Asijské restaurace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
15.5.24 11:24

Asijské restaurace

Holky chodíte do asijských restauraci? Ja se s přítelem chystám poprvé s rodinou, tchýně miluje sushi, ale to já úplně nemusím 😁 docela mě láká ta polevka ramen, tak se tedy ptam, jestli tam chodíte, co si dáváte?🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LC0
28
15.5.24 11:31

Já tam chodím, ramen je úžasný a sushi pro nováčky doporučuji rozhodně veganské, ať se seznámíte s chutí řasy která sushi obepíná. Například avokádové, okurkové nebo se žlutou ředkví. Sushi se pro mnohé stane nepostradatelnou láskou, jen tomu musí dát šanci. Polévky PHO jsou také výborné, jen někomu nemusí vonět. Nenechte se odradit vůní, chuť je velmi dobrá. Mé nejoblíbenější asijské jídlo je ale stále Red / Green Curry Chicken (Kuře na červeném nebo zeleném curry) s rýží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
15.5.24 11:33
@Anonym534 píše: Více

No my, kteří žijeme v civilizaci, tak si to dáváme úplně běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.5.24 11:36

@Cenarius no vidíte, taky ziju v civilizaci ale u nás ve městě si můžu koupit maximálně tak nudle na 100 způsobu 😀 nějaká polevka tady nepřichází v úvahu 😂 tak se jen ptám, co tam máte rádi 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
15.5.24 11:41

Chodim, ale ne do těch rádoby cinskych, ale kdyz ramen tak do japonskeho ramen baru nebo na opravdove sushi, malokde ho umi udelat, vetsinou v tech cinskych restauraci ani ten ramen nema s ramenem nic moc spolecne a sushi je podivna variace na sushi, mela jsme stesti ochutnat v Osace a tam teda ty rameny a sushi, to je jiny level, v Praze v tech lepsich restauracich se k tomu priblizuji, ale ty cinske restaurace to je fajt jakoby verze toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.5.24 11:43

Asijská tím myslíš nějakou fúzi nebo vyloženě japonskou kuchyň? Ramen je super, jsou to prostě nudle no. Sushi miluju, taky bych ti na vyzkoušení doporučila spíš vegetariánské, a třeba ve stylu California, ať se nelekáš té řasy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
15.5.24 11:44

Chodim i domu si kupuju, nejradeji mam polevku tom ka a kureci cervene kari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.5.24 11:49

Ja chodim radeji do vietnamských, mam rada bun-bo-nam-bo a bun-cha a sushi taky muzu…mne chutnaji i klasicke krabičky ze Sushi Time

• Citovat
  • Upravit
2982
15.5.24 12:20

Japonske muzu temer cokoliv, sushi mam moc rada, ale davam si casto spis bento boxy podle toho, na co mam chut, nez samotne sushi. Ramen taky ok…Cina obecne muze byt taky, problem mam u Vietnamu a tuplem Thajska, jelikoz nesnesu ani stopove mnozstvi chilli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.5.24 12:23

Tak asijská resrtauraceje široký pojem :) Já si nejčastěji dávám Bum Bo Nam Bo - hodně zeleniny, hovězí, nudle a koriandr. Nebo Kari (červené i žluté) podstatě s jakýmkoliv masem nebo krevetami. Přítel má zase rád Pad Thai. Je to fakt dost individuální.
Ramen je super, někteří ho nemají rádi, protože oproti našemu vývaru je to tučnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2982
15.5.24 12:28
@ahhotep píše: Více

Tak ono tady maji problem s ingrediencemi…jsem se tuhle pustila studovat, jak se dela okonomiyaki a pochopila jsem, ze to asi jen tak neudelam…pritom to je zeleninova palacinka :lol: Nebo jako udelam ale nebude to ono. Jasne, restaurace budou mit zdroje a ty opravdu dobre si ledacos podovazeji, ale v takovych tech „beznych“ bych nic moc necekala, ti se tim asi uplne nezabyvaji, aby sem vozili jakehosi suseneho tunaka ci co to tam bylo v tom receptu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
15.5.24 12:32

Sushi zase tak moc nemusím. V asijských restauracích si dávám nejčastěji bun ga tron, pad thai nebo čerstvé vietnamské závitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
15.5.24 12:55

Mám ráda bun bo nambo, to si děláme často i doma, smažené závitky, kari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
15.5.24 13:02

Chodim casto, segra je na to jeta, takze chodime i ve svete..jinak miluji sushi, krevety v testicku, tempure, a polevku miso..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
15.5.24 13:09

@Hanka1 Bun cha je boží, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.