Antikoncepce vynechání. Menstruace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.8.22 22:53

Antikoncepce vynechání. Menstruace?

Ahoj holky, mám takový menší problém zapomněla jsem si vzít 3 tabletky antikoncepce Lindynette :zed: Nechápu jak jsem mohla zapomenout ale stalo se..Sex byl chráněný. Včera jsem si vzpomněla tak jsem si vzala tedy čtvrtek a tři tablety prostě vynechala. Jen hned večer se objevila jakoby slabá menstruace.. A trvá i dnes celý den. Bohužel jsem se nedovolala nikam na gynekologii a můj dr. má dovolenou. Dnes už jsem si prášek nevzala prostě to vynechám a začnu na novo…Jen mě zajímá co znamená to krvácení ke to normální,? Neměl někdo stejný problém? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35602
5.8.22 22:58

Tak normálně ti začalo krvácení z vysazení ne? Když 3 dny nebereš, nic nenormálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.22 23:03

@JancaS84 Antikoncepci beru krátce nemám zkušenosti :D Divila jsem se jelikož mi menstruace skončila v minulý pátek :zed:

• Citovat
  • Upravit
21311
5.8.22 23:20
@Anonymní píše:
@JancaS84 Antikoncepci beru krátce nemám zkušenosti :D Divila jsem se jelikož mi menstruace skončila v minulý pátek :zed:

Je to krvácení ze spádu. Ale protože jsi měla ms nedávno, tak ti nestihla dorůst sliznice a proto je to současné krvácení jen slabe. Asi bych taky normálně vynechala a pak pokračovala v normálním braní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.22 00:00

@Tichošlápek Děkuji za vysvětlení :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat