Asistentka pedagoga - oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.7.22 10:04

Asistentka pedagoga oblečení

Možná je můj dotaz hloupý, ale budu nastupovat do školy jako asistentka. Nevím, jak se oblékat.
Obyčejně nosím džíny(často roztrhané), tričko, cardigan, svetřík, nejake baleríny, polobotky, v léte šaty, aukně…žádné podpatky, ne sportovní ale takovalá městká móda.

Můžu si treba dát kožené tenisky? Nemyslím sportovní..
Nebo je úplne jedno, co budu mít, pokud to bude čisté?

Stydím se za tento dotaz, ale byla jsem x let na mateřské, předtím jsem práci nosila uniformu..
Prosím raději anonym, nebo smazat

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6897
14.7.22 10:14

Bože, Ty chceš někomu asistovat, když musíš založit diskuzi, jak se sama obléknout? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17194
14.7.22 10:15

Nepotřebuješ sama asistenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.7.22 10:16

No to je opravdu úsměvný dotaz :P Oblékej se tak, jako bys šla do školy, hotovo. Staré džíny vyměň za nějaké normální, tričko a svetřík pohoda, boty taky nemusí být na jehle :nevim: Kdyby ředitelka požadovala nějaký dress code, už bys to věděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8461
14.7.22 10:16
@Lojzísek píše:
Bože, Ty chceš někomu asistovat, když musíš založit diskuzi, jak se sama obléknout? 8o

No a? Co je na tom, že to neví?

Normálně slušně - nenosila bych roztrhané džíny. To je asi tak vše. Klidně i hezké kecky podle mě nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25099
14.7.22 10:22

Je otázka s kým se potkáš - kolektiv, rodiče. Protože třeba dětem je to úplně jedno. Naše dcera má ve třídě asistentku (ne ona přímo) a paní je celá potetovaná. Ale skvělý člověk, svoji práci dělá skvěle.
Zatím bych vynechala roztrhané džíny a zbytek zní v pohodě. A na ty džíny možná i dojde časem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
14.7.22 10:23

Já chodím tak, abych nevypadala že jdu na hřiště, ale ani na obchodní jednání. U nás se většinou nosí přezůvky, já mám od Leons páskové, perleťové, všichni mi je chválí, hodí se ke všemu a jsou pohodlné. Obvykle nosím kalhoty, občas rifle, obyčejné jednobarevné. Často sedíme na koberci. A nenosím trička ale spíš halenky, nebo lepší trička, i když levné. Taky oblečení volím podle stylu učitelky. Taky chodí tak. Vedle učitelka nosí i legíny a tričko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5373
14.7.22 10:23

Ve škole se neprezouva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64939
14.7.22 10:24

Roztrhané kalhoty ne, ale jinak je to jedno. Jinak je běžné se ve škole přezouvat, tak se nad tím taky zamysli. Hlavně třeba přes zimu. Ale je to na každém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25099
14.7.22 10:24
@Lojzísek píše:
Bože, Ty chceš někomu asistovat, když musíš založit diskuzi, jak se sama obléknout? 8o

Já po 7 letech doma taky tápala a paradoxně jsem se dostala do kolektivu, kde se chodilo oblékáno na můj vkus dost „honosně“. Takže jsem rychle doplňovala šatník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
14.7.22 10:32

Je to úplně jedno, asistentka dětí ve třídě chodí oblékaná cca jak popisuješ - džíny, triko, svetřík/mikina. Určitě nenosí podpatky, ale tenisky (ve škole stejně budeš v pantoflích). Stejně tak učitelka - je mladá, pod 30 a ta si klidně vezme i ty lehce trhlé džíny. Ba dokonce si dovolí chodit do školy celkem dost potetovaná :lol: :lol:. Nepohoršuje mě to :mrgreen: Jde tedy o menší vesnickou školu, možná nějaká prestižní v Praze bude mít jiný dres code :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
14.7.22 10:32
@Anonymní píše:
Možná je můj dotaz hloupý, ale budu nastupovat do školy jako asistentka. Nevím, jak se oblékat.
Obyčejně nosím džíny(často roztrhané), tričko, cardigan, svetřík, nejake baleríny, polobotky, v léte šaty, aukně…žádné podpatky, ne sportovní ale takovalá městká móda.

Můžu si treba dát kožené tenisky? Nemyslím sportovní..
Nebo je úplne jedno, co budu mít, pokud to bude čisté?

Stydím se za tento dotaz, ale byla jsem x let na mateřské, předtím jsem práci nosila uniformu..
Prosím raději anonym, nebo smazat

Děkuji.

Vynechalaa bych ty roztrhané džíny. Hlavně je vhodné se do školy přezouvat. Baleríny místo bačkor by někde šly v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
14.7.22 10:52

Tak já chodila oblečená decentně, žádné výstřihy a nic roztrhaného, ale já běžně nosím spíše šaty, takže to problém nebyl, ještě, že to však nemusím řešit.
Jinak člověk může být na děti hnusný, být potetovaný, codit vlastně třeba pořád v tom samém atd… u AP jde spíše o to, jestli je zadobře s vedením, to ostatní už je jen omáčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9646
14.7.22 11:02

A není to fuk? Nejlepší učitelka, kterou jsem u dětí zažila nosila roztrhané džíny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24591
14.7.22 11:03

Oblékat se můžete, jak chcete, pokud to bude čisté a ne moc výstřední, to se nehodí. Ale žádné předpisy na to nejsou. Doporučuji oblečení pohodlné a nechoulostivé na poškození. A určitě pohodlné přezůvky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat