Antikoncepcia Emona

5
16.5.15 12:55

antikoncepcia Emona

Chcem sa opýtať, či nemá niekto skúsenosti s Antikoncepciou Emonou? Vopred ďakujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.6.15 21:22

Emona

No taky by mě to zajímalo zda má někdo s tím zkušenost dostala sem ji teprve ted a budu ji nasazovat předtím sem měla Lindynette 20 a katastrofa :D horší antikoncepce snad není snad všechny vedlejší účinky :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.6.15 17:28

Ja u beriem tretí deň a zatiaľ pohode :D len trošku búšenie srdiečka ale to bude aj tým, že som bola na bicykli a dala som si do tela a zobrala som aj spaľovač :D ale za chvíľu to prešlo keď sa tep z normalizoval :D (tak to bude asi len z námahy )snažím sa schudnúť :D lebo som pribrala poriadne z druhej antiky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 20:21

emona

Tak ja mam emonu ted jako druhou antikoncepci :-) dostala sem ji primo na doporuceni od gynekologa protoze sem mela s tim lindynettem opravdu velke problemy tak mi napsal tu emonu pry je hodne dobre snasenliva je to pry novinka ale ze zatim co predepsal tak vsem sedla dobre pry ma stejne slozeni jak antikoncepce yaz nebo yasminelle akorat za lepsi cenu :-) tak uvidim az nasadim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.6.15 20:00

Ja som mala prvú antikoncepciu yaz a bola super až mi bolo ľúto že mi ju menila a ta druha mi nesadla..úplne bola zla a to bude že obsahovala viac hormónov ako yaz :/.takže som zvedavá na tuto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
4.6.15 23:46

@evka12 kdyz ti yaz vyhovovala tak proc sis ji nechala změnit? Jako pochopila jsem to asi tak ze ti ju dr zmenila, ale proc sis nenechala to co ti vyhovovalo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.6.15 10:02

Lebo že vraj spôsobovala vážne zdravotne problémy v USA (mŕtvice, so srdiečkom problémy). tak preto mi ju menila…akože ma vtedy dobre vystrašila…ta doktorka bola krava teraz som si ju menila a na terajší doktor je super aj keď som sa strašne hanbila isť k chlapovi ale som rada že som si ho vymenila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
5.6.15 21:25

@evka12 aha tak to jo, to by me taky vystrasila. Jeste ze mam super doktora, teda doufam. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.6.15 23:29

No hej moja bola krava…raz som bola u nej povedala som jej príznaky a bez vyšetrenia mi predpísala antibiotika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.15 19:44

No já ji beru ted už 4 den a trochu mě z ní bolí hlava a sem taková náladová myslíte že se to upraví? Jinak zatím žádný jiný problém oproti Lindynettu je tohle svaté.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.19 16:59

Ahoj, oživuji diskuzi. Jak jste spokojeni s touto antikoncepci? Mě ji teď dr. napsala, teď jsem rok a půl nebrala žádnou, protože jsme se snažili o druhé mimčo, ale nevyšlo nám to ani s pomocí lékařů. Tak nasazuji antikoncepci. Na otázku proč tedy ji chci brát když nám nejde otěhotnět, tak proto že mám hodně nepravidelné cykly :)
Prosím o zachování anonymity, děkuji
;)

• Citovat
  • Upravit
1
13.8.19 13:30

Barpod

Ahojky, vidím, že to je už docela dlouho, co jsi sem psala ohledně Emony. Mně jí dnes předepsala lékařka a jsem z toho taková nesvá. Jak to na tebe za těch pár měsíců působí? 😊 moc děkuji za odpověď
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji diskuzi. Jak jste spokojeni s touto antikoncepci? Mě ji teď dr. napsala, teď jsem rok a půl nebrala žádnou, protože jsme se snažili o druhé mimčo, ale nevyšlo nám to ani s pomocí lékařů. Tak nasazuji antikoncepci. Na otázku proč tedy ji chci brát když nám nejde otěhotnět, tak proto že mám hodně nepravidelné cykly :)
Prosím o zachování anonymity, děkuji ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 17:42
@barpo
@barpo píše:
Ahojky, vidím, že to je už docela dlouho, co jsi sem psala ohledně Emony. Mně jí dnes předepsala lékařka a jsem z toho taková nesvá. Jak to na tebe za těch pár měsíců působí? 😊 moc děkuji za odpověď

Ahojky, Emonu jsem užívala asi 14 dnů, poté jsem ji po dohodě s Dr. přestala užívat. Neskutečně mě po ní seděla pokožka. Furt jsem se drbala, ke konci se to fakt už nedalo, tak letěla do koše. Snad budeš mít lepší zkušenost :wink:
Prosím o zachování anonymity.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí