Halušky v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
halušky v Praze
Ahojky, nevíte, kde dělají poctivé slovenské halušky s bryndzou v Praze? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já je kupovala v Tescu na Novodvorský, ale to asi nebudou poctivý halušky, natož s bryndzou ![]()
- Citovat
- Upravit
Na Budějovické naproti polikliniky, ale jak se jmenuje ta restaurace…
mají tam tankové pivo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carrie Bradshaw Ta restaurace se jmenuje Antal ne?
a halušky tam mají fakt vynikající ![]()
- Citovat
- Upravit
@xantipi píše:
@ewanka A co takhle si je uvařit? není to nic těžkého
uvařit není těžké, ale někde sehnat bryndzu je docela nadliský úkol ![]()
u nás mi řekli, že kvůli jedné dvěma kostkám nebudou brát celé velké balení, aby se jim zkazilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Jiriho z podebrad byla slovenska restaurace v nitranske ul. ale nevim jestli jeste funguje. Varilo se tam skvele
Bryndzu koupis v albertu i v bille, myslim ze ani v tescu by nemel byt problem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bryndzu třeba v OC Chodov mají před pokladnama stánek, mají tam různé výrobky, včetně bryndzy.
jinak v Kolibě jsem dlouho nebyla, ale naposled to tam už fakt a moc nestálo, připálené maso, ohnilá zelenina v salátu, třeba se zase vyšvihli, už bych tam nešla. U Čiriny dobrý, tam si snad standard pořád drží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky, těším se už, večer půjdem, ještě nevíme sice kam, ale díky za tipy, rozmyslíme si to a pak dám vědět, jaké to bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.