Asistent/ka exekutora

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.2.23 10:57

Asistent/ka exekutora

Ahoj, je tu někdo kdo dělá tuhle práci?
Mám pár otázek

Budu vděčná za reakce 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7886
21.2.23 11:06
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu někdo kdo dělá tuhle práci?
Mám pár otázekBudu vděčná za reakce 😊

Dělala to před lety jedna známá a nakonec změnila zaměstnání, protože to bylo velmi psychicky náročné. V podstatě schytávala nadávky a vyhrožování za paní exekutorku, která sama osobně s klienty nikdy nejednala. Dokonce se našli klienti, kteří nějakým způsobem nabyli dojmu, že ta kamarádka je přímo ona exekutorka a došlo i na dost výhrůžek ohledně fyzické likvidace ji a její rodiny. Samozřejmě záleží, jak to má který exekutor organizačně zařízené, třeba bys nepřišla s dlužníky vůbec do kontaktu, ale na tvém místě bych si toto raději dopředu ověřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.23 11:32

@rmot Právě ta práce spočívá především v komunikaci s účastníky, ať už telefonicky tak osobně :?

• Citovat
  • Upravit
7886
21.2.23 11:41
@Anonymní píše:
@rmot Právě ta práce spočívá především v komunikaci s účastníky, ať už telefonicky tak osobně :?

Tak dobrou zprávu ti můžu říct v tom, že ta známá stále žije :) Horší zpráva je, že jsem měl pocit dokud tam dělala, že stárne tak dvakrát rychleji. Ono to asi nikomu na zdraví a pohodě nepřidá, když je mu často vyhrožováno, je na něj křičeno a nebo naopak poslouchá pláč a srdceryvné příběhy, jak kvůli tobě teď ti lidé budou v situaci, kdy raději půjdou s provazem do lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
21.2.23 12:12
@Anonymní píše:
@rmot Právě ta práce spočívá především v komunikaci s účastníky, ať už telefonicky tak osobně :?

Tak musíš vědět sama, jestli jsi extrémně psychicky odolná a jsi schopna urážky a nadávky atd. Hnedka vypouštět a nebrat si k tělu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.23 12:17

@Cenarius nejsem vůbec :D

• Citovat
  • Upravit
21157
21.2.23 12:18

Delala sestrenic manzela. Kvuli tomu nema ani soc.site, aby ji nenasli.

Na druhou stranu si nashromazdila slusny majetek, protoze o tech aukcich nebo co to je, vis jako prvni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.23 21:42

To jste mě moc nepotěšili :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat