Aquadream Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4243
10.6.14 08:39

Aquadream Praha

Ahoj,
byl jste někdo včera na Barrandově v Aquadream se vykoupat? Přemýšlím vzít tam dvě děti, ale jsem na ně sama, tak mám strach skrze davy lidí. Bylo tam plno? Příp. kam tak ideálně s dětma? Byla jsem min. rok na Slávii a už nikdy - každý v bazénu měl asi 5cm2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
528
10.6.14 09:14

Nebyli jsme tam včera ale v neděli a na louce byla hlava na hlavě sotva jsme našli volné místo takže si nedovedu představit jak to tam vypadalo včera. My se o víkendu pokud bude hezky chystáme do Čakovic slyšela jsem že je to tam hezký a vstupné je taky levnější než na Barrandově. Jo a jak jsme tam byli tak ta voda byla tak moc chlorovaná že nás štípaly oči ještě včera a večer se mi to tam zdálo už ost špinavé. takže já na Barrandov v takových vedrech za tu cenu nepůjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.6.14 09:17

@brouček123
Díky za typ. Četla jsem, že super jsou Kolovraty, jenže se opravují. Zarezervovala jsem si hodinku u nás v bazénu - budeme tam sami s dětma - sice za 300,– ale vč. pomůcek pro plaváčky. Tak možná to bude efektivnější. Jsem na děti sama, tak mám strach jít do davu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.6.14 09:21

@Osmanka Taky máme dvě děti a sama bych snima na koupák nešla rozprchnou se a co pak že my jsme na ně byli s manželem a i tak se to chvílema nedalo a malej nám jednou utekl zaměnila jsem ho z jiným dítkem a myslela že to je on :oops: a sama bych snima vážně nešla minulej rok jsme byli na přírodním a starší se tam začal topit takže už mám strach. ještě bych chtěla vyskoušet Petynku ta taky vypadá hezky ale taky tam bude asi moc lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.6.14 09:21

Minulý rok jsem byla v horku na Slávii a děs - v bazénu jsem stála na cizí noze a krok nešel udělat a v Čestlicích sice nebyl takový dav, ale vyjde to tam za kolem 800,– za 3hod. pro dospělého s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.6.14 09:25

@brouček123
tady v bazénu jim připnu páseček a bude. Syn chodí už 5let plavat - má 5let, tak trošku věřím, že něco zvládne ale spíš se bojím kopanců a takových těch strkanic v davu neb bych musela s batolíkem sedět jinde. Tady budeme sami v 10ti m. bazénu. Tak tam my snad nikam neprchne - je to jen jeden bazén pro děti na plavání, tak není kam prchnout :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.6.14 10:26

Petynka byva taky plna ono si v Praze ve vedrech proste nevyberete ;)
Leda vyjet za Prahu uzane koupaliste je ve Zdicich u Berouna, v Horovicich.. A nebyva tam tak plno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.6.14 09:28

A co přírodní koupání? Džbán, Motol, Hostivař, Šeberák atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
7.8.18 12:10

Chtěla bych zajit do bazénu na Barrandov, ale mám pár otázek: Je tam ve všední dny narváno na louce? Lepší jít asi dopolko? Půjdu s kočárkem, jsou venku převlíkárny a toalety pro vozíčkáře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí