Asistent/ka exekutora
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu někdo kdo dělá tuhle práci?
Mám pár otázekBudu vděčná za reakce 😊
Dělala to před lety jedna známá a nakonec změnila zaměstnání, protože to bylo velmi psychicky náročné. V podstatě schytávala nadávky a vyhrožování za paní exekutorku, která sama osobně s klienty nikdy nejednala. Dokonce se našli klienti, kteří nějakým způsobem nabyli dojmu, že ta kamarádka je přímo ona exekutorka a došlo i na dost výhrůžek ohledně fyzické likvidace ji a její rodiny. Samozřejmě záleží, jak to má který exekutor organizačně zařízené, třeba bys nepřišla s dlužníky vůbec do kontaktu, ale na tvém místě bych si toto raději dopředu ověřil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot Právě ta práce spočívá především v komunikaci s účastníky, ať už telefonicky tak osobně ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@rmot Právě ta práce spočívá především v komunikaci s účastníky, ať už telefonicky tak osobně
Tak dobrou zprávu ti můžu říct v tom, že ta známá stále žije
Horší zpráva je, že jsem měl pocit dokud tam dělala, že stárne tak dvakrát rychleji. Ono to asi nikomu na zdraví a pohodě nepřidá, když je mu často vyhrožováno, je na něj křičeno a nebo naopak poslouchá pláč a srdceryvné příběhy, jak kvůli tobě teď ti lidé budou v situaci, kdy raději půjdou s provazem do lesa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@rmot Právě ta práce spočívá především v komunikaci s účastníky, ať už telefonicky tak osobně
Tak musíš vědět sama, jestli jsi extrémně psychicky odolná a jsi schopna urážky a nadávky atd. Hnedka vypouštět a nebrat si k tělu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delala sestrenic manzela. Kvuli tomu nema ani soc.site, aby ji nenasli.
Na druhou stranu si nashromazdila slusny majetek, protoze o tech aukcich nebo co to je, vis jako prvni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, je tu někdo kdo dělá tuhle práci?
Mám pár otázek
Budu vděčná za reakce 😊