Poradíte, kam do Tater?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
871
20.1.13 19:20

poradíte kam do Tater?

Ahoj holky,
chystáme se v létě do Tater a jedeme 2 rodiny s dětma. Chceme nejlépe penzion s dětským hřištěm…můžete dát tipy na nějaké ubytování?
Děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
20.1.13 19:29

Neporadim konkretni ubytovani, jen to, ze my letos pojedeme s prckama do Besenove (chceme vyletovat i po Tatrach). Jsou to termaly s detskymi hristi a super vyblbnuti. Takze budeme bydlet tam (v okoli je spousta ubytovani v penzionech i soukromi) a sem tam jezdit do Tater ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
20.1.13 19:45

Bešeněvo je super, taky můžu jen doporučit, a jinak bych volila nízké tatry, jsou pro kočárky a menší prcky super :-)

• Citovat
  • Upravit
12667
20.1.13 20:37

Penzion Paula v lomnici, boli sme tam minuly rok a je super, v areali je detske hrisko a je novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
20.1.13 20:38

Penzion Furkotka na Strbskem plese. Levne, pekne, s hristem a toci tam plzen:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulikk
20.1.13 20:42
  • Citovat
  • Upravit
15883
20.1.13 21:07

Byli jsme tady
http://ubytovani.kamsi.cz/…detail/11562
sice tam není pro děti, ale levné ubytování, super paní a hlavně kousek je Bešeňová a Tatralandia taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
21.1.13 12:52

Holky díky, na všechno se mrknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
26.4.13 14:28

Prosím o nějaké tipy na pěkné ubytování v okolí Demänovskej doliny, Jasné apod., ať je tam vyžití pro děti a může tam s námi pes (malá rasa - jack russell teriér). Nejlíp nějaký malý penzion či ubytování v soukromí! Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
26.4.13 15:06

Bydleli jsme v obci Zuberec v soukromí http://www.slovenske.cz/…zuberec.html a spokojeni…vedle je hned restaurace na jídlo, když si nebudete chtít vařit sami v kuchynce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
17.3.15 13:51

Také poprosím o tip na hotel/penzion/chatu, no v podstatě je mi to jedno, v Tatrách, je mi jedno i kde, ale aby to bylo pro tříleté dítě, nemyslím tím dětský koutek a podobné blbiny, ale aby se v okolí dalo výletovat právě i s tříletým (čerstvě tříletým), takže nenáročný terén, ale abychom i přesto měli pocit, že jsme na horách. Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
17.3.15 13:58

My jsme s tříletym šlí až na gerlachovsky stit a zpatky:D to zalezi na nature kazdeho:) Najdi si info primo o tatrach, na netu toho je mnoho. jeden ti rekne, ze je to fajn prochazka a druhy dela i z lyse hory mount everest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
17.3.15 14:10

@MarieOVMUC
Já si ty Tatry právě neumím moc představit, zatím jsem byla na horách jen v Česku, tady i na Sněžku jdeš, když zvolíš jednodušší trasu po astfaltce, ale nevím právě jak tam, těžko mi bude malá chodit někde po svahu kde jsou kameny, to vím, že by nedala a manžel by mě zabil, že jí musí tahat na zádech. Proto potřebuji info, kde se dá chodit po snadných cestách a krátké trasy, ale přesto něco vidíš. Na netu už hledám, ale takovéhle informace nenacházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.3.15 14:16

Doporucuji zapadni tatry, okoli Liptovskeho Mikulase. Napr ve vesnici Žiar je perfektní ubytování na salašims oveckama a nebo v chate Koziar. Vyletovat se da po asfaltu. Kousek jsou termaly Besenova i aquapark Liptovsky Mikulas. Spoustu jeskyni, skanzenu atd v okoli. Hlavne krasne Tatry a vyhledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí