ATC Merkur Pasohlávky

383
4.8.15 19:37

ATC Merkur Pasohlávky

Ahoj, jedeme s 2,5letým dítětem do tohoto kempu pod stan. Prosím o různé zkušenosti z tohoto kempu.Na co si dát pozor, kde nejlépe postavit stan. A hlavně, je ve společných kuchyňkách mrazák na namrazení chladících vložek do cestovní ledničky? Nebo jak se toto řeší popřípadě nějaké vychytávky, jak udržet lednici co nejdéle chladící???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24870
4.8.15 19:44

Lepší je postavit stan až vzadu u malé laguny, je tam větší klid, než vepředu u restaurací. Ale ne zas moc blízko cesty kolem vody, tama se vrací lidi z letního kina, takže šrumec. Mrazáku jsem si tam teda nevšimla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
4.8.15 20:01

S dítětem určitě vzadu u menší laguny :-) V kempu máš vlastně všechno, je to hodně dobře vybavený kemp.
Jo a musím doporučit plavbu na lodi Věstonická Venuše :-) Perfektní zážitek. Byli jsme cca před 2mi měsíci a nemůžeme si to vynachválit :-)

• Citovat
  • Upravit
383
4.8.15 20:02

@Krasavicaa a jak vyřešit chlazení potravin? Namražení chladídích vložek :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
4.8.15 20:03
@sonata001 píše:
@Krasavicaa a jak vyřešit chlazení potravin? Namražení chladídích vložek :/

Nebo autolednici a nechat to v autě běžet :-) Chlap to tak v Alpách dělal taky -)

• Citovat
  • Upravit
9374
4.8.15 20:11

Mrazák tam není :( Ale byla jsem tam loni a velká spokojenost, mají tam jinak všechno. Zkuste to chlazení vyřešit jinak nebo vzít věci, které není nutné tolik chladit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
4.8.15 20:14

Rodiče se odtamtud vrátily minulý týden…určitě jít stanovat na malou lagunu, ale voda tam prý nebyla nic moc, navíc i u té malé laguny v pátek a v sobotu je tam hluk od „víkenďáků“ to nás odradilo, tak jsme jely s dětmi nakonec jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
4.8.15 21:45

Kdy jedete? Snad se tam nepotkáte s námi. To by jste se nevyspali. :-D Jezdíme tam parta holek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
4.8.15 22:16
@brulinka píše:
Kdy jedete? Snad se tam nepotkáte s námi. To by jste se nevyspali. :-D Jezdíme tam parta holek.

Však do kempu se taky nejezdí spát, ale pařit :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2212
5.8.15 12:31
@Krasavicaa píše:
Však do kempu se taky nejezdí spát, ale pařit :pankac: :mrgreen:

Tak TAk! My tam teda rozhodně nespíme a myslím že si nás tam dobře pamatují „ti sekuritáci“ z minulých let. :-D S dítětem a rodinou bych tam nejela. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
5.8.15 12:31
@brulinka píše:
Tak TAk! My tam teda rozhodně nespíme a myslím že si nás tam dobře pamatují „ti sekuritáci“ z minulých let. :-D S dítětem a rodinou bych tam nejela. :mrgreen: :mrgreen:

Je to živější kemp, to je pravda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1686
5.8.15 20:55

No od te doby co tam neni drevak, to stoji za prd. Je pravda, ze je to velky kemp, tudiz hodne lidi, jak mladych, tak rodin s detmi. Je tam super animacni program pro deti. Jsem tam skoro denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
21.8.17 13:05

Ahoj, poradíte mi Kam v okolí na koupačku s pejskama? Něco odlehlejšího klidnějšího?? Auto máme takže si i dojedeme, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.22 12:13

Oživuji diskuzi. Byli jste tam v poslední době někdo? A byli jste někdo ubytovaní i v bungalovu, apartmánu nebo chatce? Jak to tam vypadá? A co voda, byla aspoň trochu čistá? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix