Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@bigl píše:
@Ronyx @shadowbabe
A není tam v tom Polsku hlava na hlavě?
Ty tam je to veliky, takže lid se rozprostřel ![]()
Za mě je nejlepší Aqualand Moravia, a to máme Aquapalace za rohem.
Na to Polsko kouknu, to zní dobře.
@Tereza Z píše:
Praha ani Liberec venku neni, radši bych venku
Praha je i venku. Ale není toho venku tolik, to je pravda.
@bigl vůbec ne. Jak už tu padlo, je to opravu obrovské. Nikde jsme se nemačkali.. Jen tedy doporučuji jet přes týden. Víkendy bývají horší a pak se může stát, že na atrakce je čekačka klidně i hodinu a víc. My přes týden čekali max. 10 minut a ke konci už byly čekačky 0. Na každém rohu stánky s jídlem, pitím, obchůdku se suvenýry, restaurace s různou tématikou… Tak je ani s tím není problém. 🙂 👍
Když srovnám Aquapalace Praha a Aqualand Moravia, tak o 100% je lepší Moravia, mnohem větší a daleko víc vodních atrakcí jak v Praze a také bývá lepší počasí pokud plánujete letní koupání. Můžete se tam i ubytovat, ale nevím jak s volným místem teď o prázninách, v okolí je však spouta penzionů a kemp. V docházkové vzdálenosti jsou Mušovská jezera, kde jezdí parník a jsou tam další atrakce pro děti, můžete jít také procházkou na Pálavu na Dívčí hrady. Určitě tam najdete program na 2-3 dny.
@Ronyx píše:
Největší masakr tam 😅 👍 samy vidíte, že v okolí ani noha
No fuj, tam by mě nedostali! ![]()
Ahojte…oživuji téma…mám teď delší volno před 8.5 a chtěl bych zajet s dětmi do aquaparku…s možností se jeden den někde vyspat…koukal jsem na babylon s dětmi…oni jsou nadšené, ale já po tom co jsem četl to vidím na Moravia u Brna…poradíte kde přespat? Jak objednat a vše kolem co je potřeba? Děkuji
+1 Aquapalace - https://tiqets.tp.st/ANZg6cuh Fajn zážitek, tobogány pro malé děti i pro lidi s potřebou adrenalinu, množství bazénu, vířivky, divoké řeky, ovšem ta cena zase tolik přívětivá není
Pocházím z ČK