Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, ty spermie zpred 8 dni jsou uz mrtve, navic nez se rojevi ten ucinek atb, taky to asi potrva.
@Anonymní píše: Více
Jak můžeš otěhotnět zpětně?
během užívání ANTB se snižuje účinnost HA, takže pokud dostaneš ANTB tak se prostě pak budete chránit kondomem nebo nebudete sexovat vůbec.
To fakt ne. Ani kdyby jsi ten styk měla včera natož před víc jak týdnem.
@Anonymní píše: Více
Tak ono ani ty antb nezačnou působit okamžitě po spolknutí. Takže by se ty spermie dost načekaly ![]()
@izabe Raději bych se ATB úplně vyhnula.Snad tam žádný zánět není. Minulý měsíc mi rozházeli cyklus, ani krvácení nepřišlo a teď jsem tedy zvědavá.
Ahojky, mám otázku. Nebrala jsem antinu 5 dní. A dneska momentálně jsem měla pohlavní styk. Zapomněla jsem si ho vzít, tak jsem si ten prášek vzala po sexu. Muže se něco stát? Mám se obávat? 🫣
Příspěvek upraven 28.09.24 v 22:39
Holky poraďte protože jsem z toho jelen. Od března řeším zapal v zubu. Užívala jsem ATB, tehdy to bylo ok, žádný sex protože muž byl mimo. Nyní však se situace opakuje a zapal se zřejmě vratil i po jeho vyléčení. Poslední nechráněný sex byl 7.4. Dnes jdu ke zubařovi a tedy mi pravděpodobně předepíše i ATB. Tím, že ATB snižují účinek HA tak mohu otěhotnět ze styku který byl před 8 dny? Nebo mohu otěhotnět až tehdy, kdybych se během užívání ATB nechranila i jinak?