Aquapark Babylon Liberec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky, obnovuji diskuzi. Máme plánovaný víkend v Babylonu, chci se zeptat, jestli mě pustí s malou do aquaparku, když jí nebude ještě rok (budou jí chybět dva týdny). A jestli se dá přímo v hotelu dobře najíst nebo je lepší se najíst někde mimo.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amelie30 s ditetem vas tam pusti v pohode. jidlo se a tom zabavnem komplexu docela da. na obedy tam chodime do samoobsluzne restaurace, na veceri do pizzerie. vecere se daji koupit i primo na hotelu formou svedskych stolu, ale prislo mi to predrazene. v okoli moc restauraci neni, musi se dost daleko pesky nebo autem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu děkuji, jsem měla strach, že budu s prckem courat po okolí, než se zbytek rodiny vyřádí. Jak jsem četla recenze, tak nám stejně dost času zabere bloudění celým komplexem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amelie30 v bazene je kousek od toboganu primo takova detska cast pro male prcky a k bazenu se v pohode muze i s kocarkem. Nezapomen na plavecky nebo spis plenky do vody, ale da se tam i koupit…
- Citovat
- Upravit
@Amelie30 byli jsme tam ubytovany pred mesicem a za me teda na jidlo radsi nekam jinam.A s tim koupanim,ted uz je otevrena slunecni terasa je to uplne bahore,projdes tam skrz aquqpark a pro mrnata super.Jsou tam normalni nafukovaci bazeny ruznych velikosti,mejaky houpacky atd.Kdyz vyjde pocasi tak za me lepsi jak uvnitr.Tam je to totiz hrozne tmavy a je tam silenej hluk.Mne tam prijde treba hloupy to ze detskej bazenej je kousicek od toboganu ktery delaj hroznej randal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.