Asentra a hubnutí

53518
4.12.16 08:19

Lék ti předepsal doktor, ptala ses ho, jestli není vedlejší účinek ztráta chuti k jídlu? Spíš bych řekla, že to souvisí s tím, naco ji bereš - na úzkostnou poruchu? Chodíš na terapii? Bez povolení bych lék rozhodně nevysazovala. Spíš než doplňky stravy bych zkusila být hodně venku. A jestli ti to zdravotní stav dovoluje, tak i nějaký sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
4.12.16 09:59

Ahoj, já beru přímo Sertralin, taky jsem trpěla nechutenstvím, ale jak píše @Russet, souviselo to s úzkostnou poruchou, po cca 2 měsících, kdy léky zabraly jsem se zase „rozjedla“ - rok a něco mi už připadá dlouho na případné nežádoucí účinky :nevim: a rozhodně doporučuji nevysazovat, já jsem vysazovala cca před rokem a půl, v průběhu půl roku jsem v pohodě bez jakýchkoli problémů vysadila a cítila se dobře a po roce jsem do toho spadla opět a ten nový nájezd na AD byl hrozný :roll: doktor mi říkal, že alespoň minimální dávku (25 mg) budu už brát pořád..zatím beru 75 mg (od července)..jinak doporučuji popíjet Nutridrink..a já beru ještě b-komplex a hořčík..a je potřeba se taky trochu hýbat (pokud je to možné) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.16 12:50

@Novacek12 Já dostala taky Sertralin, protože jsem po lécích před ním pěkně nabrala a rozežrala se. Tak mi dal tohle. Půl tab. ráno a půl večer. Je fakt, že nemám chuť k jídlu. Snad to tak zůstane, vůbec bych se nezlobila :)

• Citovat
  • Upravit
36
4.12.16 16:03

Já beru tabletu a půl ráno a přibrala jsem i po Sertralinu - ale spíš proto, že jsem v pohodě a miluji jídlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.4.25 14:21

Přírodní antidepresiva - https://restilen.cz Koupila jsem původně kvůli výraznému zhoršení psych. stavu v době PMS. Opravdu mi to zabralo. A v rodině pomohlo ještě dvoum členům překonat těžké životní situace. Skvělá funkční přírodní alternativa, žádne placebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí