asi uz :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
21.8.09 22:28

asi uz :)

ahoj holky :)
jsem tu nova a mam termin za tyden a uz od vcera mam desny poslicky a rano mi odesla hlenova zatka :)poslicky jsou zatim nepravidelny nekdy po hodine nekdy po deseti minutach tak cekam jestli se to rozjede nemate nekdo podobny zkusenost ?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2047
21.8.09 22:52

Ahoj, já to sice nezažila (oba porody jsem měla vyvolávané), ale vypadá to u tebe dost nadějně. Po odloučení hlen zátky se muže nastartovat porod. Zase platí pravidlo jak u koho Tak držím palečky a at se raduješ brzy z malého vonavého uzlíčku :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
21.8.09 22:55

no tka povidej jak jsi na tom? konrakce jso uuplne nepravidelne? nebo se treba aspon nejak zkracuji intervaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.8.09 23:12

Držím palce, ale neporadím, já poslíčky nikdy neměla :) A zátka mi odešla jednou hodinu před porodem, jednou týden před a jednou vůbec (nebo jsem si nevšimla) :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.8.09 23:24

Já poslíčky měla asi měsíc před porodem,zátka odešla taky měsíc před porodem a přenášela jsem ještě 14 dní po termínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
22.8.09 12:42

koukám ififif se neozvala. že by nakonec skončila v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.8.09 15:53

holky,tak porad nic mam kontrakce po7 az 10min ale prej mam jeste cekat :(uz je to des myslela sem,ze ndeska uz porodim ale v porodnici mi rekly,ze jeste ne a muze to byt behem dvou dni :(sem starsne unavena :(tak se snazim pkud to jde spat :)ale nejde to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.8.09 17:36

Moc držím pěsti, ať už to prcek nenatahuje a máte to oba brzo za sebou;)
 Jana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí