Aquapark Moravia
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Aquapark Moravia
Maminky, chystáme se do Aqualand Moravia a chtěla bych vědět od těch co už tam byli, jak se vám tam líbilo? Máme 28.měsíční holčičku. Jsou tam i nějaké atrakce pro menší děti? Budeme mít 10 let výročí a chtěli by jsme ho prožít společně s malou a nějakou zábavou pro nás všechny. Děkuji za vaše názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nebo jestli někoho napadne něco jiného, kde prožít hezký den nebo dva (pres noc) s nějakým programem pro děti i dospělé… budu ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jelikož jsem zrovna dneska na nějakým slevovým serveru viděla, že si zlevněnou vstupenku do Aquaparku koupilo přes 40 tis. lidí, tak bych tam nejela hodně dlouho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to tam fajn, ale co se týká společného vyžití s dítětem, no nevím
…jedině tak, jak píše @PeBe24 … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PeBe24 Zapoměla jsem napsat že jsem v 18tt, takže bych stejně na tobogány nemohla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem z Brna… budeme tam přes svátky u rodiny a zrovna budeme mít i to výročí…tak potřebuji najít něco, kde si uděláme spolu hezký den..
Tak holky poraďte… Ten aqualand asi fakt nemá cenu… Potřebuju něco kde se zabaví hlavně malá… ale žádný herny nebo tak něco… jak říkám.. klidně i něco přes noc někde do hodinky od Brna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus se podivat na aquapark v Kurimi. Nam se tam libilo a prckovi taky. Ale byli jsme ve vsedni den a nikdo tam nebyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Chaarlynecka Co zkusit v Brně hernu Bongo? http://www.bongobrno.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, měla bych aktuální dotaz. Byl jste někdo v aquaparku Moravia letos, nebo loni? Na stránkách píší - kromě vstupného - 79kč na půjčení raftu na tobogán - to teda nechápu. Pokud nás bude jezdit 5, to budeme za každou jízdu platit 79kc??? Je to psáno asi na 8 tobogánu…
Ptám se, protože v tomto případě raději vyrazíme jinam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CernaKocka PresCest a kde jsi to našla? Já v ceníku nic takového nevidím.
Je tam poplatek 79 Kč za přednostní jízdu, že nemusíš čekat ve frontě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše:
@CernaKocka PresCest a kde jsi to našla? Já v ceníku nic takového nevidím.Je tam poplatek 79 Kč za přednostní jízdu, že nemusíš čekat ve frontě.
V ceniku úplně dole
https://www.aqualand-moravia.cz/cenik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CernaKocka PresCest jestli myslíš ten Fast track, tak to je právě ta přednostní jízda.
Tohle mají na stránkách (a teď k tomu přidali další tobogány):
Dobrá zpráva na závěr: Na některé atrakce čekat nemusíte, stačí si pořídit fast track. Bez front si tak můžete užít Wild River, Abyss či High Five.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše:
@CernaKocka PresCest jestli myslíš ten Fast track, tak to je právě ta přednostní jízda.Tohle mají na stránkách (a teď k tomu přidali další tobogány):
Dobrá zpráva na závěr: Na některé atrakce čekat nemusíte, stačí si pořídit fast track. Bez front si tak můžete užít Wild River, Abyss či High Five.
https://www.aqualand-moravia.cz/jedu-poprve
Aha, jejda děkuju moc! To jsem nepochopila
diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.