Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
chuanitka píše:
Na „postiženou dceru“ bych se teda ozvala, těhule netěhule.
Tak jí třeba něco trápí a takhle si to vylévá na ostatních. Zkusila bych si s ní promluvit a kdyby nepřestala, prostě bych ukončila styky těhotenství netěhotenství.
jestli řekla o dítěti tohle, tak je asi trochu jednodušší, to nebude hormonama
asi má se sebou nějaký problém ![]()
Přeju aby se brzy vzpamatovala a nekazily se vztahy v rodině ![]()
Tak to od ní není vůbec pěkný
A klidně bych na ni kašlala,tak se přece lidi k sobě nechovají a ještě rodina.Já bych ji poslala „tam kde slunce nesvítí“
![]()
A máš určitě moc krásnou holčičku ![]()
Přemýšlím, že se za ní zítra stavím do práce a řeknu ji to od plic. Blbka. Ježiš jak já jsem vytočená. Asi se pak ale štěknem doma. Nechápu, kde ten můj bere ty nervy. Nervák, ale vždycky když udrží nervy na uzdě, tak ze všeho vyjde jako král. Tak přemýšlím, jesli něco nekuje sám.
Sylk píše:
Přemýšlím, že se za ní zítra stavím do práce a řeknu ji to od plic. Blbka. Ježiš jak já jsem vytočená. Asi se pak ale štěknem doma. Nechápu, kde ten můj bere ty nervy. Nervák, ale vždycky když udrží nervy na uzdě, tak ze všeho vyjde jako král. Tak přemýšlím, jesli něco nekuje sám.
Kašli na ní,nestojí ti za to.
Počkej co vyleze z ní ![]()
Přítel říkal, že nebyla moc hezké miminko, prý se za ni máma styděla. A když se koukám na dědi jejího manžela z předchozího manželství… Jsem zvědavá jak to její bude vypadat. Jsem možná zlá, ale abych se pak nebavila na její účet JÁ! ![]()
Sylk píše:
Přítel říkal, že nebyla moc hezké miminko, prý se za ni máma styděla. A když se koukám na dědi jejího manžela z předchozího manželství… Jsem zvědavá jak to její bude vypadat. Jsem možná zlá, ale abych se pak nebavila na její účet JÁ!
A pak " jéé ten nějakej moc fialovej ne?a ta šišatá hlava a ty křivé nohy
"
![]()
lucineeccka píše:Sylk píše:
Přítel říkal, že nebyla moc hezké miminko, prý se za ni máma styděla. A když se koukám na dědi jejího manžela z předchozího manželství… Jsem zvědavá jak to její bude vypadat. Jsem možná zlá, ale abych se pak nebavila na její účet JÁ!![]()
"
![]()
Vy jste zakerne ale mohla by jsis ji vychutnat ![]()
To asi jsme. Ale ona taky. Ani nevíš jak jsem si tady tím psaním ulevila ![]()
kattkka píše:lucineeccka píše:Vy jste zakerne ale mohla by jsis ji vychutnatSylk píše:
Přítel říkal, že nebyla moc hezké miminko, prý se za ni máma styděla. A když se koukám na dědi jejího manžela z předchozího manželství… Jsem zvědavá jak to její bude vypadat. Jsem možná zlá, ale abych se pak nebavila na její účet JÁ!![]()
"
![]()
Já si dělám legraci.
Takováhle koza by mi za to nestála.Ale asi bych se pousmála,kdyby mělo křivou hlavičku. ![]()
Jako, těhotná netěhotná,… Chápu sice u někoho probíhající těhotenskou demenci, ale čeho je moc, toho je příliš
![]()
Vydržím hodně, ale jakmile se někdo začne navážet do mých dětí (neoprávněně), tak se neznám
![]()
přečti diskuse čím tchýně prudí snachy a vrátiš ji to i s úroky.
Třeba se ve třetím měsíci zeptej, jestli se už začal plazit ![]()
Příspěvek upraven 17.01.12 v 20:11
Sylk píše:
To asi jsme. Ale ona taky. Ani nevíš jak jsem si tady tím psaním ulevila
![]()
Fakt na ní kašli.Je blbá a za to hormony nemůžou. ![]()
Já bych jí asi usadila,kdyby měla další kecy řekla bych jí něco ve stylu- ať se zklidní a nechá si ty kecy pro sebe.A jestli se jí malá nelíbí ať na ní nekouká a, že jsi opravdu zvědavá co vyleze z ní,když je tak chytrá.
![]()
Je to nějaká dorota, nenech si jí přerůst přes hlavu, bratr mého manžela měl takovouhle přítelkyni 11 let!!!!! Podobně blbýma kecama mě vytočila před naší svatbou.
Tenkrát jsem kvůli klidu v rodině byla ticho. Naštěstí švagr i sní bydleli v zahraničí, Loni se rozešli. Takže jsem jí ani nestihla říct, jak jí mám plný zuby, protože se do čech ona nevrátila
Bylo to podobná rejpavá mršina
![]()