Asistentka starosty města

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
10.11.15 10:48
@SarkaNovo píše:
Fakt??Ty jo.No je fakt že znám jednu holčinu, která taky nastoupila jako asistentka (ale nějakému jednateli firmy) a říkalo se, že spolu jezdí na služebky a že spolu spí v jednom pokoji na hotelu.No nevěřila jsem tomu, ale je to asi půl roku zpět, co jsem se dozvěděla, že se on rozvádí, že mu manželka přišla na nevěru právě s touhle asistentkou.
A manžel dělá v docela velké firmě a je v kanceláři se ředitelem výroby a vyprávěl mi, jak si ten ředitel hledal asistentku. Vůbec mu nezáleželo na vzdělání, požadavek byl fotka v životopise a podle toho si vybíral :zed: :zed: :cert: To je hrůza, fakt.

O tom si stačí počíst i tady po diskuzích. V poslední době se taky celkem rozmohly :lol:

• Citovat
  • Upravit
3701
10.11.15 10:51
@Tunrida píše:
O tom si stačí počíst i tady po diskuzích. V poslední době se taky celkem rozmohly :lol:

Jako o čem? :) Že někomu manžel zahýbá s asistentkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.15 10:51

@SarkaNovo Já se tomu ani nedivím. Ono to takhle opravdu dost často funguje (o předchozím starostovi a jeho asistence se to tradovalo také, tenkrát jsem tomu též nevěřila). Tyhle místa přitahují určité typy lidí…ale najdou se samozřejmě určitě i výjimky.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
10.11.15 10:59
@SarkaNovo píše:
Jako o čem? :) Že někomu manžel zahýbá s asistentkou?

Spíš o asistentkách, který se zabouchly do šéfa :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3701
10.11.15 11:07
@Anonymní píše:
@SarkaNovo Já se tomu ani nedivím. Ono to takhle opravdu dost často funguje (o předchozím starostovi a jeho asistence se to tradovalo také, tenkrát jsem tomu též nevěřila). Tyhle místa přitahují určité typy lidí…ale najdou se samozřejmě určitě i výjimky.

A já bych na to místo chtěla kvůli práci (bavilo by mě to papírování na úřadě, už jsem něco podobného dělala před mateřskou a byla jsem nadšená), ale asi to rozmyslím. Pokud bude vybírat podle vzhledu, tak stejně šanci nemám :?Ale i tak děkuji vám všem za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat