Antikoncepce Sayana

3
29.11.11 09:03

antikoncepce-sayana

Ahoj. Potřebuju poradil jsem po první aplikaci iněkční antikoncepce sayana. Od začátku mi nedělá dobře je mi zle,buší mi srdce,špiním.A strašně jsem zhubla.Jsem 4 měsíce po porodu a plně kojím. Zhubla jsem 10kilo hned po porodu a 7 kilo za tři měsíce. Vážila jsem 70 před porodem ted 53. Jsem hubená nesluší mi to.Já myslela,když užívám antikoncepci,že tak nezhubnu.Chci přejít na prášky máte někdo skušenost s práškama??aby mě to sedlo a náký to kilo přibrala?? mooc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1176
29.11.11 09:19

Sakra, antikoncepce po které se hubne? Okamžitě letím k dr ať mi ten zázrak napíše :))) Jinak si myslím, že obecně má antiko přibírací efekt, takže podle mě by se mělo přibírat po každé, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.11.11 10:07

no jak u koho.. já zhubla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.11.11 10:29

Já mám taky Sayanu, nekojím, ale už měsíc špiním/ i krvácím, zhubla jsem asi 2kilča, jinak vše je v pohodě, až na to špinění… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.1.12 13:02

sayana

rozhodla jsem se pro antikoncepci sayana, protože mi nikdy nevyhovovaly prašky.....bývalo mi vzdycky spatně od žaludku.První týden jsem trpěla, litovala,že jsem se pro sayanu rozhodla.Tupa bolest hlavy,kreče v nohou…pak to ustalo.Zadné krvácení ani menses neprisla.Tretí měsíc ale opět začala naladovost, tupa bolest hlavy, návaly horka…Takže s touto antikoncepci končim. :,( Druhy dr.mi řekl,že si urcitě v případě dlouhodobého užívání mam nechat vyšetřit kosti, protože to zpusobuje řídnutí kostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.13 19:00

Ahoj má někdo zkušenosti s touto antikoncepcí Sayana? Mám za sebou první dávku a vždycky jsem se jen silně špinila bez menstrulace.

• Citovat
  • Upravit
Eva D.
3.4.13 12:14

Sayana

Mám za sebou dvě dávky antikoncepce Sayana a chtěla bych Vás upozornit, že v místě vpichu se Vám může udělat „důlek“. Injekci jsem si nechala píchnout do stehna (před cca 2roky) a doteď mám v místě vpichu dost viditelný důlek. Ubyl mi tam podkožní tuk, je to vidět i přes upnuté oblečení (elastické kalhoty) a pohled v plavkách? Hrozný. Vím od dr. že nejsem jediná (prý třetí co ho na to upozornila, ale nevím z kolika) a jedné pacientce se „to spravilo“. Když jsem se o tom bavila s jiným dr. tak má stejnou zkušenost a říkal, že je záhada, že o tom nikde nepíšou ani slovo, dokonce ani v příbalovém letáku :think:

• Citovat
  • Upravit
lenka salome
27.5.13 14:43

sayana

Zdravim te me teda sayana sedela take jsem po ni zhubla citila sem se po ni ok ale pak jsem presla na depoproveru a jsem tlusta jak prase z 59 kg mam 71 premyslim že prejdu asi k sayance ta byla super ;) je pravda že každemu sedi neco jineho

• Citovat
  • Upravit
dandejs
13.6.13 14:07

sayana

Eva D. díky moc, mě se právě udělal taky důlek a já furt od čeho to mám, po injekci jsem si místo nikdy nekontrolovala, ale pak jak jsem byla v kalhotkách před zrcadlem tak jsem se toho lekla, já taky zhubla po porodu rychle, brala jsem injekce od 6 nedělí rok a už 7 měsíců neberu a ještě jsem nedostala ms, tak budu muset asi na vyvolán, ale jinak já s ní neměla problém jen když jsem měla termín ms tak jsem byla jak puberťák a trochu tlaky v podbřišku..

• Citovat
  • Upravit
434
20.1.14 16:38
@simuska píše:
rozhodla jsem se pro antikoncepci sayana, protože mi nikdy nevyhovovaly prašky.....bývalo mi vzdycky spatně od žaludku.První týden jsem trpěla, litovala,že jsem se pro sayanu rozhodla.Tupa bolest hlavy,kreče v nohou…pak to ustalo.Zadné krvácení ani menses neprisla.Tretí měsíc ale opět začala naladovost, tupa bolest hlavy, návaly horka…Takže s touto antikoncepci končim. :,( Druhy dr.mi řekl,že si urcitě v případě dlouhodobého užívání mam nechat vyšetřit kosti, protože to zpusobuje řídnutí kostí.

ahoj také mi po ní bylo zle ale měla jsem obráceně Ms měsíc a půl a týden pauzu,už jí neužívám 7.měsíců a dostala jsem hormony na upravení cyklu.a teď je mám jeden den a pak nic :-( a strašný bolesti v podbříšku a nevolnost cca týden okolo datumu co mám dostat Ms 8o 8o

@simuska píše:
rozhodla jsem se pro antikoncepci sayana, protože mi nikdy nevyhovovaly prašky.....bývalo mi vzdycky spatně od žaludku.První týden jsem trpěla, litovala,že jsem se pro sayanu rozhodla.Tupa bolest hlavy,kreče v nohou…pak to ustalo.Zadné krvácení ani menses neprisla.Tretí měsíc ale opět začala naladovost, tupa bolest hlavy, návaly horka…Takže s touto antikoncepci končim. :,( Druhy dr.mi řekl,že si urcitě v případě dlouhodobého užívání mam nechat vyšetřit kosti, protože to zpusobuje řídnutí kostí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.11.19 12:47

Když mi doktor pichl inekci sayana dostala jsem to do týdne trvalo to 10 dní a teď mam 8 dní zpoždění a pořád nic a plně kojím :) docela mě to unervoznuje přeci když není MS jde váha nahoru že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí