Penzion Mánes - Čechy pod Kosířem

17226
21.1.13 22:18

Penzion Mánes - Čechy pod Kosířem

Ahojky všem,
nemáte někdo zkušenost s tímto penzionem Penzion Mánes v obci Čechy pod Kosířem kousek od Olomouce? :think: Hledala jsem v té oblasti (Bouzov, Náměšť na Hané) ubytování s malými dětmi, s možností snídaně a restaurací v objektu či blízko ubytování, ale jediné přijatelné je toto. Nejsem moc nadšená, nijak extra mě ten penzion nepřesvědčil, ale z té bídy, co tam je k sehnání, vychází nejlépe :think: Možná se pletu, možná je vynikající, ale dle webovek nic moc :|
Díky za případné osobní zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Courtney
22.1.13 07:41

Ahoj, najíst se tam dá velmi dobre, ubytováni jsem nevyuzila, pro děti je tam docela dobre prostředí, na vikendovy pobyt ano, na dovolenou za me určitě ne. Zkus se podivat i po penzionech v Prostějově - je to 10 km od Cech pod Kosirem. Třeba u Chmelu není spatnej.

• Citovat
  • Upravit
17226
22.1.13 10:52
@Courtney píše:
Ahoj, najíst se tam dá velmi dobre, ubytováni jsem nevyuzila, pro děti je tam docela dobre prostředí, na vikendovy pobyt ano, na dovolenou za me určitě ne. Zkus se podivat i po penzionech v Prostějově - je to 10 km od Cech pod Kosirem. Třeba u Chmelu není spatnej.

Díky. A můžeš mi napsat, proč bys tam netrávila dovolenou? Je tam něco tak hrozného? Ráda bych to věděla, co se ti tam osobně nelíbilo? Tak já bych i hledela v širším okolí, ale potřebuji denně dojíždět do oblasti Náměšť na Hané a někdy i Bouzov, což je z Prostějova zase o další kus dál :| Ale mrknu na ten doporučený penzion, díky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
22.1.13 10:53

Ale pokud se tam dá dobře najíst a je tam alespoň troěku zázemí pro malé děti, tak to tam vydržíme. Stejně budeme denně pryč, po snídani odjezd, na večeři návrat, takže jde jen o přespání a jídlo. Případné deště tam sad nějak zvládneme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Courtney
22.1.13 11:14

Proste je to můj pocit, na dovolenou bych si vybrala určitě něco jiného, ale asi je to způsobené tím, ze tam jezdím často a mam to skoro za rohem, tak to pro mne nemá zádné kouzlo :-) Ale objektivně vyžití pro děti je v okolí i přímo v Čechách fajn, takže proc ne. A vaří tam opravdu dobre a za normální peníze :-)

• Citovat
  • Upravit
17226
22.1.13 11:19
@Courtney píše:
Proste je to můj pocit, na dovolenou bych si vybrala určitě něco jiného, ale asi je to způsobené tím, ze tam jezdím často a mam to skoro za rohem, tak to pro mne nemá zádné kouzlo :-) Ale objektivně vyžití pro děti je v okolí i přímo v Čechách fajn, takže proc ne. A vaří tam opravdu dobre a za normální peníze :-)

OK, díky moc za odpověď. popravdě, taky se nám moc nezamlouvá vzhled pokojů dle fotogalerie, ani cmo jejich velikost (včera jsme mluvila asi s nějakou recepční a ptala se, zda se do 3lůžkového pokoje vejde dětská postýlka - prý ano, ale nebude tam k hnutí :roll: ). Bohužel potřebujeme bydlet co nejblíže k těm obcím, jak jsme psala a nic jiného, kde by byla možnost snídaní a restaurace v objektu, jsme nenašla. Nebo, pokud máš tip na něco takového poblíž Náměšti či Bouzova, budu vděčná ;)
No, hlavně, že tam dobře vaří a je tam hezká zahrada pro děti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iivetta
4.7.13 10:14

My byly v penzionu týden a v pohodě. Pokoje jsme sice jen viděly protože jsme daly přednost chatkám, ale i tak se nám líbily. Kdo nemíní trávit celou dovolenou zavřený v pokoji tak i s postýlkou v pohodě. A bazén u nosu :), příjemná obsluha. Možnost výletů do okolí. Záleží co kdo hledá a jak je náročný.

• Citovat
  • Upravit
1845
6.7.17 17:33

Poradí někdo restauraci na oběd v obci Čechy pod Kosířem nebo v okolí? A nevíte jestli zámecký park je přístupný i bez průvodce a ta rozhledna? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4461
6.7.17 18:25

Restauraci neporadím, ale park je přístupný volně všem a z něho i přímo vede cesta na rozhlednu, ta je přístupná snad za 20Kč, dole jsou nějaké atrakce pro děcka a dá se opéct špekáček. Pěkná procházka, naše dítě to tam miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí