Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je blbomila
.
Tohle mi rekla segra ( netehotna)…Lauruska byla takovy osklivy miminko, velkou hlavu, takova jak IT, ale ted je krasna…ona co ma syny, co vypadaji jak Radar, krasavci od narozeni, ale v zivote by me nenapadlo ji tohle rict a nikdy nereknu, pac nejsem stejna jako ona. Ji spis asi vytocila ta ignorace, ze jsem ji na to nic nerekla
.
Ja bych ji jen odvetila, ze pro vas je nejkrasnejsi na svete a vzdycky bude, ze si muze myslet co chce. To ji vytoci vic. Jsem si jista, ze te chtela vytocit, jen uz asi nevedela jak ![]()
Weru píše:
To je blbomila.
Tohle mi rekla segra ( netehotna)…Lauruska byla takovy osklivy miminko, velkou hlavu, takova jak IT, ale ted je krasna…ona co ma syny, co vypadaji jak Radar, krasavci od narozeni, ale v zivote by me nenapadlo ji tohle rict a nikdy nereknu, pac nejsem stejna jako ona. Ji spis asi vytocila ta ignorace, ze jsem ji na to nic nerekla.
Ja bych ji jen odvetila, ze pro vas je nejkrasnejsi na svete a vzdycky bude, ze si muze myslet co chce. To ji vytoci vic. Jsem si jista, ze te chtela vytocit, jen uz asi nevedela jak
IT děti, těch jsem na neonatologii viděla kvanta, ale mě přišli krásný, i když vypadali, jak malý starouškové. Všechny děti jsou přeci krásný.
alisekR píše:Weru píše:IT děti, těch jsem na neonatologii viděla kvanta, ale mě přišli krásný, i když vypadali, jak malý starouškové. Všechny děti jsou přeci krásný.
To je blbomila.
Tohle mi rekla segra ( netehotna)…Lauruska byla takovy osklivy miminko, velkou hlavu, takova jak IT, ale ted je krasna…ona co ma syny, co vypadaji jak Radar, krasavci od narozeni, ale v zivote by me nenapadlo ji tohle rict a nikdy nereknu, pac nejsem stejna jako ona. Ji spis asi vytocila ta ignorace, ze jsem ji na to nic nerekla.
Ja bych ji jen odvetila, ze pro vas je nejkrasnejsi na svete a vzdycky bude, ze si muze myslet co chce. To ji vytoci vic. Jsem si jista, ze te chtela vytocit, jen uz asi nevedela jak
necetla jsem celou diskuzi ale kdyby tohle nekdo rekl o mem diteti,tak bych ho pekne sprazila,tehotna netehotna
a nebo az se ji dite narodi tak bych ji taky rekla jak je hnusny!
![]()
Ahoj holky, tak ja jsem taky tehule 34tt. Uz jedno ditko mam 6 let. Posledni tyden sem ale strasne protivna. Na vsechny. Obzvlaste na syna. Porad mu za neco nadavam a pak me to mrzi. Snazim se udrzet, ale nejde to. Je ted nemocny a strasne se doma nudi. Ma silnej kasel a rymu. Porad vyzaduje abych si s nim hrala. Ze jeho to samotny nebavi. Jenze ja uz mam nahore 17kg, moc uz se hybat nemuzu a bricho mi porad tvrdne. Hlava me boli, zada me boli, v noci se nevyspim, protoze ditko porad kope a pres den nemuzu kvuli synovi. Prvni tehu sem mela uzasny.nic nebolelo a vse bylo ok. Ted naopak. Nikam do spolecnosti nechodim, protoze se mi nechce. Nechci aby se nekdo stavoval, protoze nemam naladu. Pritom doma si myslim ze se zblaznim. :- ja uz se tak tesim az budu zase takova jako driv.
Jsem právě 35. týden a naprosto chápu vaše veškeré neduhy. Na dnešek jsem spala 4.5 hodiny, nahoře mám asi 15 kilo, pálí mě žáha jako sv… atd. Syn 6,5 šel dnes poprvé po 16 dnech do školy po neštovicích. Byla to taky pruda, museli jsme dělat hodně úkolů, malej už taky z toho začínal být smutný - dnes šlo na něm vidět, jak se těší mezi kamarády. Ale zase jsem si říkala, zaplaťpanbu za to, že ty neštovice chytl teď a ne až se mimčo narodí. Snažila jsem se v rámci možností střídat činnosti- pohádka, úkoly, hraní, aby jsme to taky nějak přežili.