Ochrana antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.8.22 22:54

Ochrana antikoncepce

Netušila bych, že se na tohle budu ptát 🙈. Neberu žádnou antikoncepci.. Před pár lety ano, a proto se k ní nechci vracet.. Nevyhovovala mi.. Používáme kondom.. Není to ono.. Když jde bez, více mě to vzrušuje.. Ale bojím se, že opět otehotnim.. Přemýšlím, jestli nějakou jinou ochranu.. Když neberu anti, sex si užívám mnohem lépe.. (mám ze sexem problém.. Nemohu dosáhnout.. Jen se obávám toho, když si dám nějakou jinou anti, tak aby to neskončilo. Jestli je to tím, že jde do mě bez ochrany a je to takový.. Ten risk.. Máte někdo zkušenost s jinou ochranou, co Vám vyhovuje? Nechtěla jsem to řešit, ale kondom mi nevyhovuje..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
4.8.22 23:04

Tak se nech podvázat nebo on na vasektomii a je vyřešeno.
Mi vyhovuje antikoncepce. Tak užívám antikoncepci. Konkrétně kroužek druhý rok. A několik let po posledním porodu jsem měla Evra náplasti. Děti další nechci. Ale zatím nechci ani radikální operativní zákrok. Kondomy nepoužíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.22 13:28

Nevím co dělat

Zdravím, beru už asi 4 den antikoncepci Belaru vzala jsem si ji ale až druhý den ms místo prvního. A přítelem jsme předevčírem měli nechráněny styk a není si jistý na 100%, byl to předposlední den moji ms. Někde píšou že antikoncepce funguje už od prvního dne když si ji vezmu 1-3 den ms ale nejsem si vůbec tím jistá když jsem si ji dala právě až ten druhý den. Otázka zní jestli bych mohla být těhotná, jestli si mám jít Teda na rychlo koupit pilulku po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí