Aqualand Moravia - děti

10
9.7.17 16:43

Aqualand Moravia - děti

Ahojky,
Moc by mě zajímaly vaše zkušenosti s aqualandem Moravia, co se týče dětí. Máme tříletou slečnu a dva devítileté kluky :) Zajímá mě hlavně, jestli si tam takhle staré děti něco najdou, jestli je to tam bude bavit a co mám případně čekat :D Budeme se u nich s manželem střídat. Jeden bude mít na starosti malou a druhý dva větší. Snad to tam takhle zvládneme. A ještě poslední dotaz - jedeme tam teď o prázdninách, je tam prostor kam si dát ven deku a nechat nějaké věci (nejlépe alespoň kousek stínu)? :kytka: :kytka: Děkuji moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21531
9.7.17 16:49

Vyžití si určitě najdou. Jsou tam jak části pro malé děti, tak i velká hala s tobogány. My tam byli na jaře ws dětmi 10 a 6 let. Jen pozor, nesmí se tam s plavacím kruhem, musí být křidélka. My jsme je synovi museli koupit v místním obchůdku za 200,– :cert: S venkovním prostorem neporadím, o velikonocích to měli zavřené. Ale mají dobře udělané webové stránky, tak tam koukněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
9.7.17 16:58

Osobně jsem tam s dětma nebyla. Ale když to vezmu, co jsem viděla. Děti si to tam užívaly v kterémkoli věku od nejmenších…pro všechny je tam vyžití. Na tobogánech, kde se jezdí na kruzích ve dvojici i více tam byli věčně dospělí s dětma i maličkýma. :D nejezdí to tak rychle a hlavně dojezdy jsou do mělka. Takže pro děti naprosto ideální. Ti starší určitě ocení tobogány typu U rampa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
9.7.17 17:06

Mám Aqualand 4km od domu.. pokud ti nevadí ceny a že je to tam hlava na hlavě tak nevidím problém.. venku se dá rozdělat v pohodě deka. Pro malé jsou tam malé bazénky atd.. a pro větší tobogány atd.. a hned vedle aqualandu je cirkus jo-joo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.7.17 17:23

Podle me je moravia pro děti super! Rozhodně lepší nez aqua praha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.7.17 18:16

Děkuji všem za odpovědi
@nozu Tak to by se nám stalo taky, děkuji 8o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
9.7.17 21:52
@Monanina píše:
ještě si můžeš zkusit sehnat vstupenky přes slevomat, kamarádka je takto pořídila pro nás všechny, když jsme tam jeli na víkend
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.7.17 22:09

Přes Slevomat jsme zkoušeli, bohužel tam jsou slevy, ale jenom na podzimní vstupy. Věřím, že to tam bude narvané a cena je taku docela pálka, ale když je to jednou za rok… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
9.7.17 22:27

@Monanina jo, ještě mě napadlo. kupte si vstupenky přes jejich e-shop. Pak tam jsou dvě fronty - jedna čeká na pokladnu na vstupenky a druhá jde rovnou s těmi koupenými on-line. A i na jejich e-shopu bývají akce. Já tam koupila na velikonoce rodinnou za polovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí