Kam zajít v Brně?

1666
10.2.13 12:44

Kam zajít v Brně?

Zdravím :mavam: Chtěla bych od vás brnaček pomoct naplánovat program na víkend v Brně. Jedeme tam v pátek(někam do centra, hotel Old Town, myslím Francouzská ulice) a vracíme se v neděli. Máme polopenzi, takže klidně doporucte i, restauračku. Budeme jenom s přítelem, tak bysme rádi Brno poznali, budeme na to mít klid :lol: Koukala jsem na program divadel a nic extra mě nezaujalo.Je tam nějaký aquapark? Nebo třeba dobrý klub, kavárna nebo irský pub co by stal za to? A taky nějaké památky? Za všechny nápady budu vděčná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
10.2.13 12:59

Ahoj, tak památek je v Brně docela dost. Můžete zajít na hrad Špilberk. Je tam krásný výhled. Aquapark tu je taky http://www.aquapark-kohoutovice.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
10.2.13 12:59

Ahoj francouzká ulice je v cikánský čtvrti, v noci tam nikdo z bílých nevkročí. Jinak aquapark jeden a to ve v části Kohoutovice. Dá se jít přes město na hrad Špilberk jsou tam galerie, určitě by jste si vybrali nějakou výstavu. Je odut krásný výhled na celé město. Jinak je plno klubu ve středu města, záleží jakou hudbu máte rádi. Jo a přehrada zamrzlá s možností bruslení. Když tak kouknout na nějaké stránky brna s programem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12894
10.2.13 13:00

Pokud se budete vracet v nočních hodinách, použila bych taxík, hotel leží přímo v nehorší čtvrti.
Aquapark je na Kraví hoře, restaurace záleží na tom, v jaké cenové relaci se chcete pohybovat. S kluby neporadím, nenavštěvuji.
Jaký typ památek vás zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
10.2.13 13:05

To mě taky prvně napadlo Francouzská s Bratislavskou jsou opravdu strašné čtvrti, ale nebála bych se normálně tramvají nebo rozvozem. Zas tak zlé to není, jak někdo píše. I „bílí“ se tam pohybují :) Je pravda, že strach tam byl, ale když jsi s manželem, tak bych se nebála, nepozanjí turisty, že bych vás hned chtěli obrat. Mně se líbí v centru hospoda Pegas, mají tam dobré pivo a nebo Dávné časy,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
10.2.13 13:06

S tím aquaparkem bych byla opatrnější, nejde náhodou jen o bazén a sem tam nějaké stříkadlo? Podle mě je nejbližší aquapark ve Vyškově, v Brně není nic, tak aby pak zakladatelka nebyla zklamaná. Fotogalerii jsem nenašla.

Edit: Tak jsem si na těch stránkách přečetla popis a asi to je teda aquapark, i když menší.

Příspěvek upraven 10.02.13 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
10.2.13 13:08

Hospoda Pegas, vaří si svoje pivo. restaurace doporučuji Avia nebo Plzenka, taky můžete zajít to Výtopny, ta je kousek o výstavistě, nápoje rozváží vlak :) hotel na Francouzké ulici nezní moc optimisticky, jak tady už někdo psal, je to ta hořší část města. I když moje babička bydlívala za rohem a nidky jsem neměla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
10.2.13 13:09

No v kohoutovicích je to spíš moderní bazén s jednou vířivkou a tobogánem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
10.2.13 13:14

Francouzská ti bude stačit. Tam poznáš půlku brněnský romských spoluobčanů. Bacha na auto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
10.2.13 13:16

A v Řečkovicích je nějaký aquapark. Jestli už ho teda otevřeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.2.13 13:17

Holky byly jste poslední dobou některá z VÁS NA Francouzské? Nebo čerpáte jen z pověstí a mýtů? Já po ní onehdá šla, ta ulic vypadá čím dál tím líp a sorry, ale popisujete to tady, jak kdyby je měli cikáni sežrat, sotva do ní vstoupí :roll: Zakl. není to tak hrozný, děl to dvěma ;) Špilberk určitě, kouske do středu města je Petrov, taky moc krásný výhled a kostel sám o sobě, vše v centru Brna. Po celém centru je plno dobrých kaváren a hospůdek, stačí se jen koukat a kamkoli zaplout.
Aqapark v Kohoutovicích, ze středu Brna je to cca 15 min trolejbusem.
Kolem Brna je plno zajímavostí, nebo na procházky -brněnská přehrada, ale to je spíš na teplejší dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.2.13 13:29
@RencaVlkova píše:
A v Řečkovicích je nějaký aquapark. Jestli už ho teda otevřeli
Ne tam aquapark neni je tam jeden velky 25m bazen a jeden pidi mini bazenek ;)
@zelenaprisera píše:
No v kohoutovicích je to spíš moderní bazén s jednou vířivkou a tobogánem

No jestli tomuhle rikas moderni bazen s virivkou tak tedy nevim.Tech bazenu je tam vic.
 http://www.aquapark-kohoutovice.cz/galerie.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
10.2.13 13:31

Berry - jj na Francouzké jsem byla nedávno a jak je mým zvykem hodně jsme přidala do kroku. To že je tam pár opravených domů, neznamená že je tam bezpečno. Takže za mě pokud to jde taky bych hlavně změnila hotel a pak vybírala zábavu. Hlavu ti sice neutrhnou, ani tě tam nepokoušou, ale o řetízek na krku přijdeš raz dva a peněženku nejlépe na pevném řetízku :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
10.2.13 13:40

@kattkka jj, je tam ještě menší bazén. nemusíš dávat odkaz, máma bydlí hned vedle :D byla jsem tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.2.13 13:43
@zelenaprisera píše:
@kattkka jj, je tam ještě menší bazén. nemusíš dávat odkaz, máma bydlí hned vedle :D byla jsem tam

No on se muze hodit zakladatelce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.