Apartmány Chorvatsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1850
25.1.19 10:11

Litovala jsme že jsme upustili od našeho oblíbeného čistého Omiše s průzračnou vodou a krásnými čistými plážemi..Trogir a Čiovo je jedna velká silnice vedoucí kolem pláží a nekonečný bordel, všude odpadky, nevyvezené kontejnery, špinavá naftou zapáchající voda, posprejované betonové plácky.Všude neodhrabané řasy, zničené sprchy..V Trogiru v parku jsem si sedla na lavičku vedle lidského exkrementu, všude smrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
25.1.19 10:14
@finduska píše:
@Oplatečka minuly rok jako ted lezo 2018??
Nam se tam tedy libilo hrozne fakt :think: Synovi samozrejme nafukovacky na vodě.Ale byli jsme spokojeni.Na plazich cisto,ve vode čisto.

Ano, v srpnu 2018…asi jsem byla rozmlsaná z okolí omiše kde je to jako v laguně, nádhera..chtěla jsem se podívat i na slavny Trogir a zklamání veliké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
25.1.19 10:25

Tak ještě upřesňuji dotaz :mrgreen: Vzhledem k tomu, že jsem tam nikdy nebyli, tak kdyby někdo měl prosím tip, kam jet do Chorvatska, kde by se vyřádily děti (6,12,17) i 2 dospělí. Sem s ním :lol: Podotýkám, že nejsme stavěný na „válecí“ dovolené na pláži. To dáváme tak den, dva max. tři. Tudíž, by bylo ideální, aby v okolí byly nějaké památky, procházky do přírody, či jiné vyžití. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.1.19 10:49

doporučuji i Ostrov Pag

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.1.19 10:52

ano je tam krásně
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
25.1.19 10:53

@Ninka11 Dá se dojet v pohodě autem? Přeci jenom pojedeme s 3 dětma. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.1.19 10:55

Také tam rádi jezdíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
25.1.19 12:14

Nam se strasne libilo i v tom Sibeniku,Splitu atd. Narodni oark Krka je uzasny.koupani u vodopadu atd.. luxus. V Sibeniku je pak i super auqapark mensi tedy,zadna divocina.ale stacilo nam to vsem na vyradeni(31,32,15,7) :lol: :lol: a to jsem byla v 7tt :lol: pak jsme si sibenik prosli úžasné ulicky. My jsme Kačeři ( takže jsme dost lovili kešky) :P

• Citovat
  • Upravit
1890
25.1.19 13:08

@finduska Mi s dětma taky lovíme :mrgreen: Tak to bude super, ještě jsem nezkoušela mapovat, kde tam jsou všude kešky. To chci právě, až vybereme nějakou destinaci. Koukala jsem i na ten Pag, konkrétně Mandre. A taky to nevypadá špatně.

Ještě by mě zajímalo, nemáte někdo zkušenosti s počasím v Chorvatsku na konci června a jak moc je tam v tu dobu turistů? Chtěli by jsme jet ten poslední týden v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
25.1.19 13:19
@Lisadon píše:
@finduska Mi s dětma taky lovíme :mrgreen: Tak to bude super, ještě jsem nezkoušela mapovat, kde tam jsou všude kešky. To chci právě, až vybereme nějakou destinaci. Koukala jsem i na ten Pag, konkrétně Mandre. A taky to nevypadá špatně.Ještě by mě zajímalo, nemáte někdo zkušenosti s počasím v Chorvatsku na konci června a jak moc je tam v tu dobu turistů? Chtěli by jsme jet ten poslední týden v červnu.

Taky jedem tenhle termín, vyjímečně jen nahoru-Rabac-s dětským klubem kam chodím se synem.Tak jsem taky zvědavá..Na severu je prý stejně jak u nás, na jihu tepleji, ale člověk může chytit blbej týden kdykoliv v létě..Mame v plánu to vykopenzovat koncem léta ještě nějakým Last minutem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
25.1.19 15:25

@Lisadon my jsme tam dojeli 4.7. A meli jsme krasne kazdy den. Bsvim se tedy porad o tom okoli Trogiru ,Splitu atd.

Na Pagu jsem byla pred 12lety s partou ,jsou nejznamejsi diskoteky ,primorske :P :P U hledska deti me to tenkrat nezajimalo :lol: :lol: tak nemohu slouzit. Nicmeme tam uz by mi vadilo,ze abych se dostala nekam jinsm tak musim trajektem(nebo uz ne)?My jak prave nejsme valeci typy ,ale potrebujeme cestovat, tak potrebujeme prostor.Hodne prostoru :P :P

• Citovat
  • Upravit
2453
25.1.19 18:48

@Lisadon vloni jsem take dlouho hledala idealni dovcu v chorvatsku s dvema malymi detmi. nakonec jsem vybrala prave ciovo a spokojenost nejvetsi. plati, ze cim dal od trogiru, tim je to tam hezci. my byli v posledni vesnicce, Slatine, v cervnu a byla to parada, lidi malinko. oblazkova plaz v pohode, ale na boty. da se jit podel plaze az dozadu k majaku a je tam krasna prochazka ke staremu klasteru na ve skalach. lodi jsme jeli na vylet do trogiru nebo naproti do splitu.
pokud bys chtela, najdu i ty apartmany, kde jsme byli, bylo to tam moc hezke. jen nesplnuji tvoji podminku 150m od plaze, na plaz jsme jeli 3minuty autem, stejne jsme meli pokazde tolik kramu, ze bych to rucne tahat nechtela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.1.19 18:59

@Lisadon hodim foto ;)
je tam vyhled z terasy apartmanu na Slatine, koupat jsme se jezdili na konec vesnice jak zacina ta zelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí