Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, jedeme s 2,5letým dítětem do tohoto kempu pod stan. Prosím o různé zkušenosti z tohoto kempu.Na co si dát pozor, kde nejlépe postavit stan. A hlavně, je ve společných kuchyňkách mrazák na namrazení chladících vložek do cestovní ledničky? Nebo jak se toto řeší popřípadě nějaké vychytávky, jak udržet lednici co nejdéle chladící???
Lepší je postavit stan až vzadu u malé laguny, je tam větší klid, než vepředu u restaurací. Ale ne zas moc blízko cesty kolem vody, tama se vrací lidi z letního kina, takže šrumec. Mrazáku jsem si tam teda nevšimla ![]()
S dítětem určitě vzadu u menší laguny
V kempu máš vlastně všechno, je to hodně dobře vybavený kemp.
Jo a musím doporučit plavbu na lodi Věstonická Venuše
Perfektní zážitek. Byli jsme cca před 2mi měsíci a nemůžeme si to vynachválit ![]()
@Krasavicaa a jak vyřešit chlazení potravin? Namražení chladídích vložek :/
@sonata001 píše:
@Krasavicaa a jak vyřešit chlazení potravin? Namražení chladídích vložek :/
Nebo autolednici a nechat to v autě běžet
Chlap to tak v Alpách dělal taky -)
Mrazák tam není
Ale byla jsem tam loni a velká spokojenost, mají tam jinak všechno. Zkuste to chlazení vyřešit jinak nebo vzít věci, které není nutné tolik chladit ![]()
Rodiče se odtamtud vrátily minulý týden…určitě jít stanovat na malou lagunu, ale voda tam prý nebyla nic moc, navíc i u té malé laguny v pátek a v sobotu je tam hluk od „víkenďáků“ to nás odradilo, tak jsme jely s dětmi nakonec jinam…
Kdy jedete? Snad se tam nepotkáte s námi. To by jste se nevyspali.
Jezdíme tam parta holek.
@brulinka píše:
Kdy jedete? Snad se tam nepotkáte s námi. To by jste se nevyspali.Jezdíme tam parta holek.
Však do kempu se taky nejezdí spát, ale pařit
![]()
@Krasavicaa píše:
Však do kempu se taky nejezdí spát, ale pařit![]()
Tak TAk! My tam teda rozhodně nespíme a myslím že si nás tam dobře pamatují „ti sekuritáci“ z minulých let.
S dítětem a rodinou bych tam nejela.
![]()
@brulinka píše:
Tak TAk! My tam teda rozhodně nespíme a myslím že si nás tam dobře pamatují „ti sekuritáci“ z minulých let.S dítětem a rodinou bych tam nejela.
![]()
Je to živější kemp, to je pravda ![]()
No od te doby co tam neni drevak, to stoji za prd. Je pravda, ze je to velky kemp, tudiz hodne lidi, jak mladych, tak rodin s detmi. Je tam super animacni program pro deti. Jsem tam skoro denne.
Ahoj, poradíte mi Kam v okolí na koupačku s pejskama? Něco odlehlejšího klidnějšího?? Auto máme takže si i dojedeme, diky
Oživuji diskuzi. Byli jste tam v poslední době někdo? A byli jste někdo ubytovaní i v bungalovu, apartmánu nebo chatce? Jak to tam vypadá? A co voda, byla aspoň trochu čistá? Děkuji.