Asistentka starosty města

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3701
10.11.15 08:48

Asistentka starosty města

Ahoj, chci se zeptat jestli někdo náhodou neděláte asistentku na Městském úřadě nebo jestli někoho takového neznáte.
U nás ve městě (cca 3000 obyvatel) shání asistentku, má to být pro starostu a tak celkově asistentka celého úřadu, ale zajímalo by mě, co ta práce přesně obnáší. V inzerátu bylo (sekretářské práce, archivace dokladů).Zajímalo by mě, jestli jste spokojené na úřadě. Jen abych zhruba věděla. Pořád se totiž rozhoduji, zda poslat životopis nebo ne, tak abyste mi pomohli se rozhodnout :mrgreen:
Děkuji všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2527
10.11.15 09:01

Tak pošli životopis a pak uvidis, jestli budou mít zájem oni o Tebe. Pak určitě bude pohovor, kde ti přesně poví, co by tvoje práce obnášela a konečné slovo je na tobě. Hele, já když zkusila poslat životopis do mezinárodní dopravní firmy, tak jsem ani nevěděla, kolik kol má kamion. Nakonec mě ta práce natolik pohltila a vtáhla, že bych to nikdy předtím neřekla a na pohovor se mi teda vůbec nechtělo ;-) tady u nás na MÚ dělá kámoš, nastoupil hned po VŠ a spokojený je, ale bere to jako přestupní stanici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.15 09:02

Já bych to zkusila, za to nic nedáš. Jaké máš vzdělání? Pro tuto práci je nejlépe, když máš vdělání pro veřejnou správu nebo něco podobnýho. U nás na obci starosta asistenta má, většinou právě chystá podklady pro zastupitelstvo spolu s tajemníkem, archivuje, spravuje web obce, prostě dělá co je potřeba pro chod. Ale nemusíš se bát určitě tě zaučí, ale znalost PC, správa webu a kancelářská práce ti určitě nesmí být cizí. Ale pokud máš přirozený talent řešit problémy určitě si poradíš :D

• Citovat
  • Upravit
7182
10.11.15 09:15

Jediná moje zkušenost je taková, že tyhle výběrka jsou na oko a asistentka už je dávno vybraná. Budiž ti ale štěstí přáno, třeba se pletu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.11.15 09:19
@Raduš.ka44 píše:
Jediná moje zkušenost je taková, že tyhle výběrka jsou na oko a asistentka už je dávno vybraná. Budiž ti ale štěstí přáno, třeba se pletu. ;)
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5724
10.11.15 09:25
@Raduš.ka44 píše:
Jediná moje zkušenost je taková, že tyhle výběrka jsou na oko a asistentka už je dávno vybraná. Budiž ti ale štěstí přáno, třeba se pletu. ;)

Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.15 09:49

Moje zkušenost je taková, že jestli nejsi štíhlá vysoká blondýna, budeš muset doufat, že je starosta na brunetky. :lol: Vzdělání není důležité. A náplní práce mimo jiné bývá i něco trochu jiného než archivace dokladů a vaření kávy…
anonym, abych někomu neudělala doma průšvih…

• Citovat
  • Upravit
10244
10.11.15 10:14

Přesně jak píše anonymní. Většina lidí ve funkcích si chce dokazovat svoji,,jedinečnost" a,,vyvolenost" i se svými sekretářkami.
Ale zas pak dávaj slušný odměny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
10.11.15 10:20
@Raduš.ka44 píše:

To mi říkal manžel taky. Že už se určitě dávno ví, kdo asistentku půjde dělat, ale musejí udělat výběrové řízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
10.11.15 10:26

Anonymní promiň, ale to jsou jen blbé kecy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
10.11.15 10:27
@Anonymní píše:
Moje zkušenost je taková, že jestli nejsi štíhlá vysoká blondýna, budeš muset doufat, že je starosta na brunetky. :lol: Vzdělání není důležité. A náplní práce mimo jiné bývá i něco trochu jiného než archivace dokladů a vaření kávy…
anonym, abych někomu neudělala doma průšvih…

Za tohohle starostu bych dala ruku do ohně. Je mladý, má moc hezkou manželku a má 2 malé děti. Rozhodně by neměl zapotřebí někde „ohýbat“ asistentku ;)
Ale je fakt, že blondýna se čtyřkama nejsem, tak asi si to rozmyslím :think:
Je fakt, že si asi bude i vybírat dle vzhledu, jak už to tak bývá. Oni chtějí, aby je asistentka jakoby reprezentovala určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.15 10:30
@Misschelle píše:
Anonymní promiň, ale to jsou jen blbé kecy :roll:

Věř mi, že nejsou. ;)

• Citovat
  • Upravit
3701
10.11.15 10:37
@Anonymní píše:
Věř mi, že nejsou. ;)

Máš osobní zkušenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.15 10:42

@SarkaNovo Téměř. Je to v rodině. :lol:

• Citovat
  • Upravit
3701
10.11.15 10:46
@Anonymní píše:
@SarkaNovo Téměř. Je to v rodině. :lol:

Fakt??Ty jo.No je fakt že znám jednu holčinu, která taky nastoupila jako asistentka (ale nějakému jednateli firmy) a říkalo se, že spolu jezdí na služebky a že spolu spí v jednom pokoji na hotelu.No nevěřila jsem tomu, ale je to asi půl roku zpět, co jsem se dozvěděla, že se on rozvádí, že mu manželka přišla na nevěru právě s touhle asistentkou.
A manžel dělá v docela velké firmě a je v kanceláři se ředitelem výroby a vyprávěl mi, jak si ten ředitel hledal asistentku. Vůbec mu nezáleželo na vzdělání, požadavek byl fotka v životopise a podle toho si vybíral :zed: :zed: :cert: To je hrůza, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat