Koncert Tipsport Arena, co s sebou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koncert - Tipsport Arena
Kdo tam byl máte nějaký rady, jak se připravit, nebo co sebou a tak pod.? Nikdy jsem tam nebyla a chystáme se tam na koncert. Už jsem zjistila z pokynů, že se dovnitř nesmí nic vnášet (ani pití apod.), nesmí se fotit a natáčet. Tak by mě zajímalo pár věcí, třeba, jestli je někde vevnitř nějaká kuřárna (manžel je kuřák), nebo se tam dá něco koupit k pití, jak je to s tím focením a ještě co se týče oblečení, co navrch? Je to tam jen na triko, nebo to chce ještě něco na to, počítám, že asi ne, že spíš pak bude vedro, na tak velký akci jsme nebyli, tak se omlouvám za blbý dotazy, ale ráda bych, abysme byli připravený, případně sebou netahali zbytečně něco, co tam nesmí, nebo není potřeba. Tak mě napadá, jak jsou na tom s prostory pro úchovu věcí a je třeba vyrazit nějak výrazně dřív, kvůli lepším místům?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak ještě mě napadá nebrat věci typu deštník, ty taky vyhazují. Focení se až tak neřeší protože má stejně každej mobil a točí a fotí na něj. Kouřit se tam určitě dá, ale nemám zkušenost jsem nekuřák. Pití a jídlo určitě je a záchody jsou taky dobře dostupný. U míst nevím co máte na lístku pokud je na stání, doporučuju nebýt v centru a prostředku z důvodu právě pití a wc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá lahev pití se dá pronést v kapse, tam nelezou, kuřárna je tam taky, myslím že zrovna dvě, jedna jakoby v prvním patře na konci chodby a jedna jak se jde dole do míst na stání. Jednu radu mám, pokud se rozhodnete, že si budete kupovat pití, vem si z domova víčko na lahev oni dávají pití jen otevřené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc ![]()
Dice lístky nejsou konkrétní, takže usuzuji, že si člověk může vybrat, jestli si sedne nebo bude stát. Za mě, bych byla nejradši u podia (abych dobře viděla), ale manža nesnáší tlačenici, takže jestli máte typ, kam se vrtnout, aby bylo i dobře vidět, asi si to bude chtít někam postraně sednout (ale zase koncert bez pohybu
)
Bez kouření by byl manža asi pěkně nervní, takže to jsem ráda, že tam je kde ![]()
Mazlucha díky moc za typ, to se fakt hodí, kor nám, my jsem docela žíznivci, takže tekutiny mít musíme. Ještě se chci zeptat, jaký jsou orientačně ceny pití - obyč vody? Mám se připravit asi na přirážky což
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To si nějak nepamatuju, ale dražžší to bude počítej tak cca 30 kč za obyč. vodu.
Lístky by ale měly být konkrétní, ale pokud budete stát jako jsme stáli my, tak je lepší co nejdál v zadu, je tam více místa, protože se všichni snaží namačkat dopředu k podiu, já jsem prcek, moc jsem na podium neviděla, ale mají tam dvě promítací televize a to bylo super dalo se to a užila jsem si to i tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nejdete náhodou na Kryštof
My se tam chystáme. Lístky hsou volné jak na sezení tak i stání. To oblečení by mě taky zajímalo, co na sebe. Šatna tam asi bude, ale pochybuji, že když tam bude několik tisíc fanoušků, že by byla otevřená.
- Citovat
- Upravit
Jdeme na kryštof
. Já teda doufám, že si budeme moct někde odložit, nesnáším, když musím být na koncertu ověšená věcma
. No jsem na to fakt moc zvědavá, jsme spíš na takový klubový akce, ale moc se těším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poslala jsem si dotaz na halu ohl. šatny na Kryštof a šatny na tuto akci prý nebudou k dispozici ![]()
- Citovat
- Upravit
HostP moc díky za info, to mě teda štve
, kdyby bylo léto, tak je to šumák, ale se zimníma věcma
, no tohle je teda nedomyšlený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mě taky…ještě tak, kdyby byl člověk autem…Ale tak zase ona by asi ta šatna nestačila pro to množství lidí si myslim…A myslíte, že když je na lístku napsáno místa: stání a tribuny, tak to znamená, že můžu jít kam chci??díky a snad se koncert vyvede ![]()
- Citovat
- Upravit
Je to fakt, že tam bude spousta lidí… My autem nebudeme, ale ty co jo, to mají teda o dost lepší. Výběr místa je libovolný. Koncert bude určitě boží, no když teda odmyslím ten přehršel lidí
, už se moc těším, doufám, že si to parádně užijeme
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě si můžete vybrat kam chcete
Vždyt tam bude 12 tis. lidí
to než by si každý našel svoje místo.
My taky zítra razíme.
Doporučuji sledovat na FB kryštof.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.