Jak často do restaurace?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My tak dvakrát do měsíce, o prázdninách častěji…ale počítám do toho i čínu v obchoďáku a podobně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výjímečně, tak 2krát ročně když jsme na celodenním výletu tak zajdeme na menu. Za bezdětna častěji-tak 5krát ročně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naposledy jsme byli asi před 3 lety,
od té doby už ne, pizzu umím udělat doma, a restaurace mě vůbec nelákají, vařím doma a vím co do jídla dávám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zas vařím opravdu skoro každej den, takže se těším, že jednou se nechám obskakovat a najím se bez „námahy“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted s malym tak 1× tydne urcite.Kdyz pocitam i cinu, Donalda atd.Za bezdetna i 3× tydne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca píše:
Naposledy jsme byli asi před 3 lety,
od té doby už ne, pizzu umím udělat doma, a restaurace mě vůbec nelákají, vařím doma a vím co do jídla dávám
No ja se priznam, ze od te doby, co sleduji Ano Sefe, uz mam trosku z restauraci obavu ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak jednou dvakrát do měsíce, dyž jedem na výlet, po nákupech a někde se zdržíme a nestíháme dom na oběd/večeři. Ale nedělám to ráda - já teda vařím líp, jak kdekterá restaurace a když už bychom šli do nějaké, kde teda vařej líp než já, tak se zas nedoplatíme.
![]()
Na dovolený většinou denně.
Příspěvek upraven 12.01.13 v 16:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tomto ročním období někam zajdeme na jídlo max. 2× do měsíce. V létě, když se sedí na zahrádce, tak chodíme tak 1× týdně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my chodili tak 1-2× do měsíce, ale ted až bude mimčo to už hooooodně omezíme ![]()
- Citovat
- Upravit
Já zas neumím pořádně udělat kus masa - steak atd, jinak taky myslím, že kolikrát uvařím líp jak v restauračce, ale pořádný maso a nebo těstoviny mi nejdou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blorchi píše:
No ja se priznam, ze od te doby, co sleduji Ano Sefe, uz mam trosku z restauraci obavu
No, mám obavy i bez Šéfa, ale konečně ty „umělce“ aspoň představujou v TV. Nechápu, proč se vůbec do toho pořadu hlásej. Já si dělám doma seznam, abych náááhodou do nějaký takový nevlezla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
No, mám obavy i bez Šéfa, ale konečně ty „umělce“ aspoň představujou v TV. Nechápu, proč se vůbec do toho pořadu hlásej. Já si dělám doma seznam, abych náááhodou do nějaký takový nevlezla
Já myslím, že to je skoro všude, kdo dělal v Mekáči, tak říkal, že už by tam nikdy nejedl a když jsme u ségry v restauračce a na jídeláku vidím velice lákavě vypadající dezert, tak mi řekne, co je to ve skutečnosti a já si to nakonec z pochopitelných důvodů nedám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blorchi píše:
No ja se priznam, ze od te doby, co sleduji Ano Sefe, uz mam trosku z restauraci obavu
to já taky
pak stačí ještě zhlédnout pár pořadů pekla na talíři a to je konečná
![]()
už se vidím jak sedím v restauraci, přinesou mi jídlo a já to zkoumam, co je co a jestli je bramborový knedlík či kaše z prášku a pod.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do restaurace si zajdu na jídlo tak pětkrát za rok? většinou v létě, kdy se vyvalíme cestou z přehrady v zahradní restauraci.
Ale že bych se tak rozhodla z domova, to se mi snad ještě nestalo, maximálně si tak párkrát za rok objednám pizzu nebo čínu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi nikdy, varim rada. Ale z duvodu vytizenosti jsem schopna se stravovat v dobre a nekuracke rest jak je potreba, detem nebo diteti vezu jidlo z domova. Momentalme mame s holkama nejoblibenejsi rest. zelenimovy bar, je tam i dets. koutek a pak ruzna MC, kde vari
. Jooo pred detma, to jsem byla v rest. casto, byl to sice jinak, ale taky bourlivej zivot ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.