Aquapark Moravia

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1744
12.12.14 21:22

Aquapark Moravia

Maminky, chystáme se do Aqualand Moravia a chtěla bych vědět od těch co už tam byli, jak se vám tam líbilo? Máme 28.měsíční holčičku. Jsou tam i nějaké atrakce pro menší děti? Budeme mít 10 let výročí a chtěli by jsme ho prožít společně s malou a nějakou zábavou pro nás všechny. Děkuji za vaše názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1744
12.12.14 21:27

Nebo jestli někoho napadne něco jiného, kde prožít hezký den nebo dva (pres noc) s nějakým programem pro děti i dospělé… budu ráda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
12.12.14 21:37
  • Citovat
  • Upravit
8523
12.12.14 21:47

Tak jelikož jsem zrovna dneska na nějakým slevovým serveru viděla, že si zlevněnou vstupenku do Aquaparku koupilo přes 40 tis. lidí, tak bych tam nejela hodně dlouho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
12.12.14 21:57

Je to tam fajn, ale co se týká společného vyžití s dítětem, no nevím :think:…jedině tak, jak píše @PeBe24 … :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
12.12.14 21:58

@PeBe24 Zapoměla jsem napsat že jsem v 18tt, takže bych stejně na tobogány nemohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
12.12.14 22:15

@PeBe24

Nejsem z Brna… budeme tam přes svátky u rodiny a zrovna budeme mít i to výročí…tak potřebuji najít něco, kde si uděláme spolu hezký den.. :( Tak holky poraďte… Ten aqualand asi fakt nemá cenu… Potřebuju něco kde se zabaví hlavně malá… ale žádný herny nebo tak něco… jak říkám.. klidně i něco přes noc někde do hodinky od Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
13.12.14 09:17

Zkus se podivat na aquapark v Kurimi. Nam se tam libilo a prckovi taky. Ale byli jsme ve vsedni den a nikdo tam nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
21.12.14 14:35

@Chaarlynecka Co zkusit v Brně hernu Bongo? http://www.bongobrno.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.22 15:07

Holky, měla bych aktuální dotaz. Byl jste někdo v aquaparku Moravia letos, nebo loni? Na stránkách píší - kromě vstupného - 79kč na půjčení raftu na tobogán - to teda nechápu. Pokud nás bude jezdit 5, to budeme za každou jízdu platit 79kc??? Je to psáno asi na 8 tobogánu…
Ptám se, protože v tomto případě raději vyrazíme jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11781
10.6.22 15:54

@CernaKocka PresCest a kde jsi to našla? Já v ceníku nic takového nevidím.

Je tam poplatek 79 Kč za přednostní jízdu, že nemusíš čekat ve frontě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.22 17:14
@Titty píše:
@CernaKocka PresCest a kde jsi to našla? Já v ceníku nic takového nevidím.Je tam poplatek 79 Kč za přednostní jízdu, že nemusíš čekat ve frontě.

V ceniku úplně dole
https://www.aqualand-moravia.cz/cenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.22 17:15

Tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11781
10.6.22 17:44

@CernaKocka PresCest jestli myslíš ten Fast track, tak to je právě ta přednostní jízda.

Tohle mají na stránkách (a teď k tomu přidali další tobogány):

Dobrá zpráva na závěr: Na některé atrakce čekat nemusíte, stačí si pořídit fast track. Bez front si tak můžete užít Wild River, Abyss či High Five.

https://www.aqualand-moravia.cz/jedu-poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.22 18:14
@Titty píše:
@CernaKocka PresCest jestli myslíš ten Fast track, tak to je právě ta přednostní jízda.

Tohle mají na stránkách (a teď k tomu přidali další tobogány):

Dobrá zpráva na závěr: Na některé atrakce čekat nemusíte, stačí si pořídit fast track. Bez front si tak můžete užít Wild River, Abyss či High Five.

https://www.aqualand-moravia.cz/jedu-poprve

Aha, jejda děkuju moc! To jsem nepochopila :) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.