Aquapark Babylon Liberec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@BabyBella
Ahoj, ted jsem koukala na jejich stranky a maji dobrou akci/balicek sluzeb na 3 dny, jak jsou svatky, i ten dalsi tyden. Ubytovani v jejich hotelu a zdarma vstupy do nekolika zarizeni…aqua, iq a dalsi. Uvazuji o tom s detma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svandu Máme v plánu dopoledne zoo, pak oběd nejlépe na náměstí, čisté nekuřácké prostředí, odpoledne buď dinopark nebo procházka po centru..je něco zajímavého kolem té nádrže? Doporučíte mi restauraci v centru? v muzeu něco pro malé dítě?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vin IQ park je super. Byla jsem tam několikrát se školním zájezdem, děti ze 2.stupně zš byly absolutně nadšené. Můžou si tam všechno osahat, vyzkoušet fyzikální pokusy, je tam obří bublifuk, houpačky, termokamera. A myslím, že by to bavilo i školkové dítě, ale to tam pravda nemůžete vypustit. Jinak mi celý ten komplex Babylon připadá jako navoněná bída v rádoby americkém stylu. ZOO mě vůbec nenadchla, byli jsme tam v létě. Ale hned za jednou bránou ZOO u rybníka (nebo jezírka nebo co to je) je restaurace a tam jsme se dobře najedli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ProfZav díky. Do akvaparku nepůjdeme. V zoo jsem ještě nebyla, jsem zvědavá:-) a díky za tip na restauraci. IQ park nás bude zajímat až tak za pár let..
já bych tam šla hned, ale s těmi našimi prcky to by byl opravdu bordel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BabyBella Já už se taky těším, až ten náš doroste, je to tam fakt prima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BabyBella píše:
@ProfZav díky. Do akvaparku nepůjdeme. V zoo jsem ještě nebyla, jsem zvědavá:-) a díky za tip na restauraci. IQ park nás bude zajímat až tak za pár let..já bych tam šla hned, ale s těmi našimi prcky to by byl opravdu bordel.
a co do lunaparku, taky v komplexu Babylonu, tam je to pro prcky super, houpačky, kolotoče, jezdící vláček, když tam jedeme, tak kluky nemůžu odtamtud dostat ani po celém dni, v 11 přijedeme, a v 18:30 je musím přemlouvat, abychom stihli autobus do Prahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BabyBella ne, pro vylozene male dite ne. Na namesti je treba pocitat s vyssimi cenami, ale neni to tak strasne. Fajn je sushi bar v Plaze (to je to obchodni centrum hned vedle namesti
), primo na namesti kavarna, ted nevim, jak se jmenuje, asi Porta, tam vari moc dobre. Naproti je i italska restaurace, nove otevrena, lidi ji chvali. Vyhnula bych se Plzence ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BabyBella mě se zoo líbí ![]()
Kousek od ní je dětský koutek venku -krásný, ale asi bude ještě zavřeny.
Jinak pro malého lunapark, tam si užije.
Jídlo nevím, teď hned mě nic nenapadá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky!! Výlet prima! Nakonec oběd na náměstí asi restaurace Porta. Omáčka trochu presolena, jinak dobré. Zoo dobrá. Jinak me Liberec překvapil kolik je tam obrovských vil. náměstí me překvapilo jak je! malinké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babylon Liberec
Ahoj holky chci se zeptat byli jste nekdo v Babylonu v Liberci. A spali jste v hotelu tam? Oni na netu pisou ze kdyz si vezmeme ten balicek zabava tak mame volne vstupy na vsechny atrakce, ale nevim pro kolik osob my budeme dve decka a dva dospeli..mate s tim nekdo zkusenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuju moc tak je to asi stale taky budeme mit taky ten superior.Uz se desne tesime a jeste se chci zeptak jak ty dalsi atrakce jako kolotoc, autodrom atd jestli se to plati navic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zlatuska88
My jsme nic neplatili navic. Jeste doporucuji ‚lidovou‘ jidelnu primo v Babylonu - Jidelna Jizerka. Dobre, levne.
Za auto se plati v podzemni garazi 120/nic.
Oprava- 120/noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janča
Ahoj holky měla bych dotaz, byli jste někdy někdo v aquaparku v Liberci? jak je to s placením na internetu jsem to moc nepochopila, děkuji všem předem za odpovědi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janca1997 píše:
Ahoj holky měla bych dotaz, byli jste někdy někdo v aquaparku v Liberci? jak je to s placením na internetu jsem to moc nepochopila, děkuji všem předem za odpovědi![]()
Pro dospělou osobu kolik platite při příchodu když je to na celý den?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.