Kde sehnat Bright Stars Around We Go?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
504
24.11.13 20:46

Around we go

Maminky nevíte náhodou kde sehnat, popř nemáte některá doma Bright Stars Around We Go? Prodává Malvik za 2400 ale přijde mi to dost… nevíte kde sehnat levněji? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
24.11.13 20:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
24.11.13 20:52

To jiste :D Ale vzhledem k tomu jak rychle ho to přestane bavit bych nejraději koupila použité a zas poslala dál… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
24.11.13 20:53

Ha! Teď koukám že ten Malvik to má dokonce v bazárku! No tak to se picli asi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
24.11.13 20:56

@Misulicka 1 vypadá to jako chodítko, nekupovala bych vůbec - ušetříte, kupte radši tohle… http://www.iqhracky.cz/…able-d-1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
24.11.13 21:01

Jj ten stoleček jsem hledala původně a narazila jsem právě na ten Bright Star… malej zatím jen leze no, nevím co je lepší. Ale je fakt že u nás je tento stoleček taky novinka a pěkně přetažená. To je neuvěřitelné, co si za ty hračky jsou schopni říct! Kdyby měl mít jednu ale při tom že to prozkoumá a za 20min je zájem pryč by snad byla nejlepší nějaká hračko půjčovna… předpokládám tedy že to mají všechny děti stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
24.11.13 21:04

Ten stolek je za 1600-, ted v tescu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
24.11.13 21:07

@Misulicka 1 stoleček máme od roka a malému budou teď v prosinci tři a vyhraje si s ním ještě teď. Dá se taky koupit z druhé ruky a hlavně se u něj může volně pohybovat a nevisí za rozkrok. Nožičky stolku se dají odendat a může k němu i lezoucí dítě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
24.11.13 21:12

@tweetydee Aha no jo, teď na to koukám, tak to je asi lepší, když můžu jen sundat ty nožičky… to si k tomu může i sednout, což umí a určo je to lepší než aby visel! Btw… ten tříletý ho ještě potřebuje? :D Zkusím po něm kouknou díky! Vypadá moc pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
24.11.13 21:55

@Misulicka 1 učí to i angličtinu, takže ho baví, když to říká barvy česky a pak anglicky a opakuje to :) nebo si na tom jen pouští ty písničky. Zrovna dneska jsem byla v koupelně a on ho najednou zapnul a já se lekla, kdo mu to tam mluví :D Takže u nás teď spíš už na tu angličtinu. Jo a taky miluje ten telefon, co se odendavá, ten má pořád dole a na stoleček ho ani nevrací :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí