Armáda a přijímací řízení

Anonymní
21.11.22 12:00

Armáda a přijímací řízení

Ahoj :). Je tu prosím nějaká ženština, které se povedlo projít k AČR? Dnes jsem bohužel neprošla - měla jsem špatný výkon u matic. Jinak vše ok, dokonce i ten slavný sluchátkový test. Letos jsem udělala psychotesty k jiné složce, ale nepustila mě psycholožka.
Zkusím armádu za rok, jen me mrzi ten jeden test, který nevyšel.
Má někdo zkušenost, ze třeba za rok již prošel? Celkově mě psycholog takové zvláštní argumenty, proč mi to dneska nedá. Někdy mám pocit, že každý psycholog hodnotí rozdílně.
Zklamání je na místě, ale motivace je větší, ze to třeba příště už musí vyjít. Tak smolný rok jsem dlouho nezažila😄. Člověk ty neúspěchy a samé ne bere už tak nějak sportovně. :P :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
21.11.22 12:12

Promiň, pokud si opakovaně neprošla u psychologických testů, tak zapomeň na práci v ozborjených složkách.

Ne - za rok se to nezlepší. Spíš ti na plnou hubu neříkají že tam je nějaký zásadní zádrhel, který prostě při vojenské službě bude vadit, ale může v pohodě fungovat v běžném životě.

Zároveň ty neúspěšné pokusy budeš mít v databázi přijímacích středisek.

Jestli vyloženě prahneš po uniformě, tak vězeňská služba má tak zoufalý podstav, že na to můžou nebrat zřetel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
21.11.22 12:12

Tak určitě - i psycholog je jenom subjektivní, a každý si hodnotí po svém - být já tím psychologem, tak u mě neprojde nikdo, protože podle mě nikdo normální by přeci do armády nešel… ;) Obzvlášť ne ženská, a obzvlášť ne v této době, kdy mám pocit, že všem kape na karbid.

Pokud se ti to nepovedlo už poněkolikáté, tak ti možná osud dává najevo, že máš jít jinou cestou ;)

A pokud na tom trváš, tak si zkus najít takového psychologa, o kterém víš, že už nějaké ženy nechal projít - ten poslední totiž může být úplně přesně stejého názoru jako já, že ženské do armády nepatří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.11.22 12:14
@J_Doe píše:
Tak určitě - i psycholog je jenom subjektivní, a každý si hodnotí po svém - být já tím psychologem, tak u mě neprojde nikdo, protože podle mě nikdo normální by přeci do armády nešel… ;) Obzvlášť ne ženská, a obzvlášť ne v této době, kdy mám pocit, že všem kape na karbid.

Pokud se ti to nepovedlo už poněkolikáté, tak ti možná osud dává najevo, že máš jít jinou cestou ;)

A pokud na tom trváš, tak si zkus najít takového psychologa, o kterém víš, že už nějaké ženy nechal projít - ten poslední totiž může být úplně přesně stejého názoru jako já, že ženské do armády nepatří :mrgreen:

Ježíš to jsou ale strašlivé kecy.

Ne, tak jak si představuješ nefunguje ani psychodiagonstika, natož přijímací řízení do AČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9072
21.11.22 12:15

Hm, já tedy nevím, co chtějí dnes, ale před dvaceti lety jsem v 19 letech prošla a to bylo celkem zázrak, brali jen tři holky na rok. :mrgreen: no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
21.11.22 12:20
@Ou píše:
Ježíš to jsou ale strašlivé kecy.Ne, tak jak si představuješ nefunguje ani psychodiagonstika, natož přijímací řízení do AČR.

Ty jsi ale příjemná! Kdy ti má dorazit menstruace? :lol:
Znáš humor a nadsázku? Zkus vygooglit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
21.11.22 12:21

Ty už to zkoušíš hodně let, viď? Já si myslím, že tam prostě je zádrhel ve tvé dřívější diagnóze a jen ti to neřeknou napřímo. I mi to tenkrát potvrdil můj příbuzný, který působil v armádě dlouhé roky na celkem vysokých postech, když jsem se ho ptala na základě jedné ze tvých diskusí, omlouvám se, jestli si tě s někým pletu. Nevím no, ono se sice říká, že když bůh zavře dveře, otevře jinde okno, ale taky že hlavou zeď neprorazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.22 12:22

Neprošla jsem teď po druhé. Jednou jsem psychotesty prošla. Teď mi chyběly 4 body. A proto mi řekl za rok. Osobnostní testy byly ok.

Ono psychologie je docela zajímavá věda - taky mám přátele u policie apod., a jsem někdy překvapena, jak mohli projít skrze psychologa. Možná to někdy dojmologie je, možná ten člověk sedne do tabulek. Ale taky se stava, ze člověka služba docela změní. :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.22 12:24

Jo pleteš si mě 😂 já tu diskuzi slečny četla - ona to psala na x webech. Já jsem jiná osoba 🤣

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.22 14:33

Takže příští rok už budeš mít 3 pokus… No, to nevypadá úplně dobře, už to budeš mít na vždy v posudku a kam ses hlásila? A kde jsi byla dneska?… Možná bych se poohlidla jinde… Jsem v armádě hodně let a za nás to bylo jiné, přísnější… Takže ber to jako zkušenost a na tohle mít asi nebudeš… Na fyzicky se můžeš víc připravit, ale psychycke to máš v sobě, každopádně držím palce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.22 15:15

Nene půjdu po druhé. Dneska první pokus. Prý mi nevyšly matice o par bodu, abych splnila min hranici. Nevím. Mám z toho rozporuolne pocity. Tak rok uteče. Uvidím. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
43378
21.11.22 17:39

Jak se může někdo chtít dostat do armády? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.11.22 17:43
@Betty MacDonald píše:
Jak se může někdo chtít dostat do armády? 8o

Jak někdo může chtít pracovat jako hasič nebo policajt?
Armáda je základ státu.

• Citovat
  • Upravit
65
16.8.25 18:22
@Mango_Lassi píše: Více

Jak může někdo chtít učit? :lol: Jak může chtít někdo dělat doktora v nemocnici? :roll: :lol: Všechny povolání jsou potřeba :lol: až tedy na některé YouTubery popř hvězdičky pošahanejch tv seriálů…bez těch se většina národa obejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6107
16.8.25 18:31
@kvasickova píše: Více

Reaguješ na diskusi starou 3 roky. Zakladatelka to nejspíš už vyřešila 🙂 a třeba se do té armády dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat