Nekuřácká restaurace v Praze - ideálně s dětským koutkem

625
30.1.13 09:05

Nekuřácká restaurace v Praze - ideálně s dětským koutkem

Ahoj, mám prosbu, plánujeme rodinnou oslavu po promoci, která bude v Karolinu a bude tam i několik malých dětí, proto bychom chtěli, aby to byla nekuřácká restaurace. Ideální by bylo kdyby to bylo s dětským koutkem, bude tam i několik batolat :) Nemáte někdo tip na nějakou restauraci, kde dobře vaří a současně je to tam i vyhovující pro děti..? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
30.1.13 09:12

Co jsem na netu našla tak restaurace na spilce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
30.1.13 09:18

Děkuju, ale to je v Plzni, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
30.1.13 09:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.1.13 09:37

Jednoznacne tady:

http://pizzanuova.ambi.cz/cz/#…

z Karolína dojdete pesky hezkou prochazkou po Ovocnym trhu a zadem kolem Kotvy.
Vari tam vyborne :palec:

cela nekuracka a na fotkach neni videt, ale za rohem je detsky kout a ctyri az sest velkych stolu je v jeho bezprostredni blizkosti.

• Citovat
  • Upravit
625
30.1.13 09:47

@Fanny30 Omlouvám se, nevšimla jsem si, že podobné téma tu bylo nedávno :( Nicméně Kulíškov není to co hledám. Tam je to tak na chvíli na kafe a taky nás bude asi 10, to by se asi divili, kdybychom se jim tam všichni přihrnuli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
30.1.13 10:08

@Verunka12 ja vim jen o nekuracke kavarne KAFICKO kde maji detsky koutek, je to v Misenske ulici, takze jen pres most :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
30.1.13 10:09

Spis jsem myslela tu debatu jako celek, je tam treba zminena ta pizza nuova, ktera by byla celkem vhodna… je jasny, ze v kuliskove asi nikdo promoci slavit nebude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
31.1.13 12:26

Děkuju. kdyby ještě někdo měl nějaký nápad, budu ráda :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.