Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky prosim o radu, mala 2 toky od ctvrtka z niceho nic 40 horecky v patek k doktorovi, vzal moc a krev zjistil zanet mocovych cest, dostali jsme antibiotika Amoksiklav. V nedeli ji vyrazila vyrazka jak u seste nemoci( uz mela) neni to vystouple nesvedi ani nevi ze to ma. Doktor tam neni a ja nevim co s tim pockat? Horecku uz od soboty nema, davam ji jogurt i presnidavku nenasla jsem ze to nesmi…
Co treba alergie na slunce? nase ditko ma a vypada to dost podobne… navic s temi antibiotiky muze byt citlivejsi…? ![]()
@Lusita píše:
Co treba alergie na slunce? nase ditko ma a vypada to dost podobne… navic s temi antibiotiky muze byt citlivejsi…?
Ja s ni vubec venku nebyla.Zase si rikam kdyby to byla reakce na atb ze by to bylo svedive, vystouple. Chova se uz jako zdrava a ja nevim jestli pockat nebo jet na pohotovost kde tas akorat neco chyti
Zavolej do nemocnice na dětské oddělení a porad se s lékařem.
@markeeetka20 píše:
Zavolej do nemocnice na dětské oddělení a porad se s lékařem.
To tam muzu rovnou jet po telefonu me nikdo neporadi kdyz to nevidi.Spis me zajimalo jake mate zkusenosti.
Já když měla alergii na antibiotika, tak mi vyskákaly takový červený kola, jedno hodně velký, to mě svědilo a pak pár malejch, ty mě nesvědily. Antibiotika jsem vysadila a doktorka mi napsala jiný.