Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
potřebovala bych od vás poradit.
Syna od sobotního odpoledne bolí v pravé části podbřišku (u slepého střeva ),
s bolestmi nemohl v noci na neděli spát
a teď už ho to nebolí ale když chodí nebo se pohybuje tak to trochu cítí. Mám s ním zajít k lékaři nebo ještě počkat jak se bude bolest vyvíjet? ![]()
Kvetinka978 ![]()
Příspěvek upraven 01.02.22 v 19:06
@kvetinka978 už jsi tam dávno měla být
naší mi nevěřili a utekla jsem hrobníkovi z lopaty s jizvou skoro 20 cm
@kvetinka978 píše:
Ahoj,
potřebovala bych od vás poradit.
Syna od sobotního odpoledne bolí v pravé části podbřišku (u slepého střeva ),
s bolestmi nemohl v noci na neděli spáta Pořád ho to mírně bolí a hlavně když chodí nebo se pohybuje. Mám s ním zajít k lékaři nebo ještě počkat jak se bude bolest vyvíjet?
Kvetinka978
Je úterý večer, už dávno si měla být u lékaře ![]()
@kvetinka978 píše:
@lucad77 zítra ráno s ním jdu v 7 hned k doktorce
To už může být pozdě
![]()
@kvetinka978 píše:
No aspoň to. Ono to nemusí být nic hrozného, ale bolest břicha je prostě ošemetná. Stejně bych jela hned.
Příspěvek upraven 01.02.22 v 19:24
@kvetinka978 píše:
Jeď na pohotovost, co když se to v noci rozejede a praskne mu? Doktorka tě stejně pošle na chirurgii. Je to strašně nebezpečný, nepodceňuj to.
@arinecka píše:
Jeď na pohotovost, co když se to v noci rozejede a praskne mu? Doktorka tě stejně pošle na chirurgii. Je to strašně nebezpečný, nepodceňuj to.
Tiez som sa vecer rozhodovala, ci ist na pohotovost. Nakonie som sa teda rozhodla, ze ano a prisla som uz s prasknutym. V noci ma operovali.
Jako že dítě v sobotu v noci nemůže bolestí spát a ty se tři dny poté ptáš, jestli když to neustává, je to na doktora? To jako fakt?
@kvetinka978 Já bych určitě šla k lékaři…pokud je to slepé střevo je možné že se ho budou snažit rozhánět