Jak často do restaurace?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
anketka - jak často do restaurace
Malá anketka ze zvědavosti
Jak často si doma řeknete „dnes se vykašlem na vaření a zajdeme si do restaurace“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Uprimne naposled jsem byla asi pred tremi lety
Ale rict to je jina, to rikam kazdy vikend, ze se na to vykaslu ![]()
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy, vařím denně doma. Jen jednou měsíčně chodím s kamarádkou na pivo a pizzu, dojede zrovna dneska.
Příspěvek upraven 12.01.13 v 16:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně nikdy, ale teď co jsem nemocná a musí se starat manžel, tak dost často. Zejména když jedeme od doktora
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy. Jenom když jedu do Prahy, tak na steak nebo na tatarák zajdu ![]()
- Citovat
- Upravit
Nikdy… Restaurace jen na výletech nebo tak.
Ale klidně si řeknem, že dneska se vykašlem na vaření a dáme si chleba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou za 14 dní
(hlídá babi a my si zajdeme na véču pak do kina, na golf, bowling…). Prostě na chvíli zase randíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co jsem ležák (takže týden), tak ani jednou. Jinak luxusnější večeře před těhu cca 1× měsíčně (myšleno biftek v pětihvězdě), na oběd nebo veču, když někam jedem. Takže někdy i 3× týdně, jindy 14 dní vůbec. Individuálně. Ale ta polosyrová hovězina mi chybí. Aaa…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomerne casto, nekdy kazdy tyden, nekdy treba mesic vubec a nekdy i vicekrat tydne
zalezi na akcich jake podnikame, na rocnim obdobi a na naladach deti ![]()
Příspěvek upraven 12.01.13 v 16:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@meringa píše:
Jednou za 14 dní(hlídá babi a my si zajdeme na véču pak do kina, na golf, bowling…). Prostě na chvíli zase randíme
To se mi líbí. My taky se občas vykašleme na vaření a dáme si chleba
ale jinak někam na jídlo si zajdeme cca jednou za dva měsíce (když nepočítám mekáče v obchodním centru
a do nějaké lepší restaurace tak 2× ročně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždy, kdy jdeme do kina, divadla, na výlet. Dřív jsme chodili hodně často, ale teď dělám hospodyňku a učim se ukuchtit něco doma. Po Ano, šéfe aspoň vim, co do toho jídla dávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snazime se kazdy druhy vikend, kdy byvame doma, tak jeden den se nevari a jde se nekam na dobry obed. ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.