Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, jakou letní plovárnu by jste doporučili? Mam děti 11 a 7let, dálka je mi jedno, kde je to prostě venku super, klidně i s přespáním, díky.
Mě se mnohem víc líbí Aqualand Moravia. Pražský Aquapalace nás nikoho z rodiny až tak nezaujal…
@Janice5 píše:
Za mě určitě Aquapalace v Praze
Tam to není moc na ven. V tomto je lepší Aqualand Moravia
@nozu píše:
Mě se mnohem víc líbí Aqualand Moravia. Pražský Aquapalace nás nikoho z rodiny až tak nezaujal…
Mě tam dost vadilo, že tam není plavecký bazén. Já ty akváče moc nemusím, děti jo, tak se tam ráda uklidím do plaveckého bazénu a jsme spojojení všichni.
@nozu píše:
Tam jsme ještě nebyly, to je pravda. Vyjde to na celí den pro 4členou rodinu jako v Praze?
@Lenka76 píše:
Aquapalace Praha nebo Babylon Liberec.
Babylon mi přijde, že zamrznul před 25ti lety.
@Tereza Z píše:
Tam jsme ještě nebyly, to je pravda. Vyjde to na celí den pro 4členou rodinu jako v Praze?
My tam byli v červnu, bych ti řekla, nechoď tam o prázdninách, už vůbec ne o víkendu…stojeji se megafronty na tobogány. Jinak pokud nekoupíš lístky v akci, tak to s jídlem bude stát tak 4-5 tis, lepsi koupit lístky třeba na slevomatu.
@Lama Lama píše:
Babylon mi přijde, že zamrznul před 25ti lety.
Babylon je blééé. Radši normální plavečák. Ale jestli není v rekonstrukci.
Najdi na Fb Krytý a letní aquapark Olešná. Velký bazén pro plavce i atrakce pro děti. Pri neprizni pocasi muzes jit do kryteho. Lokalizovano u prehrady, kolem ktere je in-line okruh a hned u aquaparku pekne velke hriste pro mensi i vetsi deti. Kousek od aquaparku napr. Hotel Terasa.
Velikost aquaparku tedy neni srovnatelna s Prahou a Libercem, ale je to pohodove, ceny taky, recenze dobre.
Nevím odkud jsi, takže nevím jak daleko to pro tebe je, ale za mě TOP je Energylandia v Polsku. Není to teda pouze Aquapark, ale přímo zábavní park, ale je tam i velká část právě s bazény a různými tobogány. Byli jsme minulý měsíc a obrovské nadšení celé rodiny a především dětí. Hotely jsou poblíž. Přepsání není problém a opravdu se oplatí jet na 2 dny. Jelikož za jeden den atrakcí člověk moc nestihne. 👍 když tak jukni na jejich stránky. Stojí za to
@Ronyx píše:
Nevím odkud jsi, takže nevím jak daleko to pro tebe je, ale za mě TOP je Energylandia v Polsku. Není to teda pouze Aquapark, ale přímo zábavní park, ale je tam i velká část právě s bazény a různými tobogány. Byli jsme minulý měsíc a obrovské nadšení celé rodiny a především dětí. Hotely jsou poblíž. Přepsání není problém a opravdu se oplatí jet na 2 dny. Jelikož za jeden den atrakcí člověk moc nestihne. 👍 když tak jukni na jejich stránky. Stojí za to
Jsem z Českých Budějovic, tak docela z ruky
Buď do Aqualandu Moravia, můžete spát vedle, je to autokemp Merkur. Nebo si zajeďte do Energylandie PL. Ubytko omrkněte přes Booking. Je to tam parádní ![]()