Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
Moc by mě zajímaly vaše zkušenosti s aqualandem Moravia, co se týče dětí. Máme tříletou slečnu a dva devítileté kluky
Zajímá mě hlavně, jestli si tam takhle staré děti něco najdou, jestli je to tam bude bavit a co mám případně čekat
Budeme se u nich s manželem střídat. Jeden bude mít na starosti malou a druhý dva větší. Snad to tam takhle zvládneme. A ještě poslední dotaz - jedeme tam teď o prázdninách, je tam prostor kam si dát ven deku a nechat nějaké věci (nejlépe alespoň kousek stínu)?
Děkuji moc za odpovědi
Vyžití si určitě najdou. Jsou tam jak části pro malé děti, tak i velká hala s tobogány. My tam byli na jaře ws dětmi 10 a 6 let. Jen pozor, nesmí se tam s plavacím kruhem, musí být křidélka. My jsme je synovi museli koupit v místním obchůdku za 200,–
S venkovním prostorem neporadím, o velikonocích to měli zavřené. Ale mají dobře udělané webové stránky, tak tam koukněte.
Osobně jsem tam s dětma nebyla. Ale když to vezmu, co jsem viděla. Děti si to tam užívaly v kterémkoli věku od nejmenších…pro všechny je tam vyžití. Na tobogánech, kde se jezdí na kruzích ve dvojici i více tam byli věčně dospělí s dětma i maličkýma.
nejezdí to tak rychle a hlavně dojezdy jsou do mělka. Takže pro děti naprosto ideální. Ti starší určitě ocení tobogány typu U rampa. ![]()
Mám Aqualand 4km od domu.. pokud ti nevadí ceny a že je to tam hlava na hlavě tak nevidím problém.. venku se dá rozdělat v pohodě deka. Pro malé jsou tam malé bazénky atd.. a pro větší tobogány atd.. a hned vedle aqualandu je cirkus jo-joo.
Podle me je moravia pro děti super! Rozhodně lepší nez aqua praha ![]()
Děkuji všem za odpovědi
@nozu Tak to by se nám stalo taky, děkuji
![]()
@Monanina píše:
ještě si můžeš zkusit sehnat vstupenky přes slevomat, kamarádka je takto pořídila pro nás všechny, když jsme tam jeli na víkend
Přes Slevomat jsme zkoušeli, bohužel tam jsou slevy, ale jenom na podzimní vstupy. Věřím, že to tam bude narvané a cena je taku docela pálka, ale když je to jednou za rok… ![]()
@Monanina jo, ještě mě napadlo. kupte si vstupenky přes jejich e-shop. Pak tam jsou dvě fronty - jedna čeká na pokladnu na vstupenky a druhá jde rovnou s těmi koupenými on-line. A i na jejich e-shopu bývají akce. Já tam koupila na velikonoce rodinnou za polovinu.