Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale chápu to správně, že spolu spíte? Hele, není kam spěchat, ono se to časem nějak vyvine. Netlač na ni a neřeš zbytečně, jak to mezi vámi je. Každopádně nebuď před ní jen hodnej trouba, to ženský moc nebere.
@asddsa píše:
Ale chápu to správně, že spolu spíte? Hele, není kam spěchat, ono se to časem nějak vyvine. Netlač na ni a neřeš zbytečně, jak to mezi vámi je. Každopádně nebuď před ní jen hodnej trouba, to ženský moc nebere.
Spime, trávíme čas, jezdíme na výlety, dovolený, seznamujeme se s kamosema a tak dále…
Ja se snažím, ale nějak mi to nejde ![]()
@Anonymní píše:
V březnu jsem se seznámil s jednou slečnou … Řekl jsem si, ze ještě počkám, ze ty pozitivní věci jsou hezčí než to negativní, ale fakt se bojím, ze si namelu hubu. A největší strach mám z toho, ze není nejaka červená linie, kdy si reknu a dost.
TIBERGE
Manon? Kdo je Manon?…DES GRIEUX
Zázrak!TIBERGE
Kdybyste alespoň neužíval lehkomyslně teologických výrazů, bolí mě to.DES GRIEUX
Manon je můj osud. Manon je můj osud.
Manon je všecko, co neznal jsem dosud.
Manon je první a poslední můj hřích,
nepoznat Manon, nemiloval bych.
Manon je motýl. Manon je včela.
Manon je růže, hozená do kostela.
Manon je všecko, co neztratí nikdy svůj pel.
Manon je rozum, který mi uletěl!
Manon je dítě. Manon je plavovláska.
Manon je první a poslední má láska.
Manon, ach Manon, Manon z Arrasu!
Manon je moje umřít pro krásu.TIBERGE
Podle toho je Manon ďábel v podobě nějaké hezké darebnice.DES GRIEUX
TIBERGE
Dobře, že nejste rytíř, už byste nežil.
Alespoň bych se nedožil vašeho neštěstí…
@Anonymní píše:
Spime, trávíme čas, jezdíme na výlety, dovolený, seznamujeme se s kamosema a tak dále…Ja se snažím, ale nějak mi to nejde
Takže jsi pro ni kamarád s výhodami a možná jich má víc. Tak zatím sosej výhody toho co ti nabízí, na vztah s ní se neupínej. Zároveň hledej jinde a až najdeš tu pravou, tuhle pošleš k vodě.
@Anonymní píše:
Spime, trávíme čas, jezdíme na výlety, dovolený, seznamujeme se s kamosema a tak dále…Ja se snažím, ale nějak mi to nejde
Jsi pro ni jen kamarád s výhodami. Prostě hračka…
@Salome123 píše:
Takže jsi pro ni kamarád s výhodami a možná jich má víc. Tak zatím sosej výhody toho co ti nabízí, na vztah s ní se neupínej. Zároveň hledej jinde a až najdeš tu pravou, tuhle pošleš k vodě.
Jasně, rovnováhu udržovat, navíc zkušenosti z tohoto vztahu nejsou k zahození.
No, nevím, podle mě je spíš totálně duševně nevyrovná než, že jede i jinde a že mě nemá ráda, ale je to taky možnost, že jsem jen hodně naivní….
@Anonymní píše:
No, nevím, podle mě je spíš totálně duševně nevyrovná než, že jede i jinde a že mě nemá ráda, ale je to taky možnost, že jsem jen hodně naivní….
Pokud chceš mít ve věci jasno, řekni ji to. Tohle donekonečna nedáš.
@Anonymní píše:
Duševně nevyrovnaná by byla, kdyby ti jeden den říkala, že tě miluje a druhý den že spolu ani nechodíte. Však ti naopak zcela jasně řekla, že s tebou nechodí, tak nevymýšlej teorie. Každopádně i kdyby to bylo jak píšeš, tak je to jedno, v každém případě je pro normální vážný vztah nepoužitelná. Rozhoď sítě na seznamky, choď mezi lidi a seznamuj se, však jsi nezadaný ![]()
Tak ono to tak většinou je. Jeden den je jako milius. Všechno super, krása a den užitý. Řekne jinými slovy, že mě miluje a další den se chová úplně opačně.
Hrůza, ty ženský.
Vypada to, ze je emocionalne nedostupna.
Mozna pouziva muze jako svoje hracky. Tim, ze je emocionalne nedostupna, tak v nich vyvolava velikou zavislost na tech chvilich, kdy jim laskave dopreje svoji pritomnost.
V [podstate jedes na dopaminove vlne,. je to zavislost a je fajn, ze sam vis, ze je v tom vztahu neco divneho a ze si uvedomujes svoje pocity.
Nevím, podle mě se něčeho boji. Každopádně vím, ze něco špatně je od začátku, ale asi jsem sám vadný, když něco nad tím furt vítězí.
Ted naposledy byla scéna kvůli tomu, že jsem jel já za ni, aby nemusela ona zamnou, i když jsme se tak domluvili. Skoro to vypadalo, ze jsem dostal kopačky. Pobrečel jsem si, ale od ty doby je mi už dost věci jedno a jsem nad věci.
Chvíli tomu ještě dam a ono to nějak dopadne.
Mimochodem, 29 let ještě není takový pruser u kluka, ne?
V březnu jsem se seznámil s jednou slečnou, která je o 4 roky mladší. Je mi 28 let. Dlouho jsem myslel, že ve vztazích mám rozum a na žádný city nehraju. Jenže teď mám pocit, že opak je pravdou…
Když jsem spolu, tak si opravdu hodně rozumíme nebo si to myslím aspoň já (ve všech oblastech), seznamuje mě se svoji ségrou a kámošema. Bydlíme asi 90 km od sebe, ale je ochotná za mnou přijet po směně v lékárně. Vždycky, kdyz jsme spolu osobne, tak z toho, jak na mě kouká a jak se chová, tak mám pocit, ze mě má hodne rada.
Ja jsem na ni extrémně hodnej a fakt si přijdu, ze se chovám jako blbec. Čím ona hůř, tím Ja lip. Možná lituji, ze jsem takový nebyl dřív, kdy si to ta holka asi víc zasloužila. Kdyz to jen trosku jde, tak za ni jedu klidně na otočku.
Problém je ten, ze ona tvrdí, že spolu nechodime, i kdyz to tak vypadá. Stále se kámoši se svým ex, ale z nějakýho blb. důvodu mám pocit, ze jsou fakt jen kámoši, resp. on tlačí, ze ji chce zpět, ale ona mu rekla, ze ne. Třeba jsem jen hodne naivní, ale v tomhle ji věřím. Rozhodí ji plno věci, co se kolem ni dejou. Nikdy mi sama nenapíše, ze mě má rada. Někdy mi řekne dost věci, co mě pak strašně mrzi, ale občas si myslin, ze to tak snad ani nemyslí, ze se něčeho boji.
Mockrát jsem si říkal, ze mi to nestojí za to. Ze se na to vyprdnu, ale furt mě tam něco drží. Pocit, ze je mi s ni dobře. Ze třeba nemá úplně nejlepší období nebo ze to přejde, když si řekne, ze spolu jsme. Řekl jsem si, ze ještě počkám, ze ty pozitivní věci jsou hezčí než to negativní, ale fakt se bojím, ze si namelu hubu. A největší strach mám z toho, ze není nejaka červená linie, kdy si reknu a dost.
Jinak kamose a kamosky mám. Vlastní koníčky.