámci zamezení přílišného rozrůstání populace, že by byla po porodu povinná? :mrgreen: Není, no. Mě se vždycky doktor po šestinedělí zeptal, jestli ji chci, já řekla že ne a nazdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.10.15 09:17
@Monyszek píše:
nebo bych ji mohla případně odmítnout..?

promin, ale tohle me pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
28.10.15 09:19

Samozřejmě můžeš odmítnout, co je to za otázku :D
Po prvním porodu se mě dr. ptal, jestli chci předepsat (já řekla ne) a po druhém (jiný doktor) už se ani neptal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
28.10.15 09:19
@PetraJ píše:
Jsou antikoncepce, který se berou i při kojení.

Tak ja pred tydnem byla na gynde s tim ze chci prasky a ona na me koukala sestricka jak kdybych spadla z Marsu. A durazne mi rekla ze kdyz kojim, ze mi zad nou nepredepise. Jinak ted na to koukam taky..Jsou nejaky specialni..Tak to se omlouvam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
28.10.15 09:22

:-DDDDDDDDDDDDDDDdd

• Citovat
  • Upravit
2527
28.10.15 09:25

Já antikoncepci nikdy nebrala, doktor mi ji už ani necpe. A nebude určitě ani tobě, neboj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
28.10.15 09:25

@Dojcanis - tak ses měla zeptat doktorky a ne sestřičky. Hele, nechodíš náhodou na stejnou gyndu jako já? Tam je sestra taky chytřejší než doktorka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
28.10.15 09:27
@Dojcanis píše:
Tak ja pred tydnem byla na gynde s tim ze chci prasky a ona na me koukala sestricka jak kdybych spadla z Marsu. A durazne mi rekla ze kdyz kojim, ze mi zad nou nepredepise. Jinak ted na to koukam taky..Jsou nejaky specialni..Tak to se omlouvam.

Tak to je divné, to by snad měla vědět, ne??? Je to Cerazette, beru ho už dlouho, začla jsem u kojení asi po 3 měsících od porodu a beru doteď, i když nekojím, vyhovuje mi. Je v tom nějaký rozvíl ve hormonech, myslím něco jako že je jednosložková a užívání je rozdílné, bere se to každý den, není tam tam sedmidenní pauza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.10.15 09:43

@Monyszek Odmítnout, to nejde - porušíš vyhlášku o redukci početí 8o Když ji odmítneš, bude ji doktor do tebe rvat násilím. :roll: :zed: To jsou zase dotazy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí