Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, po přelouskání několika stránek s cestovkami to vzdávám a ptám se tady
Hledám- ubytování na léto v Chorvatsku, cca 14dní, doprava vlastní vozmo. Strava též vlastní. Ubytování v nějaké chatce či bungalovu, apartmán (pokoj pro děti, obývák či kk, sociálky, lednice, mrazák, konvice, mikrovlnka). Ubyt. může být i dál od pláže, máme v plánu vždycky všecho sbalit, naházet do auta a přiblížit se k pláži- nejlépe písečné, kvůli dětem.
Trklo to někoho do očí, třeba Jéé, čoveče, takhle jsme to měli loni, to bylo tam a tam! Nebo zkrátka máte nějaký tip? Děkujiii
Já jsem vybírala dovolenou na www.adriatica.net, s rodiči jsme jezdili naslepo a vždycky něco našli
z toho co si pamatuju tak v Chorvacku písečné pláže nejsou
v Chorvacku jsme byla víc krát a nejvíc se mi líbilo na Ostrově Vis, bylo tam málo lidí, třeba na Makarské nebylo k hnutí ![]()
www.zaton.hr ale je to větší resort, každopádně Tebou vypsané požadavky splňuje a je tam písečná pláž..
Na ten Zaton už jsem koukala
Naslepo se mi jet nechce, vzhledem k tomu, že holky budou mít v létě 3r a 1,5r, to mi přijde risk (mladší navíc v autě špatně spí a vůbec ho moc nemusí, tak se chci vyvarovat zajížděk při hledání). Písek v Chorv.je, ne všude, ale je. Do ostrova se mi nechtějí dávat peníze, myslím na přepravu auta. Benzín totiž neplatíme, tak jsem o to chtěla dovolenou protáhnout a ne tu rezervu vyplejtvat na trajekt ![]()
@zuzouš ten Zaton jsme byli loni, malej měl rok a třičtvrtě.. spokojenost docela byla, ale musí člověk počítat s tím, že je to větší resort, zas to má i výhody, byla tam spooousta vyžití pro děti, hřišťátka… cena je ale asi výš než někde sehnat ubytko v soukromí nebo tak… ale my byli spokojení, když jsme chtěli, výletilo se a jinak by člověk nemusel z resortu vylézt, bylo tam vše od sámošek, restaurací, přes programy pro děti, bazény..
naslepo bych rozhodně nejela..
Na Makarske lidi jako hub po desti, plaz sami kaminek, urcite ostrov Hvar
Krásná písečná pláž je v Omiši. Ale byla jsem tam jen na výletě, tak ubytko nedoporučím (zkus booking).
My letos jedeme i s dětmi do Žuljany.. Rezervovali jsme si ubytování přes http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/zuljana/ už se moc těším