Jak často do restaurace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
960
12.1.13 16:23

My tak dvakrát do měsíce, o prázdninách častěji…ale počítám do toho i čínu v obchoďáku a podobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
12.1.13 16:24

Výjímečně, tak 2krát ročně když jsme na celodenním výletu tak zajdeme na menu. Za bezdětna častěji-tak 5krát ročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.1.13 16:26

Naposledy jsme byli asi před 3 lety,
od té doby už ne, pizzu umím udělat doma, a restaurace mě vůbec nelákají, vařím doma a vím co do jídla dávám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.1.13 16:27

Já zas vařím opravdu skoro každej den, takže se těším, že jednou se nechám obskakovat a najím se bez „námahy“ :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
12.1.13 16:28

Ted s malym tak 1× tydne urcite.Kdyz pocitam i cinu, Donalda atd.Za bezdetna i 3× tydne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
12.1.13 16:29
@ivana-domca píše:
Naposledy jsme byli asi před 3 lety,
od té doby už ne, pizzu umím udělat doma, a restaurace mě vůbec nelákají, vařím doma a vím co do jídla dávám ;-)

No ja se priznam, ze od te doby, co sleduji Ano Sefe, uz mam trosku z restauraci obavu :lol:

• Citovat
  • Upravit
23847
12.1.13 16:29

Tak jednou dvakrát do měsíce, dyž jedem na výlet, po nákupech a někde se zdržíme a nestíháme dom na oběd/večeři. Ale nedělám to ráda - já teda vařím líp, jak kdekterá restaurace a když už bychom šli do nějaké, kde teda vařej líp než já, tak se zas nedoplatíme. :roll: :mrgreen:
Na dovolený většinou denně.

Příspěvek upraven 12.01.13 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
12.1.13 16:30

V tomto ročním období někam zajdeme na jídlo max. 2× do měsíce. V létě, když se sedí na zahrádce, tak chodíme tak 1× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82janka
12.1.13 16:31

Tak my chodili tak 1-2× do měsíce, ale ted až bude mimčo to už hooooodně omezíme :)

• Citovat
  • Upravit
15404
12.1.13 16:31

Já zas neumím pořádně udělat kus masa - steak atd, jinak taky myslím, že kolikrát uvařím líp jak v restauračce, ale pořádný maso a nebo těstoviny mi nejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.1.13 16:32
@blorchi píše:
No ja se priznam, ze od te doby, co sleduji Ano Sefe, uz mam trosku z restauraci obavu :lol:

No, mám obavy i bez Šéfa, ale konečně ty „umělce“ aspoň představujou v TV. Nechápu, proč se vůbec do toho pořadu hlásej. Já si dělám doma seznam, abych náááhodou do nějaký takový nevlezla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.1.13 16:34
@Gina108 píše:
No, mám obavy i bez Šéfa, ale konečně ty „umělce“ aspoň představujou v TV. Nechápu, proč se vůbec do toho pořadu hlásej. Já si dělám doma seznam, abych náááhodou do nějaký takový nevlezla :mrgreen:

Já myslím, že to je skoro všude, kdo dělal v Mekáči, tak říkal, že už by tam nikdy nejedl a když jsme u ségry v restauračce a na jídeláku vidím velice lákavě vypadající dezert, tak mi řekne, co je to ve skutečnosti a já si to nakonec z pochopitelných důvodů nedám :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.1.13 16:35
@blorchi píše:
No ja se priznam, ze od te doby, co sleduji Ano Sefe, uz mam trosku z restauraci obavu :lol:

to já taky :pankac: :pankac: pak stačí ještě zhlédnout pár pořadů pekla na talíři a to je konečná :zed: :zed:
už se vidím jak sedím v restauraci, přinesou mi jídlo a já to zkoumam, co je co a jestli je bramborový knedlík či kaše z prášku a pod. :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
12.1.13 16:36

Do restaurace si zajdu na jídlo tak pětkrát za rok? většinou v létě, kdy se vyvalíme cestou z přehrady v zahradní restauraci.
Ale že bych se tak rozhodla z domova, to se mi snad ještě nestalo, maximálně si tak párkrát za rok objednám pizzu nebo čínu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
12.1.13 16:37

Asi nikdy, varim rada. Ale z duvodu vytizenosti jsem schopna se stravovat v dobre a nekuracke rest jak je potreba, detem nebo diteti vezu jidlo z domova. Momentalme mame s holkama nejoblibenejsi rest. zelenimovy bar, je tam i dets. koutek a pak ruzna MC, kde vari :lol:. Jooo pred detma, to jsem byla v rest. casto, byl to sice jinak, ale taky bourlivej zivot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.