Aquapark Babylon Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4019
30.6.18 03:41

Ahojky, obnovuji diskuzi. Máme plánovaný víkend v Babylonu, chci se zeptat, jestli mě pustí s malou do aquaparku, když jí nebude ještě rok (budou jí chybět dva týdny). A jestli se dá přímo v hotelu dobře najíst nebo je lepší se najíst někde mimo. :-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
30.6.18 05:33

@Amelie30 s ditetem vas tam pusti v pohode. jidlo se a tom zabavnem komplexu docela da. na obedy tam chodime do samoobsluzne restaurace, na veceri do pizzerie. vecere se daji koupit i primo na hotelu formou svedskych stolu, ale prislo mi to predrazene. v okoli moc restauraci neni, musi se dost daleko pesky nebo autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
30.6.18 07:10

@nozu děkuji, jsem měla strach, že budu s prckem courat po okolí, než se zbytek rodiny vyřádí. Jak jsem četla recenze, tak nám stejně dost času zabere bloudění celým komplexem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.6.18 08:12

@Amelie30 v bazene je kousek od toboganu primo takova detska cast pro male prcky a k bazenu se v pohode muze i s kocarkem. Nezapomen na plavecky nebo spis plenky do vody, ale da se tam i koupit…

• Citovat
  • Upravit
4248
30.6.18 08:18

@Amelie30 byli jsme tam ubytovany pred mesicem a za me teda na jidlo radsi nekam jinam.A s tim koupanim,ted uz je otevrena slunecni terasa je to uplne bahore,projdes tam skrz aquqpark a pro mrnata super.Jsou tam normalni nafukovaci bazeny ruznych velikosti,mejaky houpacky atd.Kdyz vyjde pocasi tak za me lepsi jak uvnitr.Tam je to totiz hrozne tmavy a je tam silenej hluk.Mne tam prijde treba hloupy to ze detskej bazenej je kousicek od toboganu ktery delaj hroznej randal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.