Nekuřácká restaurace v Praze - ideálně s dětským koutkem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nekuřácká restaurace v Praze - ideálně s dětským koutkem
Ahoj, mám prosbu, plánujeme rodinnou oslavu po promoci, která bude v Karolinu a bude tam i několik malých dětí, proto bychom chtěli, aby to byla nekuřácká restaurace. Ideální by bylo kdyby to bylo s dětským koutkem, bude tam i několik batolat
Nemáte někdo tip na nějakou restauraci, kde dobře vaří a současně je to tam i vyhovující pro děti..? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jednoznacne tady:
http://pizzanuova.ambi.cz/cz/#…
z Karolína dojdete pesky hezkou prochazkou po Ovocnym trhu a zadem kolem Kotvy.
Vari tam vyborne ![]()
cela nekuracka a na fotkach neni videt, ale za rohem je detsky kout a ctyri az sest velkych stolu je v jeho bezprostredni blizkosti.
- Citovat
- Upravit
@Fanny30 Omlouvám se, nevšimla jsem si, že podobné téma tu bylo nedávno
Nicméně Kulíškov není to co hledám. Tam je to tak na chvíli na kafe a taky nás bude asi 10, to by se asi divili, kdybychom se jim tam všichni přihrnuli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka12 ja vim jen o nekuracke kavarne KAFICKO kde maji detsky koutek, je to v Misenske ulici, takze jen pres most ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spis jsem myslela tu debatu jako celek, je tam treba zminena ta pizza nuova, ktera by byla celkem vhodna… je jasny, ze v kuliskove asi nikdo promoci slavit nebude:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.