Cestování Praha - Vyškov

Anonymní
1.5.24 12:13

Cestování Praha - Vyškov

Ahoj. Potřebovala bych zkušených se zeptat na cestování vlakem nebo autobusem z Prahy do Vyškova a naopak :mrgreen: Absolutně nevím a popravdě nikdy jsem tam, ani nebyla. Tak že orientace na nádraží bude zoufalá…

S přestupem v Brně bohužel počítám

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2241
1.5.24 12:15

Idos a google mapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15490
1.5.24 12:17

www.jizdnirady.cz … když jsi byla schopná napsat sem, tak si vhodné spoje taky jistě dokážeš najít.

Mapy do telefonu si taky určitě umíš stáhnout. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
1.5.24 12:22

Na to aby jsi cestovala dopravou z Prahy do Vyškova opravdu nepotřebuješ vysokou školu, to zvládne průměrně uvažující člověk. Zapoj mozek a jízdní řád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15490
1.5.24 12:24
@mamule42 píše: Více

To je ten problém … Průměrně uvažující člověk. :mrgreen: To tady asi není, no … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.24 18:19

Holky, díky za rypani :lol: ale než jsem sem napsala tak jsem si spoje vyhledala. Spíš jde o to, že nádraží ani v Brně ani výškově neznam a prý je to tam divočina.

Kdyby někdo se našel tu, kdo dojíždí řada bych přispěla na phm

• Citovat
  • Upravit
21813
1.5.24 18:25

Vyškov je pr@El světa, tam nic, kromě vojáků není. Bych chtěla vidět tu divočinu. Tam bude max pár důchodkyň, co budou čekat na spoj do své vsi.
Ty jsi nějaká nesvepravna nebo neplnoleta, že nezvládneš cestovat mezi dvěma největšími městy? A pak půl hodiny přímý spoj do Vyškova. Možná něco na Zlín pojede i přímo, bez přestupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15490
1.5.24 19:13
@Anonymní píše: Více

Je to brutální divočina. Hlavně v tom Vyškově … Bylo by lepší zůstat doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
1.5.24 19:32
@Anonymní píše: Více

No tak to máš napsat rovnou, že potřebuješ odvoz, a zeptat se tady jestli tam náhodou nebude mít někdo cestu. A s tou divočinou jsi mě fakt pobavila, horší než v Praze to rozhodně není. V Brně nemáme indiány, kteří by vytrhali koleje. A kdyby sis opravdu spoje vyhledala, tak můžeš přestoupit i v menších městech. Opravdu mi připomínáš jednu zakladatelku co byla dotčena, že ji chlap nevypral prádlo a neodvezl ji ho domů, když se s ní rozešel. Nebo to už je fakt epidemie, že začínají být lidí neschopni si poradit v různých banálních situací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21566
2.5.24 07:38

Pokud zvládneš najít spoj pro odjezd z Prahy, určitě zvládneš i přestup v Brně. Jen si tam nech dostatek času, na D1 se můžete zdržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.