Výběr dovolené Chorvatsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10351
24.1.13 13:53

Výběr dovolené

Ahoj, po přelouskání několika stránek s cestovkami to vzdávám a ptám se tady :oops: :) Hledám- ubytování na léto v Chorvatsku, cca 14dní, doprava vlastní vozmo. Strava též vlastní. Ubytování v nějaké chatce či bungalovu, apartmán (pokoj pro děti, obývák či kk, sociálky, lednice, mrazák, konvice, mikrovlnka). Ubyt. může být i dál od pláže, máme v plánu vždycky všecho sbalit, naházet do auta a přiblížit se k pláži- nejlépe písečné, kvůli dětem.
Trklo to někoho do očí, třeba Jéé, čoveče, takhle jsme to měli loni, to bylo tam a tam! Nebo zkrátka máte nějaký tip? Děkujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2551
24.1.13 14:20

Já jsem vybírala dovolenou na www.adriatica.net, s rodiči jsme jezdili naslepo a vždycky něco našli :mrgreen: z toho co si pamatuju tak v Chorvacku písečné pláže nejsou :think: v Chorvacku jsme byla víc krát a nejvíc se mi líbilo na Ostrově Vis, bylo tam málo lidí, třeba na Makarské nebylo k hnutí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.1.13 14:22

www.zaton.hr ale je to větší resort, každopádně Tebou vypsané požadavky splňuje a je tam písečná pláž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.1.13 14:36

Na ten Zaton už jsem koukala :think: Naslepo se mi jet nechce, vzhledem k tomu, že holky budou mít v létě 3r a 1,5r, to mi přijde risk (mladší navíc v autě špatně spí a vůbec ho moc nemusí, tak se chci vyvarovat zajížděk při hledání). Písek v Chorv.je, ne všude, ale je. Do ostrova se mi nechtějí dávat peníze, myslím na přepravu auta. Benzín totiž neplatíme, tak jsem o to chtěla dovolenou protáhnout a ne tu rezervu vyplejtvat na trajekt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.1.13 14:44

@zuzouš ten Zaton jsme byli loni, malej měl rok a třičtvrtě.. spokojenost docela byla, ale musí člověk počítat s tím, že je to větší resort, zas to má i výhody, byla tam spooousta vyžití pro děti, hřišťátka… cena je ale asi výš než někde sehnat ubytko v soukromí nebo tak… ale my byli spokojení, když jsme chtěli, výletilo se a jinak by člověk nemusel z resortu vylézt, bylo tam vše od sámošek, restaurací, přes programy pro děti, bazény..
naslepo bych rozhodně nejela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.1.13 15:10

Na Makarske lidi jako hub po desti, plaz sami kaminek, urcite ostrov Hvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
24.1.13 19:33

Krásná písečná pláž je v Omiši. Ale byla jsem tam jen na výletě, tak ubytko nedoporučím (zkus booking).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.1.13 12:31

My letos jedeme i s dětmi do Žuljany.. Rezervovali jsme si ubytování přes http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/zuljana/ už se moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí